Evet aslında virüsten önce aldık 3 aydır bekliyoruz yavaş yavaş taşınalım artık dedik bayramı kendi evimde yapıcam sonrası allah kerim yok valla bitmiyor iş yapıyorsun yapıyorsun bitmiyor allah kolaylık versin hepimizeOooo kuzum ramazanda hemide Allah kolaylık versin nerden çıktı bubende biraz spor yapıp ardından yemek felan yapacam iftara evi toparladım deminde evdeyken iş bitmiyo poffff
Bitmeeez kuzum sana da kolay gelsinBitmiyor işlerbitmiyor sen dikkat et kendine çok yorma kendini
Ooo nelere de yarıyormuş cam silmekKuzum yorma lütfen kendini ama hafif hafif sil benim akrabam doktordu eşine özellikle cam sildiriyordu hamişken rahat doğum yapsın diye ama sende çok yavaş sil hafif spor yapar gibi
Sağol canım benimBitmeeez kuzum sana da kolay gelsin
Ooo nelere de yarıyormuş cam silmekdikkat ediyorum canım bizim camlar alçak zaten bir şeyin üstüne çıkmama gerek kalmıyor. Bekledim bu zamana kadar yağmurlar dinsin
Canım Güle güle bebeğinizle oturursunuz inşallahEvet aslında virüsten önce aldık 3 aydır bekliyoruz yavaş yavaş taşınalım artık dedik bayramı kendi evimde yapıcam sonrası allah kerim yok valla bitmiyor iş yapıyorsun yapıyorsun bitmiyor allah kolaylık versin hepimize
Ya canım imkansız değil ama adet günü böyle çıkması gebelik belirtiside olabilir hani umutlandırmak istemem zaten günündesin bence gebelik testi yap öğren inşallah gebesin yaKızlar muhtemel adet tarihim bugün ya da yarın ovu testi denedim acaba 2.kez yumurtlama mümkün mü ki 25-26 günde bir adet olan biri için
Gebelik testi yaptınmı canımKızlar muhtemel adet tarihim bugün ya da yarın ovu testi denedim acaba 2.kez yumurtlama mümkün mü ki 25-26 günde bir adet olan biri için
Amin amin canım benimCanım Güle güle bebeğinizle oturursunuz inşallah
Canım 4 gün önce gebelik testi yaptim negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya,ovu yapayım dedim o da böyle çıktı yine kafa karışıklığı umudum yok o yüzden adete yakın hep böyle mi çıkar diye merak ettimYa canım imkansız değil ama adet günü böyle çıkması gebelik belirtiside olabilir hani umutlandırmak istemem zaten günündesin bence gebelik testi yap öğren inşallah gebesin ya
4 gün once yapmıştım yani adetime 6 gün kala oluyor negatif çıkmıştı canımGebelik testi yaptınmı canım
iyi o zaman canım tırmanmadığın sürece sıkıntı yok keşke benim camlarda yakın olsaydı daha doğrusu çok camım var gelen kadın cam için ektra ücret alıyor öyle düşünün bir günde anca bitiyor. coronadan elemanda alamadım kalmış öyle onlar bana ben onlara bakıp aşk tazeliyoruzBitmeeez kuzum sana da kolay gelsin
Ooo nelere de yarıyormuş cam silmekdikkat ediyorum canım bizim camlar alçak zaten bir şeyin üstüne çıkmama gerek kalmıyor. Bekledim bu zamana kadar yağmurlar dinsin
4 gün çok canım sen tekrar yap bakim4 gün once yapmıştım yani adetime 6 gün kala oluyor negatif çıkmıştı canım
Canım ovu testleri bozuk olabiliyor ayrıca ben gebeliğimde iki gün önce baktım göremedim hemde erken gebelik testinde iki gün sonra görmüştüm bugün işler değişmiş olabilir bence bak ya için içini yiyeceğineCanım 4 gün önce gebelik testi yaptim negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya,ovu yapayım dedim o da böyle çıktı yine kafa karışıklığı umudum yok o yüzden adete yakın hep böyle mi çıkar diye merak ettim
Çok korkuyorum canım,3.ayimda fobi yaptı bende hcg testi 2 gün daha bekliim olmazsam yapiim diyorum4 gün çok canım sen tekrar yap bakim
Içim içimi yiyor bi taraftan da hcg ye elim gitmiyor bu ay da böyle bir ruh hali içindeyimCanım ovu testleri bozuk olabiliyor ayrıca ben gebeliğimde iki gün önce baktım göremedim hemde erken gebelik testinde iki gün sonra görmüştüm bugün işler değişmiş olabilir bence bak ya için içini yiyeceğine
Tamam canım inşallah hayırlı haberler alırsın çokça aminnnnÇok korkuyorum canım,3.ayimda fobi yaptı bende hcg testi 2 gün daha bekliim olmazsam yapiim diyorum
Sağol canım benim,hepimiz inşallah hepimizTamam canım inşallah hayırlı haberler alırsın çokça aminnnn