Polikistik over canım. Bir bebeyimi 26 haftalıkken servikal yetmezlikden kayb etmişim 2 yıl önce. 5 yıldan sonra iık defa yaşamışdım hamilelik,ama kısmet olmadı...Sebebi var mı canım? Doktora gittiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polikistik over canım. Bir bebeyimi 26 haftalıkken servikal yetmezlikden kayb etmişim 2 yıl önce. 5 yıldan sonra iık defa yaşamışdım hamilelik,ama kısmet olmadı...Sebebi var mı canım? Doktora gittiniz mi?
Evet canım doktor söylediRabbim sabrını artırsın. Tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin. Kuzum doktor mu dedi 6 ay korun diye
Canım7.9 yüksek benim de ilk 7 ile başladı sonra 20 ye çıktı. Bir de e2 galiba o hormon baskilayabiliyormus. Birçok kişi aslan pençesi ile fsh düşürmüş ama bende niye bilmiyorum soğan kürü, ardından Hayıt ve aslan pençesi içtiğim ay daha da yükseldi.Günaydın kızlar hepinize bende geldim hem destek olmaya hemde destek almaya bizde yaklaşık 1 senedır bebek ıstıyoruz eylulde 1 kaybım var ozamandan berıde olmadı daha Fsh sorunum yok ama en son tahlılde 7.9 cıkmıstı doktor normal dıyor ama bana yuksek gıbı gelıyor MelodiminEsi sen fsh yuksektı bebnde demişsin nasıl indirdin peki
En son ne zaman test yaptın cnm? Pko mu var sende deMerhaba. Ben sat 20 şubat. Yani 2 Aydır adet olmadım. İlk kez böyle oldu. Bu ay hem vitamin kullandık bende ovü testi yaptım. Yumurtlamamın 16. Günü kan verdim. Negatif. Sonraki hafta idrar testi negatif. Hala olmadım. Siz ne dersiniz bu duruma ??
Bilmiyorum beynımı bedenimi cok yorgun hissediyorumKuzum melek yüzlü ♥ Şuan çok taze hepsi geçecek, çok ağır bir imtihan evet ama çabalaman gerek
Canım bence fsh değerin normal .Ki her ay değişiyor bu fsh değeri .Vajinal ultrasonda yumurtalara bakıldı mı o daha önemli .Aklına çok takılırsa amh baktır derim .Benim bi ara 10 küsür çıkmıştı bi ara 8 bi ay 7 çıktı .Ve vajinal USG de yumurtalarım sayısı kalitesi çok iyi demişti doktor .Ve amh değerim 4 küsür çıktı .Yani Fsh her ay değişiyorGünaydın kızlar hepinize bende geldim hem destek olmaya hemde destek almaya bizde yaklaşık 1 senedır bebek ıstıyoruz eylulde 1 kaybım var ozamandan berıde olmadı daha Fsh sorunum yok ama en son tahlılde 7.9 cıkmıstı doktor normal dıyor ama bana yuksek gıbı gelıyor MelodiminEsi sen fsh yuksektı bebnde demişsin nasıl indirdin peki
Amin insallah hepimize versin rabbimMerhaba 1.5 yıllık evliyim 3 aydır istiyoruz. Bende pcos var. Geçen ay adet olmamıştım bYa umutluydum ama olmadı. Doktora gittim kontrole adet söktürücü verdi dün itibariyle adet oldum. Allah herkese hayırlısıyla en yakın zamanda Bi bebiş nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Serbest testesteron kaç üzeri olunca sıkıntı Oluyor anlayamadım27 yaşındayım 4 buçuk yıl olucak canim. Tedavi hamile kalip cinsiyeti öğrenene kadar sürecek canim. Sonra eğer kızsa doğuma kadar kortizon içmeye devam çünkü kız bebeklerde kilitoris büyümesi ve onda da aynı ben gibi şikayetler olabiliyormuş. Bunların olmaması için kortizon içmeye devam edilecek. Bu hastalığı bilemeden zorda olsa hamile kalıp bebeklerini kilitoris büyüklüğünden dolayı erkek zanneden çok fazla kadın var forumda. Bebeğin defalarca ameliyat olup vajina düzeltmesi ömür boyu hormon alması gerekiyor. Aman dikkat kızlar
Yumurta geliştirici ilaç mı fshını dusurdu canım senın klomen gıbı olan hap mıCanım7.9 yüksek benim de ilk 7 ile başladı sonra 20 ye çıktı. Bir de e2 galiba o hormon baskilayabiliyormus. Birçok kişi aslan pençesi ile fsh düşürmüş ama bende niye bilmiyorum soğan kürü, ardından Hayıt ve aslan pençesi içtiğim ay daha da yükseldi.
