Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar muhtemel adet tarihim bugün ya da yarın ovu testi denedim acaba 2.kez yumurtlama mümkün mü ki 25-26 günde bir adet olan biri için
Bence yumurtlama değil ben iki kez yumurtlama yakaladığım ay 14 ve 18. günler yakaladım. Döngüm de 28 di. Yani aslında mümkün ama bence başka bir şeyin habercisi olsun daha güzel olur 😍
iyi o zaman canım tırmanmadığın sürece sıkıntı yok keşke benim camlarda yakın olsaydı daha doğrusu çok camım var gelen kadın cam için ektra ücret alıyor öyle düşünün bir günde anca bitiyor. coronadan elemanda alamadım kalmış öyle onlar bana ben onlara bakıp aşk tazeliyoruz :KK70: :KK70: :KK70:
Valla bende düşündüm birini alayım diye ama virüs nedeniyle iş başa düştü 😅 neyseki kolay benimkiler 😅

Bence yumurtlama değil ben iki kez yumurtlama yakaladığım ay 14 ve 18. günler yakaladım. Döngüm de 28 di. Yani aslında mümkün ama bence başka bir şeyin habercisi olsun daha güzel olur 😍

Valla bende düşündüm birini alayım diye ama virüs nedeniyle iş başa düştü 😅 neyseki kolay benimkiler 😅
Olabilir mi ki canım ya 6 gün önce negatifi görünce bana değildir gibi geliyor şimdi hcg yaparım arkasından regl olurum gelecek aya kadar kendime gelemem diye korkuyorum😂 Allahım bu nasıl sınav böyle sen hayirlara çıkar cümlemizi🤲

Olabilir mi ki canım ya 6 gün önce negatifi görünce bana değildir gibi geliyor şimdi hcg yaparım arkasından regl olurum gelecek aya kadar kendime gelemem diye korkuyorum😂 Allahım bu nasıl sınav böyle sen hayirlara çıkar cümlemizi🤲
Yap bari adet gecikince

Kizlar adet öncesi mesela bir hafta önce başlar benim ayak bileklerim sizilar üşürler yani normalmi bu cok sinir bozucu birşey bu sürekli agri oluyor adet olunca birden geciyor ama bu ay bisi yok bakalim daha dün bel agrisi kasik agrisi vardi bugün onlarda yok.

Kizlar adet öncesi mesela bir hafta önce başlar benim ayak bileklerim sizilar üşürler yani normalmi bu cok sinir bozucu birşey bu sürekli agri oluyor adet olunca birden geciyor ama bu ay bisi yok bakalim daha dün bel agrisi kasik agrisi vardi bugün onlarda yok.
İnşallah adetin geçerde kan testi vermeye gidersin 🍀

Hadi inşallah gebelik belirtileridir yaşadıkların 🙏

Adet gecikirse hastaneye bile koşarım valla😂
Ben kaç kez koştum varya ama eşim zorluyordu hiç evde test bile yapmıyordum eskiden test almazdım direk bir gün geçince kaç kez hastaneye gittim hemide her gidişimdi 130 tl veriyordum kız bana kaç gün gecikti diye sorunca çok utanıyordum akşamı yada ertesi gün adet oluyordum bunu üç kez tekrarladım çünkü adetim hiç geçmezdi şimdi artık evde yaparsamda yapıyorum o bile içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum😔

Var var randevular
Ya kadınlar ne bakımlı bizde anca burda çocuk peşinse koşturalım benim içimden birşey yapasım gelmiyor saçımı boyatmam lazım zaten bu ay gebelikte olmayacak onu bile yapmadım. Oysaki havlumuzu götürebiliyoruz ayrıca maske takılacak sonuçta yüz değil saç yani gelip yıkardın hemencecik. Bakalım belki giderim

X