- 20 Mart 2011
- 13.722
- 32.242
Nasıl dayandın on üç yılslm bende 29 yaşındayım 13 yıldır anne olmak istiyorum ama hiç hamile kalmadim çok zor bi imtahan 3 yil önce ögrendim kromozonum bozuk ondan havuz yöntemi yapti doktorum 3 tane embiriyom genetikte haber bekliyorum saglikli gelirse transfer olcam rabbim bu yolda ugrasanlarin yardimcisi olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Allah herkesin gönlüne göre versin sabırla beklicem 13 yıl bekledim yine beklicem
Anladım peki hergün mü yapılıyor testAynen yeşil olanı al ben şuan pembe olandan kullanıyorum çok hassas, yeşil olan daha ideal.. Laboquick te kullandım emin olmak için hep 3 4 test yapardım bozuk cıkıyordu cızgı ler bi garip oluyo dagılıyor.. Gebelik te de kuruma cızgısı olusturuyo diye bıraktım
Evet cnm hergun 12 16 arası yapmaya calıs mumkun oldugunca aynı saatlerde.. Adetin bittikten sonra baslayabılırsın.. Benim adetim düzenli diyorsan takvımdeki uygulamadan bi kac gün once Basla yapmaya.. Pik gördükten sonra siliklrşene kadar devam ediyorsun.. Ben her ay 5 tane falan yapıyorum boylelıkleAnladım peki hergün mü yapılıyor test
Kusura bakmayın çok soru sordum
mecbur dayaniyosun elinden bisey gelmiyo cnm rabbim elinde o ol derse olur çok zor geçti evlatlarini bile sakladilar en zoru oydu benim için sabırını Allah veriyo şuandada genetikten sonuç bekliyom yine sabırlaNasıl dayandın on üç yılRabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun tez vakitte
adetim bugün başladı. Zaten adet olamıyordum. Hayıt tentürüyle hormonlarım düzeldi hemen arkasından prp yaptırdım. Dr ilk adetinde gel demişti. Benim bildiğimde 2.adet.amh ım 003 tü en son. Yani olursa mucize olur.fsh 90 dı şimdi normale döndü hayıt sayesinde ve yumurtlamam oluyor.bunların olması bile mucize.yarın arıcam poliklinikte yaptırmıştım. Tahmini adet 4 mayıs olabilir.Canım prp geçen ay yaptirmissin ya hemen etki ediyor mu ki yumurta toplansın benim bildiğim birkaç ay sonra etkisi görünüyor yanlissam düzelt lütfen
Özel hastanede yaptırdın büyük ihtimalle, hastaneyi ara sor mutlaka. Buraya da bir sonraki adet tarihini verirsen hep birlikte beklemiş oluruz bebişi
Allah yardımcın olsun evlat çok şey ama her şey değil. Kimsenin evladında gözümüz yok çok şükür. Çünkü onu verecek olan Rabbim veren de O alan da. Onlar varsın çocuk "yaptıklarını" sansınlar. Rabbim seni en güzel hediyeyle mujdelesin inşallahmecbur dayaniyosun elinden bisey gelmiyo cnm rabbim elinde o ol derse olur çok zor geçti evlatlarini bile sakladilar en zoru oydu benim için sabırını Allah veriyo şuandada genetikten sonuç bekliyom yine sabırla
Canım çok güzel gelişmeler adet başlamış yumurtlama olmuş hadi bakalım darısı bebişeadetim bugün başladı. Zaten adet olamıyordum. Hayıt tentürüyle hormonlarım düzeldi hemen arkasından prp yaptırdım. Dr ilk adetinde gel demişti. Benim bildiğimde 2.adet.amh ım 003 tü en son. Yani olursa mucize olur.fsh 90 dı şimdi normale döndü hayıt sayesinde ve yumurtlamam oluyor.bunların olması bile mucize.yarın arıcam poliklinikte yaptırmıştım. Tahmini adet 4 mayıs olabilir.
Erkek infertiletisinde olumlu sonuç alanları okuyunca mutlu oluyorum .Biizmde çok az spermimiz var .Tedavi görüyor şu an eşim sonra tüp bebeğe geçeceğiz .İnşallah sizin gibi bizlerde evlatlarımıza kavuşuruzMrb kızlar Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin, bu zorlu süreçlerden bende geçtiğim için bu yolda uğraşan birini görünce umut olmak adına hemen yazmak istiyorum.. Bende 4 yıldır erkek faktörlü şiddetli oligoazospermi mücadele eden biriydim. Bu yolda çok uğraştım vazgeçmedim 4. Tüp bebek denememizde mucizelerimize gebeyim çok şükür.. Rabbim inşallah bizimkini tamamına erdirir ve sizlerede nasip eder.sizlere söyleyeceğim en önemli şey sorun ne olursa olsun hiç VAZGEÇMEMEK durmamak olması için uğraşmak..
