- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Benim doğum günüm de 15.11. Çok şanslısın huy konusunda çok ugraştıran bir bebek olmayacakYaaaa ne tatlısııınnn senin de anneler günün kutlu olsun minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doğum günüm de 15.11. Çok şanslısın huy konusunda çok ugraştıran bir bebek olmayacakYaaaa ne tatlısııınnn senin de anneler günün kutlu olsun minnoş
Ön testlerde uygun değilse başlamazlar zaten stres yapma şimdiden hiçbişey kullanma o zamana kadar sakınTaaa temmuzda mı duzelır yanı prolaktınım 12 idi 14 olmuş fsh ımı ve e2 bılmıyorum adetımı bekliyorum test yaptırcam. Haziran adetıme gecmez mi canım? Tüp bebek yaptırcaktım
Arı sütü e2 düşürür demedim kiBende arı sutu aldım canım bu hafta ama e2 cok yukseldıyse arı sütü kar etmez ki
Ayyy inanmıyorum ya demekki kaderımde yokmuş arı sütü polen ve omeqa q10 alıyem bişey olmaz di mi canım onlardan?Ön testlerde uygun değilse başlamazlar zaten stres yapma şimdiden hiçbişey kullanma o zamana kadar sakın
E2 nın yukselmesi de yumurtayı kalitesızlestırıyo ya ondan dedım canımArı sütü e2 düşürür demedim ki
Yumurta kaliteni arttıtır oda 3 ay öncesi başlaman gerekir ben yaptım oldu
Tamam işte arı sütü kullan düzelirE2 nın yukselmesi de yumurtayı kalitesızlestırıyo ya ondan dedım canım
Arı ürünlerinden zarar gelmez alerjik bir durumun yoksaAyyy inanmıyorum ya demekki kaderımde yokmuş arı sütü polen ve omeqa q10 alıyem bişey olmaz di mi canım onlardan?
Yok canım teşekkür ederimArı ürünlerinden zarar gelmez alerjik bir durumun yoksa
Bende başlıcam temmuz başı gibi dondurulmuşum yok 2.sil baştanYok canım teşekkür ederim
Bnm dondurulmuşm var ama havuz yontemı yapcaktık. Sende sorun ne canım?Bende başlıcam temmuz başı gibi dondurulmuşum yok 2.sil baştan
0.6 amh diger hormonlar düzgün fsh normalBnm dondurulmuşm var ama havuz yontemı yapcaktık. Sende sorun ne canım?
İnşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun, burdaki butun annelik hasretı ceken herkes anne olsun inşallah0.6 amh diger hormonlar düzgün fsh normal
6 histereskopi rahim yapışıklığı
2 polip ameliyatı
Kanal tıkalı yada hsglerde kasılmadan öyle çıkıyor
Eşimde sıkıntı yok
Sen böyle umutlu ve neşeli ol yeter ki gerisi gelir kuzum ama virüs var diye hepten bırakmak da olmaz ki benceMerhabaaaa cnmm, kırmızılar geldi bana yeni bat 5 haziran, hayirlisi. Zaten virüs var diye niyetlenemiyoz ki denemeye
Merhabaa yani çıkabilir ama çıkmayabilir de sonucu görüp hemen ümitsiz olma bazisinda adet öncesi de çıkıyor bazisinda adet birkaç geçe çıkıyor. değişiyorHayirli Sahurlar kizlar ...
Tüm Annelerin ve güzel Anne adaylarin Anneler günü kutlu olsun allahim Anne olmak isteyen herkeze evlat nasip etsin
kizlar benim bugün bat günümdü ama gelen giden hic birsey yok ne bel agrim var ne karin agrisi sadece gögüsümde asiri hassasiyet var bide ara ara kasik agrim oluyor test yapmak icin bi kac gün daha bekleyeyim mi yoksa yapsam cikar mi ?
Üzüldüm kuzum Rabbim inşallah bir sonrakini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder mutlaka tüm testleri yaptırıp öyle yola çıkınHoşbuldum canm. İlk bebegimde 4 aylıkken. Dusuk yaptım enfeksion dediler. İkinci gebeligimde 11 hafta falan ama bebek gelişmedigi için 8 haftalk kallmış. Kalbi de durdu aldırmak zorunda kaldım. Şimdi genetik testi yapmayı bekliyoruz virus sebebiyle daha yaptıramadık.
Beklenen adet tarihi ama aslında beklemediğimizYa kizlar bu bat nedemek oluyor sat anladimda bati cözemedim birtürlü yahu
Ayy birileri kendini mi övdü aceeeebaaBenim doğum günüm de 15.11. Çok şanslısın huy konusunda çok ugraştıran bir bebek olmayacak
Anladimm canim sagol 10 yil düşünsem aklima gelmezdi benide ekleyin ozaman 16.05.Beklenen adet tarihi ama aslında beklemediğimiz
Annem bezimi açtığında yapıyor muşum hatta gelde övmeAyy birileri kendini mi övdü aceeeebaa