Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam ben bugün regl oldum ama sökülemiyorum az az geliyor geçen ayda böyle gelmişti inşallah tekrar yapışmamıştır söktürmek için ne kullanabilirim

Kızlar, merhaba bildirim üzerine geldim bu topike...
Benim nacizane bir kaç önerim ya da fikrim olacak. Eminim biliyorsunuzdur çoğunu.. Yine de yazayım.. Ben bu siteden çok sey öğrendim.
Gebelik için bence olmazsa olmazlardan Ovulasyon Testi...
İlişki sonrasında hemen yataktan kalkmamak...
Sperm hareketliliği problemi olanlar için amuda kalkma-ayaklar yukarıda veya belaltı yastık yöntemi çok işe yaradı bu sitede...
Stres yapmamak.

Anladım normalde bugün adetimin 4. Günü 2 güne biter sipariş edicem gelmesi 1 haftayı bulursa sıkıntı olur mu bilemedim
1 haftayı bulmaz sanmıyorum o kadar uzun süreceğini ama yine de sıkıntı olmaz.. Mesela bugun benım döngümüz 8.günü ben 12.gün yapmaya baslıyorum 29 30 günde Bı adet oluyorum.. 14.gün pik oluyo genelde

İnşallah canım .Zaten benim doğum hikayemden itibaren 27 yıldır hep sabırsızım.Belki de Allah bana sabrı öğretecek .İnsan ister istemez bakıyor kendisinde olmayınca , herkeste oluyor bende niye olmuyor diye .Ama inanıyorum bu günler de geçecek .Zaten aynı sorun bende de olabilirdi .Elimizden geldiğince en iyisini yapacağız .Maddi ve manevi gücüm yettiğince .Zaten Allah nasip ettiyse eninde sonunda olacak inşallah .Allah hayırlısını , sağlıklısını versin .

Benim farklı ben adetim bitikten sonra 20 gün en fazla 21 gün sonra adet görüyorum

Adet bittiği gün yapılmaya başlanmalı ovulasyon testi herkeste on dördüncü gün olmuyor mesela ben geç yumurtlarım ama arkadaşım adet bitiyo iki gün sonra yumurtluyor. bir iki gün içinde geliyor nerden aldınız acaba İstanbul ise aynı gün bile teslim edilebilir

Bizimde sperm sayımız çok azdı milyonu görmüyorduk normal yolla hiç umut verilmedi tüp bebekten başka çaremiz yoktu gidebiliceğimiz yere kadar dedik hep 4. Denemede nasip oldu çok şükür hemde ikiz bir kız bir oğlan hiç umutsuz olmayın VAZGEÇMEYİNNN

Bende bebek istiyorum.bat 13. 04 Aybush beni de ekler misin

Merhabaa benimde 3.5 senedir sebepsiz infertilite ile sadece kimyasal gebelik oluyor

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihim geçti testler negatif sonucu bekleyip görücem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…