Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elimde hic test yok yarin nöbetci eczaneye gider alirim öylece adet olucam diye bekliyorum ama bi yandan da korkuyorum yine hüsran olaca diye
Tamam canım yarı yaparsın hayırlı haberini bekliyoruz inşallah hemen negatif düşünme inşallah gelmiştir bu sefer bebeğin sana

Tamam canım yarı yaparsın hayırlı haberini bekliyoruz inşallah hemen negatif düşünme inşallah gelmiştir bu sefer bebeğin sana

Insallah canim benim bi kizim var allahim o duyguyu tadirdi bana en azindan allahim sizlerede evlat nasip etsin saglikli hayirli bi sekilde kimsenin kucagi bos kalmasin en kisa zamanda insallah sizlerinde güzel haberini aliriz burda ben cok sohbetinize katilmiyorum ama ilk günden beri takip ediorum sizleri

Ooo ozaman süper olur inşallah sıkma canını sağol canım rabbim hepimize tatırsın inşallah o güzel duyguyu rabbim inşllah kızına sağlıklı bir kardeş nasip etsin

Herkese selam son günlerde giremiyorum pek, bahar temizliği, slayt hazırlamalar derken.. nasılsınız arkadaşlar?

Kızla selam nasılsınız fhs yüksekliği ve amh düşüklüğü olan biri ovulasyon testi ve testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu çayı ile gebe kalmış
Bi bana mı yaramadı bu otlar prolaktınımı yukselttı 12 iken 14 oldu tsh 1.8 iken 1.97 oldu anlayamadım.. diğer testlerım içinde 3 4 gun içinde adet olcam onu beklıyorum östrojenımı cok yukseltmemiştr inşallah. Hayıt otu için burdan eski yazılnlara baktım bnm gbi olanlarda cok var fah ı baskılarken prolaktın ve ostrojenı arttırmış... sanırım bu otlar fsh cok yuksek olup ostrojenı cok düşük kişiler için gecerli bişey benm östrojenım 66 idi 80 üstü istemıyorlar tüp bebekte. Yukseldıysede haziranda yapıcam tüp bebegı inşallah düşer adetımle temizlenir

Kaç gün kullandın ki sakın 1 ay deme

Canım bütün kürleri adet bitiminde başlayacaksın
Yumurtlama zamanı bırakacaksın naptın sen
Kim dedi sürekli kullanmanı
Ben normal yolla hamıle kalamıcagımı dusunuyrm zaten esimden dolayı tüp bebek haziran ayında yapıcaz ona hazırlanım dedım ama 3 ay kesıntısız kullananlar var ne bılım adetlerını duzenlemeye calısıyorlar

Zarar vermiş midir 1.5 canım
2 adet geçirince düzelir kendi haline bırak vücudunu zararı olamayan bişey arısütü dür sana yumurta kalitesi için kullan gönül rahatlığıyla

Arı sütü kullan bari yumurtaların kaliteli olsun
Ben 1 yumurta ile yakaladım onu tek toplandı tek döllenmişti

2 adet geçirince düzelir kendi haline bırak vücudunu zararı olamayan bişey arısütü dür sana yumurta kalitesi için kullan gönül rahatlığıyla
Taaa temmuzda mı duzelır yanı prolaktınım 12 idi 14 olmuş fsh ımı ve e2 bılmıyorum adetımı bekliyorum test yaptırcam. Haziran adetıme gecmez mi canım? Tüp bebek yaptırcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…