Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kist riski var ama o sanırım kullandığımız her hormon ilacında var subatta klomen kullanmıştım kist yapmış sonraki ay erimişti çok şükür,hormonuna baktirip kullanman çok daha iyi tabiki,zaten çalışmalardaki elde edilen olumlu sonuçlar 3 aylık kullanimdan sonra yani dr um umutlanma demişti ama ben umutlandım şahsen 😄
Ben kullNdım canım daha önce kalitesi bakımından etkilemedi ama sayısını arttırdı tabı yanında bir sürü vitamınde aldım hangısı yaptı onu bılemıcem☺️ Hep 5. Gune gidiyor ama orta ve dusuk kalitede embrıyolarım cıktı toplamda 3 ay kullandım

Ben kullNdım canım daha önce kalitesi bakımından etkilemedi ama sayısını arttırdı tabı yanında bir sürü vitamınde aldım hangısı yaptı onu bılemıcem☺ Hep 5. Gune gidiyor ama orta ve dusuk kalitede embrıyolarım cıktı toplamda 3 ay kullandım
Günde 75 mg şeklinde kullanıldığında etki beklemek gerekiyormus sanırım arkadaşım ve makaleler oyle söylüyor,kullanirsan umarım bu sefer çok daha olumlu sonuçlar elde edersin canım,ben de bu ay q10 l-arginin resveratrol şeklinde ortaya karışık kullanmaya başladım artık hangisi işe yararsa kendimi kobay gibi hissetmeye başladım zate 🙈

Günde 75 mg şeklinde kullanıldığında etki beklemek gerekiyormus sanırım arkadaşım ve makaleler oyle söylüyor,kullanirsan umarım bu sefer çok daha olumlu sonuçlar elde edersin canım,ben de bu ay q10 l-arginin resveratrol şeklinde ortaya karışık kullanmaya başladım artık hangisi işe yararsa kendimi kobay gibi hissetmeye başladım zate 🙈
Gunde 3 kere kullandım canım q10 ile birlikte. Su anlık hormon testımı beklıcem canım bi bakım başka hormonlarımıda bozmim kullandım cunku daha önce ☺️ Tedavıne ne zaman başlıcaksın canım?

Gunde 3 kere kullandım canım q10 ile birlikte. Su anlık hormon testımı beklıcem canım bi bakım başka hormonlarımıda bozmim kullandım cunku daha önce ☺ Tedavıne ne zaman başlıcaksın canım?
12 mayıs bat bu ay da olmazsa ki dün test yaptım negatif dhea ya baslicam ancak dr bana tüp bebek yapmadi martta 3 merkez gezdik 3u de gönderdi sen git bi 6 dene kendiliginden
hamile kalırsın zaten dendi biz de deniyoruz işte desteklerle beraber olmazsa şu surecten sonra tekrar bi gideriz ama umarım gerek kalmaz🤲

Gunde 3 kere kullandım canım q10 ile birlikte. Su anlık hormon testımı beklıcem canım bi bakım başka hormonlarımıda bozmim kullandım cunku daha önce ☺ Tedavıne ne zaman başlıcaksın canım?
Eşimin değerleri çok iyi çıktı genç yaşta benden ötürü 2.cocugu yapamıyor ona üzülüyorum 😔

Yaş 33 amh 0,55 fsh 13 ama ultrasonda 12.günde 8 folikül sayıldı toplamda 2si olgundu sanırım o yüzden gönderildim
Anladım canım inşallah iyi olur doktor olur kendılığınden dıyosa inşallah olur🙏🙏 6 ay daha deneyın. Bir tane cocgunuz var sanırım 2. Mi istıyosunuz

Şimdide kesildi resmen köşe kovalamaca oynuyo ilk defa görüyorum böyle bişey :olamaz:

Aslında şans kader kısmet benim bir arkadaşım 0,06 amh ile ilk klomen kullandığı ay hamile kaldı
Evet oyle seylerde oluyor ama cok düşük ihtimalleri var bana gore normal hormonlara sahip insanların bıle zorlandgnı goruyorum ki amh bu kadar dusuk cok buyuk şans.. yaş ilerledikce bıle yumurta kalitesinde buyuk düşüşler oluyo

Evet oyle seylerde oluyor ama cok düşük ihtimalleri var bana gore normal hormonlara sahip insanların bıle zorlandgnı goruyorum ki amh bu kadar dusuk cok buyuk şans.. yaş ilerledikce bıle yumurta kalitesinde buyuk düşüşler oluyo
Fsh önünü kesmezse oluyor canım fsh normale yakin seviyelerde tutulabildigi takdir de tek bir yumurtan da olsa çatlayıp gebelik olusabiliyor

Fsh önünü kesmezse oluyor canım fsh normale yakin seviyelerde tutulabildigi takdir de tek bir yumurtan da olsa çatlayıp gebelik olusabiliyor
Fsh için bn hayıt tohumu duydum ama o da e2 degerını yükseltmiş burda okudum baya. Östrojenın yukselmesıde iyi bişey degıl ki yumurtanın kalitesizleştgnı gosterıyo o da. Ne yapılır ki bu fsh için

Fsh için bn hayıt tohumu duydum ama o da e2 degerını yükseltmiş burda okudum baya. Östrojenın yukselmesıde iyi bişey degıl ki yumurtanın kalitesizleştgnı gosterıyo o da. Ne yapılır ki bu fsh için
Fsh i da yukseltebiliyormus da bu ay kullanmistim burda bir arkadasin uyarisi ile biraktim
Canım antioksida destekler sağlıklı beslenme kafa rahatlığı fsh için ancak bunlar sanirim🤷‍♀️ senin amh fsh kaç?

Fsh i da yukseltebiliyormus da bu ay kullanmistim burda bir arkadasin uyarisi ile biraktim
Canım antioksida destekler sağlıklı beslenme kafa rahatlığı fsh için ancak bunlar sanirim🤷‍♀️ senin amh fsh kaç?
Benim yasım 30 amh 1.16 fsh 7.9 e2 66 ama hayıt otu içtim biraz daha düsürmek için inşallah kötü etkisi olmamıştır. Bende bir problem görunmedi rezervim azalmaya başlamış elini cabuk tut dendi eşimde problem var.

X