Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de aşılama düşünüyorum, bu iğneleri herkeste kullanıyorlar mı ben de hormonlarla ilgili bi sorun yok.. Yumurta gelısıtırıcı caglatıcı ıgne verıyolarmıs diye duymustum. Sürec nasıl acaba? Sizin aşılama ile mi oldu
Canım adetin ikinci günü gidiyorsun muayene edip folikul sayısına bakıyor sonra hormon testleri istiyor. Hormon ve folikul sonuçlarına göre sana en uygun ilaç veya iğneyi doktorun belirler. Seni belirli aralıklarla çağırıyor ve yumurta takibi yapıyor. Yumurta uygun olgunluğa gelmişse çatlatma iğnesi oluyorsun. O iğneden 36 saat sonra da aşılama için çağırıyor kesinlikle ağrılı bir işlem değil. ben ikinci aşılama iğnelerini kullandım ama aşılama olmadım o ay kendiliğinden geldi

17 oh ne canım ben anlamadım. Benim servest testesteron 1.94 çıkmıştı
17alfa 17 hidroksiprogesteron diye de geçiyor canim. Androjen kaynaklı bir hormon.serbest testesterondan ziyade bunun yüksek olmamasi lazım. Değerin yüksek degil. Bu hastalık polikistik overle de karıştırılıyor. Hastalığın belirtisi poliskistik over. Doktorlar direk pko deyip geçiyor.

İlk olacak canım. ocak ayında kürtajım var. Fsh sürekli değişiyormuş. Ben de kaybım olduğu için çok stresli ve gerginmişim. Streste etkiliyormuş öyle diyerek Q10 verdi sadece :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Canım dedikleri doğru ama amh düşük o kadar beklenir mi bilemedim ki. kendiliğinden olmuş ya o yüZden beklemiş demekki. Muayene ettiğinde kaç folikul gördüğünü söyledi mi doktor?

Merhaba kızlar biz de bebek istiyoruz ancak ben sağlık çalışanıyım ve biliyorsunuz durumları. Bu kafamı çok karıştırıyor bebeğimi ve kendimi riske atmak istemiyorum ama bu illet ne zaman bitecek belli değil😞

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri🤗🤗🤗🤗
@Murpyy 08.04 2020
Aybush Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
nurr64 nurr64 14.04.2020
@Mucizemm222 15.04.2020
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm hanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
@MoonfacedMom 14. 04.2028

@kizinbiri9 01.04.2020
@Evva ahir 17.04.2020
Sohrab Sohrab 27.04.2020
@merve1611 09.04.2020
@Minikkadin_19 14.04.2020
@Umut999 09.04.2020
Paresilaaa Paresilaaa 06.04.2020
@Feminas 09.04.2020
@Azra0618 19.04.2020
@xy35 01.05.2020
@rkygns93 21.04.2020
@Ihlamuragaci37 03.05.2020
@Prencess91 04.04.2020
@Busrayusra 19.04.2020
@BerraAksa_K 21.04.2020
@livaogretmen 30.04.2020
@Yenigelincikk 09.04.2020
@Matematikhocasi 29.04.2020
@Sermec
KurkmantoluS KurkmantoluS 26.04.2020
@Missmelo 26.04.2020
@pariko 10.04.2020

:anneadayı:Gebe Kalan Annelerimiz:anneadayı:
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
@Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi MelodiminEsi 31.01.2020

Dualarımızın Kabul ü için
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed..
Yaz annem beni de nisan 4 bat

Canım adetin ikinci günü gidiyorsun muayene edip folikul sayısına bakıyor sonra hormon testleri istiyor. Hormon ve folikul sonuçlarına göre sana en uygun ilaç veya iğneyi doktorun belirler. Seni belirli aralıklarla çağırıyor ve yumurta takibi yapıyor. Yumurta uygun olgunluğa gelmişse çatlatma iğnesi oluyorsun. O iğneden 36 saat sonra da aşılama için çağırıyor kesinlikle ağrılı bir işlem değil. ben ikinci aşılama iğnelerini kullandım ama aşılama olmadım o ay kendiliğinden geldi
Ne güzel rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin 🌺🙏🏻 devletteki doktor bana klomen vs.hiçbişey vermedi kullananın bi çok insan var dedim yalvardım vermedı bu hormonları bozmayalım dedi,Hep normal yolla olacagına inanıyor 23 ay oldu.. Artık aşılama yaptırmaya karar verdık biz de.. Beklemek çok yıpratıyor gercekten.. Özellikle sebepsiz 😔

2012 açılmış aktif bir konu var canim. Tedaviye 2 ay oldu başlayalı fakat hormonlar daha düzelmedi. Bu arada ben 5 kez klomen kullandım 2 kez gonal f ile aşılama oldum. Hiç gebe kalmadım. Hormonlar düzelince ve virüs bitince sırada tüp bebek tedavisi olcak bakalim. İnşallah bu süreçte hormonlar normale döner kendiliğinden kalırim😬
Evet hormonların düzelmesi lazım canım hadi bakalım bu süreçte halihazırda tedavin var zaten inşallah başarılı olur tüp bebeğe gerek kalmaz 🙏

