Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lütfen kendini bu kadar yıpratma. Çok zordur. Tahmin bişe edmiyorum. Ama Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cennetin kapısında bekleyecek oğlun seni inşallah.
Bilmiyorum cnm unutamıyorum gecmıyo ben cok özledim oğlumu

Ah canım benimm .. Rabbim kardeşini göndersin en kısa sürede kucağına almayı da uzun sağlıklı ömrünü de mutluluklarını da görmeyi nasip etsin canım inşallah
Amin canım inşallah amin

Geçici menopoz nasıl oluyor canım?

Canım bu ne demek biraz açıklar mısın?
Genetik bir rahatsızlık canım. Biz de yeni öğrendik. Böbreküstü bezinden androjen hormon fazlalığı oluyor.killanma infertiliteye sebep oluyor. Kortizon içip etkileri baskilamaya çalışıyorum. Serbest testesteron ve 17 oh yüksek olanlar mutlaka bu hastalık seçeneğini düşünüp ona göre muayene olsun. Çünkü doktorlar bu konuda yetersiz diye düşünüyorum. Ben 4 yıl sonra farkedildim. Daha evlilik öncesi kıllanma diye doktora gitmisliklerim haric

Peki tedavi ne kadar sürecek sen kaç yıldır evlisin kaç yaşındasın canım?

Batın Tarihlerini Göremediklerim olabilir. Özelden mesaj atın görmediklerim varsa.

Günaydın kızlar hepinize bende geldim hem destek olmaya hemde destek almaya bizde yaklaşık 1 senedır bebek ıstıyoruz eylulde 1 kaybım var ozamandan berıde olmadı daha Fsh sorunum yok ama en son tahlılde 7.9 cıkmıstı doktor normal dıyor ama bana yuksek gıbı gelıyor MelodiminEsi sen fsh yuksektı bebnde demişsin nasıl indirdin peki

Peki tedavi ne kadar sürecek sen kaç yıldır evlisin kaç yaşındasın canım?
27 yaşındayım 4 buçuk yıl olucak canim. Tedavi hamile kalip cinsiyeti öğrenene kadar sürecek canim. Sonra eğer kızsa doğuma kadar kortizon içmeye devam çünkü kız bebeklerde kilitoris büyümesi ve onda da aynı ben gibi şikayetler olabiliyormuş. Bunların olmaması için kortizon içmeye devam edilecek. Bu hastalığı bilemeden zorda olsa hamile kalıp bebeklerini kilitoris büyüklüğünden dolayı erkek zanneden çok fazla kadın var forumda. Bebeğin defalarca ameliyat olup vajina düzeltmesi ömür boyu hormon alması gerekiyor. Aman dikkat kızlar

Merhaba. Ben sat 20 şubat. Yani 2 Aydır adet olmadım. İlk kez böyle oldu. Bu ay hem vitamin kullandık bende ovü testi yaptım. Yumurtlamamın 16. Günü kan verdim. Negatif. Sonraki hafta idrar testi negatif. Hala olmadım. Siz ne dersiniz bu duruma ??

Normalde adetin düzenlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…