- 20 Mart 2011
- 13.720
- 32.240
Çok yeni kuzum hepsi geçecek bak herkes ayrı bir dertle uğraşıyorBilmiyorum beynımı bedenimi cok yorgun hissediyorum
Cok guzel saglıkla kucagına alman nasip olur ınsallah darısı bıze canımcanım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldi
Merhaba ben de aşılama düşünüyorum, bu iğneleri herkeste kullanıyorlar mı ben de hormonlarla ilgili bi sorun yok.. Yumurta gelısıtırıcı caglatıcı ıgne verıyolarmıs diye duymustum. Sürec nasıl acaba? Sizin aşılama ile mi olducanım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldi
Hadi bakalım inşallah bebiş geliyo diye mesaj atarsın burayainsallahcertain
Aminn canım Allah razı olsun, herkese de nasip etsinCok guzel saglıkla kucagına alman nasip olur ınsallah darısı bıze canım
İnşâllah canım inşallahÇok yeni kuzum hepsi geçecek bak herkes ayrı bir dertle uğraşıyor
Bu ikinci kaybediş mi yaniCanım sezeryan oldugum için daha önce de kürtaj olmuştum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmıştım ama bu sezeryan olunca doktorum en az 6 ay dedi
hayır yok geçen hafta idrar testi yaptım, benim sağlık sorunum yok.eşimde sayıda düşüklük varEn son ne zaman test yaptın cnm? Pko mu var sende de
Benim amh 0.4 fsh 11 ben kendimi tüp bebek için hazırlamıştım ama doktor 6 ay dene olmazsa gel dedicanım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldi
Serbest testeron değil sadece 17 oh ile beraber. İkisinde de 2bucuk üzeri araştırmaya tabi tutuluyor.Serbest testesteron kaç üzeri olunca sıkıntı Oluyor anlayamadım
Amin canım Allah razı olsunMerhaba,benim fsh im 12 çıktı amh da 0,55 hepsi istenmeyen seviyede yaniGeçen ay Klomen kullandım günde 2 tane olmadı bu at Dr ara verdi,sen kaç fsh la hamile kaldın acaba,hayırlı olsun ayrıca sağlıkla al kucağına
17 oh ne canım ben anlamadım. Benim servest testesteron 1.94 çıkmıştıSerbest testeron değil sadece 17 oh ile beraber. İkisinde de 2bucuk üzeri araştırmaya tabi tutuluyor.
Evet ilki 7 haftalıkken kalbı durdu oğlumun 38 haftalıkkenBu ikinci kaybediş mi yani
Başka bebeğin var mı canım ilk olacaksa böyle diyemezBenim amh 0.4 fsh 11 ben kendimi tüp bebek için hazırlamıştım ama doktor 6 ay dene olmazsa gel dedi
Gene bir test yap.hayır yok geçen hafta idrar testi yaptım, benim sağlık sorunum yok.eşimde sayıda düşüklük var
insallh canim Allah herkese nasip etsinHadi bakalım inşallah bebiş geliyo diye mesaj atarsın buraya
Genetik teste gönderdiler demiştin demi canımEvet ilki 7 haftalıkken kalbı durdu oğlumun 38 haftalıkken
2012 açılmış aktif bir konu var canim. Tedaviye 2 ay oldu başlayalı fakat hormonlar daha düzelmedi. Bu arada ben 5 kez klomen kullandım 2 kez gonal f ile aşılama oldum. Hiç gebe kalmadım. Hormonlar düzelince ve virüs bitince sırada tüp bebek tedavisi olcak bakalim. İnşallah bu süreçte hormonlar normale döner kendiliğinden kalırimÇok ciddi bir durummuş ilk defa duydum bence bununla ilgili bir konu açıp herkesi bilgilendirebilirsin canım. Peki tedaviye ne zaman başladın? Diğer her şey normal demi
Dha yapılmadı su an randevu bulunmuyor inşallah 1 2 aya yapılacakGenetik teste gönderdiler demiştin demi canım