Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzel saglıkla kucagına alman nasip olur ınsallah darısı bıze canım

Merhaba ben de aşılama düşünüyorum, bu iğneleri herkeste kullanıyorlar mı ben de hormonlarla ilgili bi sorun yok.. Yumurta gelısıtırıcı caglatıcı ıgne verıyolarmıs diye duymustum. Sürec nasıl acaba? Sizin aşılama ile mi oldu

Canım sezeryan oldugum için daha önce de kürtaj olmuştum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmıştım ama bu sezeryan olunca doktorum en az 6 ay dedi
Bu ikinci kaybediş mi yani

Benim amh 0.4 fsh 11 ben kendimi tüp bebek için hazırlamıştım ama doktor 6 ay dene olmazsa gel dedi

Amin canım Allah razı olsun
Canım klomen yetersiz kalır dedi bana doktor. Benim en son yirmi çıkmıştı. Bir yumurta lazım onu da en kaliteli hale getirmek için destek lazım. Ben iğne kullanmıştım

Çok ciddi bir durummuş ilk defa duydum bence bununla ilgili bir konu açıp herkesi bilgilendirebilirsin canım. Peki tedaviye ne zaman başladın? Diğer her şey normal demi
2012 açılmış aktif bir konu var canim. Tedaviye 2 ay oldu başlayalı fakat hormonlar daha düzelmedi. Bu arada ben 5 kez klomen kullandım 2 kez gonal f ile aşılama oldum. Hiç gebe kalmadım. Hormonlar düzelince ve virüs bitince sırada tüp bebek tedavisi olcak bakalim. İnşallah bu süreçte hormonlar normale döner kendiliğinden kalırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…