Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evde ovülasyon testi yapın. Çok etkili okuyor. İnstsgrada takip yapan sayfalar var.

Sende mi öyle olmuştun. Yok kuzum Monaezop ondan bahsediyorum. Doğurdu bile

Ben adetin 20.günü gördüm kasımda
Aralık tada adetin 25.günü gördüm pik ondan dedim hatta Aralıktan sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım

Evde ovülasyon testi yapın. Çok etkili okuyor. İnstsgrada takip yapan sayfalar var.
Canım cok yaptım cıftte gordum hep ama ılgınc tutmadı sperm testi ıkı defa yaptrdım sonuc ıyı bakalım yumurtlama takıbındeydım bir ay gittim ikinci ayda korana oldu ara verdık

2 ay erteleyin isterseniz

canım büyük sabır diliyorum bende 3 tane kaybettim 3 tane çocuğun var şimdi moralini yüksek tutup toparlan daha çok bebişin olacak emin ol

İnşâllah canım pekı haftan küçük müydü kayıplarında yoksa benim gibi büyük müydü

bende ilk bebeğime 10 ay sonra hamile kalmıştım
Kafama tatmadığım ilk ay hamile kaldım
Lütfen dr bir sorun yok diyorsa psikolojik kalınmıyor rahat olun kafanızı dagıtın
Evet benim durum bu yaptirmadigimiz test tahlil kalmadı doktor sebepsiz diyor psikolojik diyor

Ben adetin 20.günü gördüm kasımda
Aralık tada adetin 25.günü gördüm pik ondan dedim hatta Aralıktan sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Allahım sabır versin cnm, ben de hiç döllenme bile olmadı 23 aydır.. Sadece ilk denediğim ayda adetten 4 gün önce hcg 4.23 cıkmıstı.. Ozaman yumurtlama günü nedir onu bile bilmiyordum göğüs acısından duramıyordum bile acaba o kımyasal mı diye hala kafamı kurcalıyor.. Ondan sonra da ona benzer hıc bısey yasamadım senin olur denemeye devam

Merhaba
Sizi çok iyi anlayabiliyorum 5 yıldır evliyim ve hiç çocuğumuz olmadı yazdıklarınızın hepsini okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah bizde de sorun azosperm kullanmış olduğumuz ilaçlar ile sperm çıkışı oldu bu ay tedaviye başlayacaktık ama corona dan dolayı gidemedik eşimde klomen kullanıyor gün aşırı sizde devam edin bence

20nisan beni de ekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…