Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik hormonları düzene sokmadı mı tek umudum oydu kaybın için çok üzüldüm canım Rabbim kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin

Rabbim nelere kadir inşallah bizede bu mübarek ayda bir mucize olur

Yediklerimiz içtiklerimiz hayat şartları resmen etkiliyor işte kabak gibi ortada
Ben dheanın koru etkileri oldgnuda duydum dun dhea testı yaptrdım ne kadar var vucudumda dıye ondan sonra kullanıp kullanmıcam. Daha once kullandım 2 tup bebek oncesi 1.5 ay simdi korkuyorum

Ben dheanın koru etkileri oldgnuda duydum dun dhea testı yaptrdım ne kadar var vucudumda dıye ondan sonra kullanıp kullanmıcam. Daha once kullandım 2 tup bebek oncesi 1.5 ay simdi korkuyorum
Fazlasıda zarar mış folik asit gibi hemen atmıyor vücut iyi yapmışsın test yapmakla

Canım başın sağolsun Rabbim seninkine ve herkesin evladına sağlıklı ömürler versin benim de bir oğlum var 4 yaşında onu ilk istedigimiz ay yaptik ama 5 sene ara vermeseymisim keşke benim hormonlar alt üst olmuş daha 33 yaşındayım başıma gelecegini hiç düşünmezdim ama nasipten kaderden ötesi yok,ikinciyi çok ara vermeden istemekle iyo yapıyorsunuz hiç beklemeyin ben beklediğime pişmanım şimdi ki aklım olsa 2 yaşına gelince hemen yapardim

Canım çok başarılı çalışmalar var kaynaklarda benim kadin dogum asistani bir arkadaşım var ona sordum paylaştı benimle yabanci makaleleri ozellikle yuksek fsh ve düşük amh larda olmaz denileni oldurmus umarım bize de yarar sağlar da zarar vermez

Evet canım var bılıyorum ama kist ve myom da yapıyomuş cok kullanımda haberınız olsun gecıyomuş bu yaptgı kistler ama o riske girmek istemedım hormonuma bakıp ondan sonra kullanım dedım İlk 1 2 ay bir sorun olmaz bence ben toplamda 3 ay kullandım

Evet canım kist riski var ama o sanırım kullandığımız her hormon ilacında var subatta klomen kullanmıştım kist yapmış sonraki ay erimişti çok şükür,hormonuna baktirip kullanman çok daha iyi tabiki,zaten çalışmalardaki elde edilen olumlu sonuçlar 3 aylık kullanimdan sonra yani dr um umutlanma demişti ama ben umutlandım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…