Kuzuu sen hiç üzülme bak yeter ki tedavisi olan bir sorun olsunErkek infertiletisinde olumlu sonuç alanları okuyunca mutlu oluyorum .Biizmde çok az spermimiz var .Tedavi görüyor şu an eşim sonra tüp bebeğe geçeceğiz .İnşallah sizin gibi bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz
aminnn sağol canım Allah razı olsun evet kimsenin evladında gözüm yok rabbim saglikla büyütsünler onu gören Allah bizleride görüyo ama rabbimin bi bildigi var belki en guzelini vercek sonunda bizlere bu bir sınav rabbim bizi sınav yapiyo insallah Allah isteyen herkese nasip eder görelim mevlam ne eylerse guzel eylerAllah yardımcın olsun evlat çok şey ama her şey değil. Kimsenin evladında gözümüz yok çok şükür. Çünkü onu verecek olan Rabbim veren de O alan da. Onlar varsın çocuk "yaptıklarını" sansınlar. Rabbim seni en güzel hediyeyle mujdelesin inşallah
Anladım normalde bugün adetimin 4. Günü 2 güne biter sipariş edicem gelmesi 1 haftayı bulursa sıkıntı olur mu bilemedimEvet cnm hergun 12 16 arası yapmaya calıs mumkun oldugunca aynı saatlerde.. Adetin bittikten sonra baslayabılırsın.. Benim adetim düzenli diyorsan takvımdeki uygulamadan bi kac gün once Basla yapmaya.. Pik gördükten sonra siliklrşene kadar devam ediyorsun.. Ben her ay 5 tane falan yapıyorum boylelıkle
Bazen çok umutsuz oluyorum biliyor musun ? Daha 1 yıl olmadı bebek isteyeli .Daha tüp bebek bile denemedik .Uzun yıllar uğraşanları görünce kendime kızıyorum sonra .Nankörlük ediyorum diyorum , daha yeni başladın diyorum .Eşim de ben üzüldükçe daha da üzülüyor hep , ama adam elinden gelen herşeyi yapıyor , ne duyuyorsa yapıyor .Ona da kıyamıyorum .Hayırlısıyla olacak inşallah umudumu kaybetmeyeceğim .Kuzuu sen hiç üzülme bak yeter ki tedavisi olan bir sorun olsun
Amenna kuzumm Allah bizimle ve lütfu geniş, biz isteyelim el açıp.. verirse de vermezse de en güzelini o biliraminnn sağol canım Allah razı olsun evet kimsenin evladında gözüm yok rabbim saglikla büyütsünler onu gören Allah bizleride görüyo ama rabbimin bi bildigi var belki en guzelini vercek sonunda bizlere bu bir sınav rabbim bizi sınav yapiyo insallah Allah isteyen herkese nasip eder görelim mevlam ne eylerse guzel eyler
umudunu kaybetme esine destek ol biz burda konusuyoz dertlesiyoz onlar içine atiyolar insallah Allah gönlünüze göre versin insallah olcak allahin izniyle dua edelimBazen çok umutsuz oluyorum biliyor musun ? Daha 1 yıl olmadı bebek isteyeli .Daha tüp bebek bile denemedik .Uzun yıllar uğraşanları görünce kendime kızıyorum sonra .Nankörlük ediyorum diyorum , daha yeni başladın diyorum .Eşim de ben üzüldükçe daha da üzülüyor hep , ama adam elinden gelen herşeyi yapıyor , ne duyuyorsa yapıyor .Ona da kıyamıyorum .Hayırlısıyla olacak inşallah umudumu kaybetmeyeceğim .
Teşekkür ediyorum tecrübelerin fikir oldu,doğru Dr u da bulmak öyle zor ki senin ve bebeğinin şansı varmış,sağlıkla doğsun isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallahMenopur 75 kullandım canım her gün 1 tane göbekten. On iki gün kullandım yanlış hatırlamıyorsam. Benim de amh sonuç olarak iyiydi ama muayenede görünen folikul sayısı çok iyi değildi mesela. Önemli olan muayenede görünen. Virusten kurtulana kadar devam, sonrasında iyi bir doktor kontrolü canım
İnşallah canım .Aynen içine atıyor zaten çok belli .umudunu kaybetme esine destek ol biz burda konusuyoz dertlesiyoz onlar içine atiyolar insallah Allah gönlünüze göre versin insallah olcak allahin izniyle dua edelim
aynn cnm burda insallah olur diyelim rabbim bilir ama burda olmasa orda muhakkak evlat vercek kendimi böyle hep avutuyom Allah bu yolda olanlara sabir versinAmenna kuzumm Allah bizimle ve lütfu geniş, biz isteyelim el açıp.. verirse de vermezse de en güzelini o bilir
Eşinin stres yapmaması lazım mümkün olduğunca belli etme canım hem biliyor musun bu biraz da sabır işi... eşim bana hep derdi ki sen çok sabırsızsın o yüzden bu da senin imtihanın. Bak hepimizin bir sıkıntısı var ama kadından ama erkekten kaynaklı ne farkeder? Yediklerimiz içtiklerimiz maalesef bizi bu duruma getirdi. Şunu bil yalnız değilsin. Bu süreçte hep bebeği olanlara gözümüz kayıyor ama onun hemen oldu bizim niye böyle diye. Oysaki senin de olduğunda gözün artık hiçbir şeyi görmeyecek eskiyi de aramayacak. Sabır ve duaBazen çok umutsuz oluyorum biliyor musun ? Daha 1 yıl olmadı bebek isteyeli .Daha tüp bebek bile denemedik .Uzun yıllar uğraşanları görünce kendime kızıyorum sonra .Nankörlük ediyorum diyorum , daha yeni başladın diyorum .Eşim de ben üzüldükçe daha da üzülüyor hep , ama adam elinden gelen herşeyi yapıyor , ne duyuyorsa yapıyor .Ona da kıyamıyorum .Hayırlısıyla olacak inşallah umudumu kaybetmeyeceğim .
onun için dedim destek ol hep yaninda ol ben birbiribize insallah Allah yüzünü güldürsün kuzum❤İnşallah canım .Aynen içine atıyor zaten çok belli .