Dha yapılmadı su an randevu bulunmuyor inşallah 1 2 aya yapılacak 😔
acın çok büyük canım. Gerçekten diyecek bişey bulamıyorum. Ama inşallah günahlarına kefaret olur rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar inşallah. Her zorluktan sonra bi güzellik var inşallah 😣
17alfa 17 hidroksiprogesteron diye de geçiyor canim. Androjen kaynaklı bir hormon.serbest testesterondan ziyade bunun yüksek olmamasi lazım. Değerin yüksek degil. Bu hastalık polikistik overle de karıştırılıyor. Hastalığın belirtisi poliskistik over. Doktorlar direk pko deyip geçiyor.
Anladım canım ben bu söylediklerini bilmiyorum. Bende geçen ay gittiğim de doktor pco var dedi şaşırdım. Benim adetim vs düzenli olurdu hep ama son zamanlarda bozuldu. Kıllanma falan başladı yüzümde. Demek sonradan da olabiliyor dedim bende

Ne güzel rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin 🌺🙏🏻 devletteki doktor bana klomen vs.hiçbişey vermedi kullananın bi çok insan var dedim yalvardım vermedı bu hormonları bozmayalım dedi,Hep normal yolla olacagına inanıyor 23 ay oldu.. Artık aşılama yaptırmaya karar verdık biz de.. Beklemek çok yıpratıyor gercekten.. Özellikle sebepsiz 😔
Farklı farklı doktorlara görünmekte fayda var canım umutsuz olma bir de

Canım dedikleri doğru ama amh düşük o kadar beklenir mi bilemedim ki. kendiliğinden olmuş ya o yüZden beklemiş demekki. Muayene ettiğinde kaç folikul gördüğünü söyledi mi doktor?
9 aylık evliyim eylülde istedik kasımda hamile kalmıştım. Bilmiyorum o yüzden mi :KK43: :KK43: :KK43: her odasına gittiğimde etrafımdaki hamileleri gördüğüm için ve daha yeni olduğundan odasında sürekli ağladım. Ne ben sordum folikul ne de o dedi :KK43::KK43::KK43:

İlk olacak canım. ocak ayında kürtajım var. Fsh sürekli değişiyormuş. Ben de kaybım olduğu için çok stresli ve gerginmişim. Streste etkiliyormuş öyle diyerek Q10 verdi sadece :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Evet FSH değeri sürekli değişir .Kendimde bizzat örneği .Önemli olan AMH DEĞERİ .Ve doktorunuz vajinal USG DE kaç tane folikül görüyor o önemli .Amh değeriniz düşük ama daha önce hamile kaldıysanız bence tekrar kalabilirsiniz .Ben bu forumda çok okudum fsh çok yüksek amh çok düşükken hamile kalan .Zaten şu süreçte mecbur bekleyeceğiz .Belki o ara dikkat ederek bitkisel birşeyler deneyebilirsiniz .Yumurta geliştirici kürler felan .arı sütü bal polen karışımı deneyin bence .Eşim de spermleri için kullanıyor .Bende başladım tüp bebek öncesi kaliteyi artırayım , bağışıklık güçlü olsun diye :)

9 aylık evliyim eylülde istedik kasımda hamile kalmıştım. Bilmiyorum o yüzden mi :KK43: :KK43: :KK43: her odasına gittiğimde etrafımdaki hamileleri gördüğüm için ve daha yeni olduğundan odasında sürekli ağladım. Ne ben sordum folikul ne de o dedi :KK43::KK43::KK43:
Canım hemen hamile kalmışsın muhtemelen ondandır. Bir sonraki muayenede sor mutlaka amh sonucundan daha önemli olan bizim muayenede gördüğümüz der doktorlar

Amin canım Allah razı olsun 🙏
Canım klomen yetersiz kalır dedi bana doktor. Benim en son yirmi çıkmıştı. Bir yumurta lazım onu da en kaliteli hale getirmek için destek lazım. Ben iğne kullanmıştım
Senin Dr un işi biliyormuş,bende de Klomen işe yaramadı sanırım çünkü 12.günde küçük küçük birçok yumurtam vardı ancak gelişmiş sayilabilecek 2 tane vardı onlar da 16 ve 17 mm ydi ve sanırım gebelik için yeterli degildi,şu süreçte kendim denicem ortalık durulunca kendime yeni Dr bulucam

Senin Dr un işi biliyormuş,bende de Klomen işe yaramadı sanırım çünkü 12.günde küçük küçük birçok yumurtam vardı ancak gelişmiş sayilabilecek 2 tane vardı onlar da 16 ve 17 mm ydi ve sanırım gebelik için yeterli degildi,şu süreçte kendim denicem ortalık durulunca kendime yeni Dr bulucam
Evet canım yumurta geliştirici kür deneyebilirsin bu süreçte, Tabi hormonların normal degerdeyse Aman onları bozmayalım

X