Sonra yumurta geliştirici ilaç kullandım canım içinde fsh bulunuyor, onlar bana yaramış olmalı
Çok ciddi bir durummuş ilk defa duydum bence bununla ilgili bir konu açıp herkesi bilgilendirebilirsin canım. Peki tedaviye ne zaman başladın? Diğer her şey normal demi27 yaşındayım 4 buçuk yıl olucak canim. Tedavi hamile kalip cinsiyeti öğrenene kadar sürecek canim. Sonra eğer kızsa doğuma kadar kortizon içmeye devam çünkü kız bebeklerde kilitoris büyümesi ve onda da aynı ben gibi şikayetler olabiliyormuş. Bunların olmaması için kortizon içmeye devam edilecek. Bu hastalığı bilemeden zorda olsa hamile kalıp bebeklerini kilitoris büyüklüğünden dolayı erkek zanneden çok fazla kadın var forumda. Bebeğin defalarca ameliyat olup vajina düzeltmesi ömür boyu hormon alması gerekiyor. Aman dikkat kızlar
Vajınal yumurta sayılarıma bakıldı gayet guzel dedı doktor amh istemedı oyuzden ama amh baktırmak ıstıyorum aslında benCanım bence fsh değerin normal .Ki her ay değişiyor bu fsh değeri .Vajinal ultrasonda yumurtalara bakıldı mı o daha önemli .Aklına çok takılırsa amh baktır derim .Benim bi ara 10 küsür çıkmıştı bi ara 8 bi ay 7 çıktı .Ve vajinal USG de yumurtalarım sayısı kalitesi çok iyi demişti doktor .Ve amh değerim 4 küsür çıktı .Yani Fsh her ay değişiyor
Burda bi arkadaşımızda kürtaj oldu. Sonra korunmadı ama ilk ay hamile kaldı. Bu neye göre fark esiyor acaba canımEvet canım doktor söyledi
Tekrar bi hormon testi yaptır canım virüs bitince o zamana kadar olmazsa .Bide amh baktır için rahat etsin .Testere dişli Aslan pençesini bende çok duydum onu bi dene benceVajınal yumurta sayılarıma bakıldı gayet guzel dedı doktor amh istemedı oyuzden ama amh baktırmak ıstıyorum aslında ben
Merhaba,benim fsh im 12 çıktı amh da 0,55 hepsi istenmeyen seviyede yani Geçen ay Klomen kullandım günde 2 tane olmadı bu at Dr ara verdi,sen kaç fsh la hamile kaldın acaba,hayırlı olsun ayrıca sağlıkla al kucağınaKızlar bende fsh sorunu vardı benzer bir sıkıntısı olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
Burda sıkıntılarımızı da paylaşalım ki belki başka bir çaresi vardır biz bilmiyoruzdur
canım aşılama ya başlamıştık çünkü fsh yüksek çıkınca direkt tüp bebek dediler. Aşılama sırasında fsh ve lh içeren iğneler kullandım. ilk aşılama tutmadı ikinci ay aşılama olmadı ama yine iğne kullandım, kendiliğinden geldiYumurta geliştirici ilaç mı fshını dusurdu canım senın klomen gıbı olan hap mı
insallah certainBende de hiçbir belirti olmamıştı Hadi inşallah bu arada testin markası ne?
N11 gitti gidiyor da innovita test diye aratın.. Onların da hassasıyetlerı farklı olanları var. Yeşil olanları tavsiye ederimEczanelerde bulunuyor mu yada aldığınız sayfanın adı ne
Canım sezeryan oldugum için daha önce de kürtaj olmuştum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmıştım ama bu sezeryan olunca doktorum en az 6 ay dediBurda bi arkadaşımızda kürtaj oldu. Sonra korunmadı ama ilk ay hamile kaldı. Bu neye göre fark esiyor acaba canım