Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczanelerde bulunuyor mu yada aldığınız sayfanın adı ne

Çok sevindim adına.
En az bir kayıp yaşayan anne hep korkar ama şu da var doğana kadar korkacağız. 10 yaşında olsun korkacağız 40 yaşına gelsin yine korkarız... Annelik... Hamileliğin tadını çıkar. Sağlıkla sıhhatle devam etsin hamileliğin ve sağlıkla doğsun...
Amenna öyledir demekki daha layık degilmki Nasip etmiyor
Hiç öyle deme canım. Olumlu düşün. Her birimiz bu mutluluğu tadacaz. Sadece bazımız daha erken, bazımız daha geç...
bebeğini kaybeden anneler bunu okuyun
Hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum
Ben 9 haftalıkken kaybettim. Kalbi durmuştu.
Teselli etmek için o pıhtıydı üzülme dediler
Pıhtının kalbi olur mu
Atar mı iki kere dinledim gümbür gümbürdü
Sonra sonra yok durdu minik kalbi...
bana bilgi verirmisiniz.. test sonucunda bi cizgi var mi yok mu ordaki hafiflik normal bisey mi
Var gibi duruyor yarın ama bence yarın tekrar yapın

Kızlar benim adımı yazmaya gerek var mı su an daha yeni sezeryan oldum biliyorsunuz ancak 6 aya yeni bir bebek düşüncem şimdi mi yazalım benim adımı mı sonra mı
Senin canın nasıl istiyorsa öyle yapalım sen yeter ki kendini bırakma, burada her ay çok güzel haberler alalım hem sana da iyi gelir inşallah
Günaydın canlarrr
Günaydın herkeseeee

Senin canın nasıl istiyorsa öyle yapalım sen yeter ki kendini bırakma, burada her ay çok güzel haberler alalım hem sana da iyi gelir inşallah

Günaydın herkeseeee
İnşâllah canım bilmiyorum tekrardan hamıle kalıp bebeğimi kucagıma alabılır mıyım bilmiyorum

Bakın kızlar bu benim cennet kuşu oğlum benim gül yüzlü oğlum
Canım lütfen kendini bu kadar yıpratma. Çok zordur. Tahmin bişe edmiyorum. Ama Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cennetin kapısında bekleyecek oğlun seni inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…