- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Seni çok iyi anlıyorum canım ama umutsuzluğun bizi esir almasına izin vermemeliyizBen kaç kez koştum varya ama eşim zorluyordu hiç evde test bile yapmıyordum eskiden test almazdım direk bir gün geçince kaç kez hastaneye gittim hemide her gidişimdi 130 tl veriyordum kız bana kaç gün gecikti diye sorunca çok utanıyordum akşamı yada ertesi gün adet oluyordum bunu üç kez tekrarladım çünkü adetim hiç geçmezdi şimdi artık evde yaparsamda yapıyorum o bile içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum
Yani zaten biri hcg hormonunu ölçüyor biri lh mantıken göstermemesi gerekiyor ama sonuçlar bizi şaşırtmıyor değilKızlar bu arada sanırım ovu testlerinin gebelik göstermiyor olması gerekli teknik olarak çünkü gebelikle beraber progesteron ve östrojen hormonları fsh ve lh ı baskiliyormus bu da gebelikte lh in çok düşük düzeylerde olmasi demekmiş,ingilizce kaynaklardan edindiğim bilgiler böyle, yani çıkanın nasıl çıkıyor orayı anlamadım
Yumurtlamayı gösteren test işte öyle kalsın aklımızda benceYani zaten biri hcg hormonunu ölçüyor biri lh mantıken göstermemesi gerekiyor ama sonuçlar bizi şaşırtmıyor değil
Şaşırdığım nokta gebe olan arkadaşların lh ları nasıl pik yapıyor bu çok da olası bir durum değil çünkü catlamada lh düşüyor ve luteal fazın sonuna kadar çok düşük seviyelerde seyrediyorYani zaten biri hcg hormonunu ölçüyor biri lh mantıken göstermemesi gerekiyor ama sonuçlar bizi şaşırtmıyor değil
Şimdi de bu konuya taktım,bir sürü yorum başlık okudum gebeliğini ovu testi ile görüp hcg si pozitif çıkan,ovu testi bunu nasıl yapıyor biri bana bunu açıklasınYumurtlamayı gösteren test işte öyle kalsın aklımızda bence
Canım hiç bukadar umutsuz olmamıştım bugün kızkardeşimlede konuştukta konuştuk hep ağladım onuda üzdüm kimse bana çocuktan bahsetmesin dua edende içinden dua etsin dedim.herkes bana destek olmaya çalışıyor ama her yolu denedim tüp bebek yaptım tutmadı kendiliğimden hamile kaldım düşük yaptım kaç kez çatlatma iğnesi yaptım tutmadı ben artık yoruldum herhangi bir sorunumuzda yok.ama yaş oldu 37 bekle bekle nereye kadarSeni çok iyi anlıyorum canım ama umutsuzluğun bizi esir almasına izin vermemeliyiz
Ben negatifi gördüm yine bu ay ama napicam tekrar umutlanicam çünkü çocuk dilegi başka hiçbir dileğe benzemiyor
Çok düşünmeyelim devreler yanmasınŞaşırdığım nokta gebe olan arkadaşların lh ları nasıl pik yapıyor bu çok da olası bir durum değil çünkü catlamada lh düşüyor ve luteal fazın sonuna kadar çok düşük seviyelerde seyrediyor
Ben yaktım zaten geri dönüşüm yok gibiÇok düşünmeyelim devreler yanmasın
Canım ben çatlatma iğnesinden kaç gün sonra ovu testi yapmıştım çok koyu çıkmıştı onu kaç kez test ettim.çatlatma iğnesiyle birlikte gebelik testide pozitif çıkıyor aynı zamanda.ya bence bağlantılı deneyledimKızlar bu arada sanırım ovu testlerinin gebelik göstermiyor olması gerekli teknik olarak çünkü gebelikle beraber progesteron ve östrojen hormonları fsh ve lh ı baskiliyormus bu da gebelikte lh in çok düşük düzeylerde olmasi demekmiş,ingilizce kaynaklardan edindiğim bilgiler böyle, yani çıkanın nasıl çıkıyor orayı anlamadım
Yalnız değilsin canım ne çok kadin var evlat umudu ile sınanan,bunların arasindan mutlu sona ulaşan çok da örnek var,doğru zaman geldiğinde herkes kendi mutlu sonuna ulaşacaktır inşallahCanım hiç bukadar umutsuz olmamıştım bugün kızkardeşimlede konuştukta konuştuk hep ağladım onuda üzdüm kimse bana çocuktan bahsetmesin dua edende içinden dua etsin dedim.herkes bana destek olmaya çalışıyor ama her yolu denedim tüp bebek yaptım tutmadı kendiliğimden hamile kaldım düşük yaptım kaç kez çatlatma iğnesi yaptım tutmadı ben artık yoruldum herhangi bir sorunumuzda yok.ama yaş oldu 37 bekle bekle nereye kadartüm annelik fonksiyonlarımı yitirmeye başladım. Günlerim evle doktorlar arasında geçti.bu ay çok ağır geldi bana nedenini hiç bilmiyorum zaman daralıyor her geçen gün offf ne zormuş çokşükür vardır bundada bir hayır buda benim imtihanımmış
İnşallah canım inşallahYalnız değilsin canım ne çok kadin var evlat umudu ile sınanan,bunların arasindan mutlu sona ulaşan çok da örnek var,doğru zaman geldiğinde herkes kendi mutlu sonuna ulaşacaktır inşallah
Kuzucuğummmmmmm taze Anneciğimiz mücadeleni bizim ile paylasırsan sevinirizKızlar hepimize burdan toplu teşekkür ediyim istedim net im az olduğu için uzun yazamam diyerabbim en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah
Cici o lh testi sadece dimi amaÇok düşünmeyelim devreler yanmasın
Neden kiTotomu yırttım m diyorum herkes testeredişli aslan pencesi içsin...