Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hemen hamile kalmışsın muhtemelen ondandır. Bir sonraki muayenede sor mutlaka amh sonucundan daha önemli olan bizim muayenede gördüğümüz der doktorlar
Belkide onu iyi gördü hiç bilmiyorum canım Vajinal muayene de yapmıştı çünkü. 2 adet bekliyorum. 2.si 6 nisanda gelecek kısmetse.
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bu virüs olmadan yürüyüş yapıyordum sakinleşmek için. Umarım tekrar hamile kalabilirim...

N11 gitti gidiyor da innovita test diye aratın.. Onların da hassasıyetlerı farklı olanları var. Yeşil olanları tavsiye ederim
Sağol cnm
N11 gitti gidiyor da innovita test diye aratın.. Onların da hassasıyetlerı farklı olanları var. Yeşil olanları tavsiye ederim
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda

Merhaba cnm hayirli olsu topigin 15 nisan bat gunum ve tam 1 yil oluyor 1 yildir deniyoruz

inşallah bi dokuz ay gelmesinnn

Evet canım yumurta geliştirici kür deneyebilirsin bu süreçte, Tabi hormonların normal degerdeyse Aman onları bozmayalım
İncir kürü yaptım bu ay prolaktin,e2 falan normal fsh ve amh bütün planlarimizi bozdu malesef,hangi igneyi kullandın ve nasıl kullandın canım peki?

İnşâllah canım inşallah dediğin gibi olur

İncir kürü yaptım bu ay prolaktin,e2 falan normal fsh ve amh bütün planlarimizi bozdu malesef,hangi igneyi kullandın ve nasıl kullandın canım peki?
Menopur 75 kullandım canım her gün 1 tane göbekten. On iki gün kullandım yanlış hatırlamıyorsam. Benim de amh sonuç olarak iyiydi ama muayenede görünen folikul sayısı çok iyi değildi mesela. Önemli olan muayenede görünen. Virusten kurtulana kadar devam, sonrasında iyi bir doktor kontrolü canım

Tamam tamam dediğini buldum☺innovita yazıyo yeşil bide kırmızı olan var yeşil olan iyi demiştin
Aynen yeşil olanı al ben şuan pembe olandan kullanıyorum çok hassas, yeşil olan daha ideal.. Laboquick te kullandım emin olmak için hep 3 4 test yapardım bozuk cıkıyordu cızgı ler bi garip oluyo dagılıyor.. Gebelik te de kuruma cızgısı olusturuyo diye bıraktım

Canım bildiğim kadarıyla iptal oldu çoğu. Şuan sadece acil olan durumlara bakıyorlar
Ben geçen ay prp yaptırmıştım. Bugün adet oldum. Duruma göre yumurta toplanaktı. Arayımmı merkezi bilemedim. Açıkçası gitmeyede korkuyorum. Ne yapıcam düşünüyorum? Zaten son bir umut olarak yaptırmıştım. Çok kötü bir zamana denk geldi. Belki vardır bundada bir hayır. Ne yapmamız gerekiyor burda çok anlamadım. İsim yazdıralımmı diye soran olmuş. Açıklayabilirmisiniz?

slm bende 29 yaşındayım 13 yıldır anne olmak istiyorum ama hiç hamile kalmadim çok zor bi imtahan 3 yil önce ögrendim kromozonum bozuk ondan havuz yöntemi yapti doktorum 3 tane embiriyom genetikte haber bekliyorum saglikli gelirse transfer olcam rabbim bu yolda ugrasanlarin yardimcisi olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Allah herkesin gönlüne göre versin sabırla beklicem 13 yıl bekledim yine beklicem

Canım prp geçen ay yaptirmissin ya hemen etki ediyor mu ki yumurta toplansın benim bildiğim birkaç ay sonra etkisi görünüyor yanlissam düzelt lütfen
Özel hastanede yaptırdın büyük ihtimalle, hastaneyi ara sor mutlaka. Buraya da bir sonraki adet tarihini verirsen hep birlikte beklemiş oluruz bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…