Canım benim prolaktin 24 düşürür mü doktor ilaç vermedi çok yüksek değil dediTotomu yırttım m diyorum herkes testeredişli aslan pencesi içsin...
Okudum canım o otgilin faydalarını ama bende hormonel sıkıntı adet düzensizliği yokkiBuraya gelin bakayım?
Düşürür canım benim iç sen. Zararı olmaz aslaCanım benim prolaktin 24 düşürür mü doktor ilaç vermedi çok yüksek değil dedi
Onuda ade günü başlayıp yumurtlama günü bırakıyorız demiDüşürür canım benim iç sen. Zararı olmaz asla
Aynen canım.. 15 gün kullan bırak sonraki ay bidaha 15 gün iç.. Sonra hayıt kürü yapOnuda ade günü başlayıp yumurtlama günü bırakıyorız demi
Beni Türk hekimleri paklar artıkBakalım gebelik haberi daha alacakmıyız çok çalışın kızlar
Olacak olacak...Beni Türk hekimleri paklar artık
Ve prolaktin yüksekligine iyi geliyorLh E2 için testeredişli şart
Lh E2 için testeredişli şart
Aynen canım.. Nasılsın hoşgeldin bu arada kuzumVe prolaktin yüksekligine iyi geliyor
Tabiki canım ben 6 yıldır evliyim ve bu süreçte 6 hamilelik geçirdim 2 su kimyasal di 2 tanesi 4 aylıkken farklı sebeplerden erken doğum oldu 1 tanesi 6 aylıkken enfeksiyondan dolayı erken doğum oldu 1 tanesinin de 9 haftalık kalbi durdu bu 7. Gebelik kimyasalları saymazsak5 doktorlar saymıyor çünkü bu gebeliğim den önce ben kilo vermeye odaklandım çünkü pcos ve insülin direncim var benim ve aileden gelen genetik şeker hastalığı birde önce 10 kilo verdim sonra eşim propolis getirti bu virüsten dolayı ama ben araştırdığımda kadında yumurta kalitesi ni artırdığını erkektede sperm kalitesini artırdığını gördüm tevafuktu öğrendiğim ama iyi olmuştu bu esnada ben 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım nisandaki reglimle birlikte hapı bıraktım ve ovulasyon takibine ve pik gününü değerlendirdim 1 gün birlikte olduk 1 gün ara verdik bu şekilde yaptım ve folik asit te alıyordum bu süreçte hazırlasın beni diye ve çok şükür şuan yeniden hamileyim inşaallah sağ salim sağlıkla doğurup kucağıma almak nasip olur zira zor süreçlerden geçtim rabbim nasip et diye dua ediyorum benimle birlikte sizede nasip etsin inşallahKuzucuğummmmmmm taze Anneciğimiz mücadeleni bizim ile paylasırsan seviniriz
Allahım Sana çocuğuna ve ailene sağlık versin çok sevindim kuzucugummm.. Allahım herkese nasip etsin teşekkür ederizTabiki canım ben 6 yıldır evliyim ve bu süreçte 6 hamilelik geçirdim 2 su kimyasal di 2 tanesi 4 aylıkken farklı sebeplerden erken doğum oldu 1 tanesi 6 aylıkken enfeksiyondan dolayı erken doğum oldu 1 tanesinin de 9 haftalık kalbi durdu bu 7. Gebelik kimyasalları saymazsak5 doktorlar saymıyor çünkü bu gebeliğim den önce ben kilo vermeye odaklandım çünkü pcos ve insülin direncim var benim ve aileden gelen genetik şeker hastalığı birde önce 10 kilo verdim sonra eşim propolis getirti bu virüsten dolayı ama ben araştırdığımda kadında yumurta kalitesi ni artırdığını erkektede sperm kalitesini artırdığını gördüm tevafuktu öğrendiğim ama iyi olmuştu bu esnada ben 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım nisandaki reglimle birlikte hapı bıraktım ve ovulasyon takibine ve pik gününü değerlendirdim 1 gün birlikte olduk 1 gün ara verdik bu şekilde yaptım ve folik asit te alıyordum bu süreçte hazırlasın beni diye ve çok şükür şuan yeniden hamileyim inşaallah sağ salim sağlıkla doğurup kucağıma almak nasip olur zira zor süreçlerden geçtim rabbim nasip et diye dua ediyorum benimle birlikte sizede nasip etsin inşallahbenim olayım bu kadar
Hoşbuldum iyim canim sagol sen nasilsinAynen canım.. Nasılsın hoşgeldin bu arada kuzum
İyiyim kuzummm sizlerle olunca asırı mutlu oluyorumHoşbuldum iyim canim sagol sen nasilsin
Gözünüz Aydın Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok zoe zamanlar geçirmişsiniz bende doğuma yakın kaybettimTabiki canım ben 6 yıldır evliyim ve bu süreçte 6 hamilelik geçirdim 2 su kimyasal di 2 tanesi 4 aylıkken farklı sebeplerden erken doğum oldu 1 tanesi 6 aylıkken enfeksiyondan dolayı erken doğum oldu 1 tanesinin de 9 haftalık kalbi durdu bu 7. Gebelik kimyasalları saymazsak5 doktorlar saymıyor çünkü bu gebeliğim den önce ben kilo vermeye odaklandım çünkü pcos ve insülin direncim var benim ve aileden gelen genetik şeker hastalığı birde önce 10 kilo verdim sonra eşim propolis getirti bu virüsten dolayı ama ben araştırdığımda kadında yumurta kalitesi ni artırdığını erkektede sperm kalitesini artırdığını gördüm tevafuktu öğrendiğim ama iyi olmuştu bu esnada ben 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım nisandaki reglimle birlikte hapı bıraktım ve ovulasyon takibine ve pik gününü değerlendirdim 1 gün birlikte olduk 1 gün ara verdik bu şekilde yaptım ve folik asit te alıyordum bu süreçte hazırlasın beni diye ve çok şükür şuan yeniden hamileyim inşaallah sağ salim sağlıkla doğurup kucağıma almak nasip olur zira zor süreçlerden geçtim rabbim nasip et diye dua ediyorum benimle birlikte sizede nasip etsin inşallahbenim olayım bu kadar
Aynen tatlimm bende cok mutlu oluyorum buraya gelnce insan dertleşiyor icini döküyor dünyada bi ben dertliyim diyorsun ama yalniz olmadigini anliyorsunİyiyim kuzummm sizlerle olunca asırı mutlu oluyorum ❤❤❤❤
Yanlız değilsin kuzum biz varız... Her zaman yanındayım tatlımAynen tatlimm bende cok mutlu oluyorum buraya gelnce insan dertleşiyor icini döküyor dünyada bi ben dertliyim diyorsun ama yalniz olmadigini anliyorsun