Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama mıydı senin kuzum?Merhaba arkadaşlar benim adet tarihim geçti testler negatif sonucu bekleyip görücem,
O zaman sen biter bitmez basla teste cnm erken geliyor demek ki seninBenim farklı ben adetim bitikten sonra 20 gün en fazla 21 gün sonra adet görüyorum
Ama testin gelene kadar da gün aşırı denemeye devam etBenim farklı ben adetim bitikten sonra 20 gün en fazla 21 gün sonra adet görüyorum
Şimdi bu kimyasal gebelikte takviyeler ise yaramaz mı acaba? Kadınlara ve erkeklere özel vitamin takviyeleriMerhabaa benimde 3.5 senedir sebepsiz infertilite ile sadece kimyasal gebelik oluyor
Hayır ben birşey kullanmadım hiçAşılama mıydı senin kuzum?
Karıştırdım öyleyse. Doktora gittin mi hiç hormonlar ne durumda?Hayır ben birşey kullanmadım hiç
Evet cnm ben kendim için yaptım o yorumu adeti düzenli insanlarda genelde uygulamalardakinin 1 gün öncesi 1 gün sonrası olabiliyor.. Ben yine de tam gününü bilmek için test yapıyorum.Adet bittiği gün yapılmaya başlanmalı ovulasyon testi herkeste on dördüncü gün olmuyor mesela ben geç yumurtlarım ama arkadaşım adet bitiyo iki gün sonra yumurtluyor. bir iki gün içinde geliyor nerden aldınız acaba İstanbul ise aynı gün bile teslim edilebilir
Gayet iyi sıkıntım yok eşimde sadece ileri hareket sıkıntısı var demişti doktorKarıştırdım öyleyse. Doktora gittin mi hiç hormonlar ne durumda?
Çok kötü değil ama normal yolla olur dedilerKarıştırdım öyleyse. Doktora gittin mi hiç hormonlar ne durumda?
O zaman sabırla denemeye devam çok bekletmesin inşallah miniğinÇok kötü değil ama normal yolla olur dediler
İnşAllah burdaki herkes tez vakitte çocuk sahibi olurO zaman sabırla denemeye devam çok bekletmesin inşallah miniğin
Benimde otuz günde bir olur adetim bir gün bile oynama olmaz uygulamayla kesinlikle alakası yok ama yedi ay zaman kaybettirdi bana pepap ve flo uygulamaları düzenli bile olsa ondördüncü gün olmayabiliyor yumurtlama yani onu demek istedim sen şanslıymışsın ne güzelEvet cnm ben kendim için yaptım o yorumu adeti düzenli insanlarda genelde uygulamalardakinin 1 gün öncesi 1 gün sonrası olabiliyor.. Ben yine de tam gününü bilmek için test yapıyorum.
Yok bir defa kan verdim negatif çıktı. Bir defa da idrar tesri yaptım negatif. Adetim 15 gün geçti. Biraz daha bekleyeceğim belki giderimAllah Allah niye böyle oldu acaba doktora göründünmü
Aynı şeyden bahsediyoruz aslında sadece teste baslama zamanımla ilgili kendi yorumunu yaptım.. Elbette her ay farklı sepeplerle pik gününde sapma olabılıyor.. Ben yaklasık 1 yıldır dıaformın kullanıyorum ılacı kuallandııgımdan beri 29.günde şaşmadan adet oluyorum..neden 14.gün 15 gün diyorum pik bazen 2 gun bazen 1 gün bazen 3 gün sürüyor.. İlac kullanımı Öncesinde 13 günlük gecıkme bile görmüşlüğüm var...inşallah şans bize de gülerBenimde otuz günde bir olur adetim bir gün bile oynama olmaz uygulamayla kesinlikle alakası yok ama yedi ay zaman kaybettirdi bana pepap ve flo uygulamaları düzenli bile olsa ondördüncü gün olmayabiliyor yumurtlama yani onu demek istedim sen şanslıymışsın ne güzel
o benim sanırım 2. Düşügüm kimyasaldı kürtaj oldum dr düşünebilirsiniz dedi ve hemen hamile kaldım çok küçüktü benimki ilerlemedi kimyasal olduğu için bebek büyük olunca korunma veriyorlarBurda bi arkadaşımızda kürtaj oldu. Sonra korunmadı ama ilk ay hamile kaldı. Bu neye göre fark esiyor acaba canım