Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar beni de ekler misiniz? Pko hastasıyım ve bundan 4 ay kadar önce denemeye başladık. Geçen ay klomen tedavisi gördüm ama başarısız oldu. Bu ay virüs sebebiyle doktoruma ara verdim, akışına bıraktım yani. Bu aralar yumurtlama zamanlarım. Umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Adet bittiği gün yapılmaya başlanmalı ovulasyon testi herkeste on dördüncü gün olmuyor mesela ben geç yumurtlarım ama arkadaşım adet bitiyo iki gün sonra yumurtluyor. bir iki gün içinde geliyor nerden aldınız acaba İstanbul ise aynı gün bile teslim edilebilir
Evet cnm ben kendim için yaptım o yorumu adeti düzenli insanlarda genelde uygulamalardakinin 1 gün öncesi 1 gün sonrası olabiliyor.. Ben yine de tam gününü bilmek için test yapıyorum.

Yaa kizlarrr sizi tanimiyorum ama cokkk tatlisiniz su birbirimize destek moral motivasyon cok guzel seyler♥️ hayirlisi ile tumm isteyenlere versin bebelerimizi. 🙏🙏🙏 Aybush Aybush canmmm sesime gel bakim 😃 su testere disli isine yaradimi kuuzm evde vardi aldm duruyordu sen kullaniosn bendemi baslasam acaba fsh en son 6 kusur cikmisti benm daha once 7.9 olmasi lazmdi

Evet cnm ben kendim için yaptım o yorumu adeti düzenli insanlarda genelde uygulamalardakinin 1 gün öncesi 1 gün sonrası olabiliyor.. Ben yine de tam gününü bilmek için test yapıyorum.
Benimde otuz günde bir olur adetim bir gün bile oynama olmaz uygulamayla kesinlikle alakası yok ama yedi ay zaman kaybettirdi bana pepap ve flo uygulamaları düzenli bile olsa ondördüncü gün olmayabiliyor yumurtlama yani onu demek istedim sen şanslıymışsın ne güzel

Merhaba arkadaşlar bende geldim 3 senelik evliyim 2senedır istiyoruz gelmiyor kendılerı😊gecen ay klomen basladık ama sonuc olmadı bu ayda korana dan Dr erteledi sımdılık gene normal denıycez ocak gıbı hsg de cekıldım sonra ufak bir kist vardı onun ıcın dogum kontrol hapına baslattı bitti sonra klomen bu ayda serbest bakalım kısmet ne zaman heppınız ıns hamile kalırsınız yakın zamanda ama en cok ben kalıyım🤣🤣

Benimde otuz günde bir olur adetim bir gün bile oynama olmaz uygulamayla kesinlikle alakası yok ama yedi ay zaman kaybettirdi bana pepap ve flo uygulamaları düzenli bile olsa ondördüncü gün olmayabiliyor yumurtlama yani onu demek istedim sen şanslıymışsın ne güzel
Aynı şeyden bahsediyoruz aslında ☺️ sadece teste baslama zamanımla ilgili kendi yorumunu yaptım.. Elbette her ay farklı sepeplerle pik gününde sapma olabılıyor.. Ben yaklasık 1 yıldır dıaformın kullanıyorum ılacı kuallandııgımdan beri 29.günde şaşmadan adet oluyorum..neden 14.gün 15 gün diyorum pik bazen 2 gun bazen 1 gün bazen 3 gün sürüyor.. İlac kullanımı Öncesinde 13 günlük gecıkme bile görmüşlüğüm var...inşallah şans bize de güler 🙏🏻🌺☺️

Burda bi arkadaşımızda kürtaj oldu. Sonra korunmadı ama ilk ay hamile kaldı. Bu neye göre fark esiyor acaba canım
o benim sanırım 2. Düşügüm kimyasaldı kürtaj oldum dr düşünebilirsiniz dedi ve hemen hamile kaldım çok küçüktü benimki ilerlemedi kimyasal olduğu için bebek büyük olunca korunma veriyorlar

X