Ne zamana kadar yapıyımAslında koyuluk aynı değil tam ama bi tek o koyu sen yinede devam et yapmaya
Bat tarihine kadar yapabilsin canım bat nezaman dıNe zamana kadar yapıyım
Gebelik hormonları düzene sokmadı mıAh canım ne çektim bu fsh den 33 'le tüp bebek yaptırdım ilk deneme tutmadı ikinci deneme tuttu ama malesef doğumdan sonra oğlumu kaybettim 40 çıkmadan kontrole gittim fsh 23 amı 2.0 doktor yine tedavisiz hamile kalamazsın demişti ama 4 ay sonra rabbim mucizemizi vermişti şimdi bi kızım var 22 aylık ikinciyi istiyoruz rabbim verdikten sonra doktorlar ne ders desin bo canım o yüzden takma kafana
Ama bat 22 mayıs ise çok erken dahaBacaklarım çok ağrıyor varya korkuyorum adet olmama yakın çok ağrıyor ben anne olmayı çok istiyorum ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallah kuzumm, böyle böyle büyüsün miniğinSağol canım haftaya kalp atışı inşallah
Çok erken canım daha22 mayıs ama benim çok düzensiz adet oluyorum bir bakıyorum erken oluyorum bir bakıyorum geç
Rabbim nelere kadir inşallah bizede bu mübarek ayda bir mucize olurAh canım ne çektim bu fsh den 33 'le tüp bebek yaptırdım ilk deneme tutmadı ikinci deneme tuttu ama malesef doğumdan sonra oğlumu kaybettim 40 çıkmadan kontrole gittim fsh 23 amı 2.0 doktor yine tedavisiz hamile kalamazsın demişti ama 4 ay sonra rabbim mucizemizi vermişti şimdi bi kızım var 22 aylık ikinciyi istiyoruz rabbim verdikten sonra doktorlar ne ders desin bo canım o yüzden takma kafana
Rabbim nasip etsin inşallah kuzum gebe kalmayıİnşallah olmam ya
Bidaha hiç baktirmsdim canım şu an ne durum da hiç bilgim yok . Amin canim rabbim en kısa zaman da sizlerede nasip etsin .Gebelik hormonları düzene sokmadı mıtek umudum oydu kaybın için çok üzüldüm canım Rabbim kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahRabbim nelere kadir inşallah bizede bu mübarek ayda bir mucize olur
Ben dheanın koru etkileri oldgnuda duydum dun dhea testı yaptrdım ne kadar var vucudumda dıye ondan sonra kullanıp kullanmıcam. Daha once kullandım 2 tup bebek oncesi 1.5 ay simdi korkuyorumYediklerimiz içtiklerimiz hayat şartları resmen etkiliyor işte kabak gibi ortada
Fazlasıda zarar mış folik asit gibi hemen atmıyor vücut iyi yapmışsın test yapmaklaBen dheanın koru etkileri oldgnuda duydum dun dhea testı yaptrdım ne kadar var vucudumda dıye ondan sonra kullanıp kullanmıcam. Daha once kullandım 2 tup bebek oncesi 1.5 ay simdi korkuyorum
Canım başın sağolsun Rabbim seninkine ve herkesin evladına sağlıklı ömürler versinAh canım ne çektim bu fsh den 33 'le tüp bebek yaptırdım ilk deneme tutmadı ikinci deneme tuttu ama malesef doğumdan sonra oğlumu kaybettim 40 çıkmadan kontrole gittim fsh 23 amı 2.0 doktor yine tedavisiz hamile kalamazsın demişti ama 4 ay sonra rabbim mucizemizi vermişti şimdi bi kızım var 22 aylık ikinciyi istiyoruz rabbim verdikten sonra doktorlar ne ders desin bo canım o yüzden takma kafana
Canım çok başarılı çalışmalar var kaynaklarda benim kadin dogum asistani bir arkadaşım var ona sordum paylaştı benimle yabanci makaleleri ozellikle yuksek fsh ve düşük amh larda olmaz denileni oldurmus umarım bize de yarar sağlar da zarar vermezBen dheanın koru etkileri oldgnuda duydum dun dhea testı yaptrdım ne kadar var vucudumda dıye ondan sonra kullanıp kullanmıcam. Daha once kullandım 2 tup bebek oncesi 1.5 ay simdi korkuyorum
Evet canım var bılıyorum ama kist ve myom da yapıyomuş cok kullanımda haberınız olsun gecıyomuş bu yaptgı kistler ama o riske girmek istemedım hormonuma bakıp ondan sonra kullanım dedımCanım çok başarılı çalışmalar var kaynaklarda benim kadin dogum asistani bir arkadaşım var ona sordum paylaştı benimle yabanci makaleleri ozellikle yuksek fsh ve düşük amh larda olmaz denileni oldurmus umarım bize de yarar sağlar da zarar vermez
Evet canım kist riski var ama o sanırım kullandığımız her hormon ilacında var subatta klomen kullanmıştım kist yapmış sonraki ay erimişti çok şükür,hormonuna baktirip kullanman çok daha iyi tabiki,zaten çalışmalardaki elde edilen olumlu sonuçlar 3 aylık kullanimdan sonra yani dr um umutlanma demişti ama ben umutlandım şahsenEvet canım var bılıyorum ama kist ve myom da yapıyomuş cok kullanımda haberınız olsun gecıyomuş bu yaptgı kistler ama o riske girmek istemedım hormonuma bakıp ondan sonra kullanım dedım ☺ İlk 1 2 ay bir sorun olmaz bence ben toplamda 3 ay kullandım