- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 33
Anladım canım hayırlısıkuzum sen bilirsin, bende mesela bekliyorum hani ihtimal olan ayı yazdırayım istiyorum. Mayıs ayındaki beklenen adetimi yazdırırım inşallah her şey yolunda giderse diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım hayırlısıkuzum sen bilirsin, bende mesela bekliyorum hani ihtimal olan ayı yazdırayım istiyorum. Mayıs ayındaki beklenen adetimi yazdırırım inşallah her şey yolunda giderse diyorum
Tmm cnm kımın yazması lazımCanım bende şuan denemiyorum korunuyorum ama yazdırdım adımı. Sende yazdır zaman geçer
En yakın zamanda gelir bebişlerimiz inşallahAyni sekilde 5 sene bekledik o gelecegi zamani bilir hiç dert etmeyin
Eczanelerde bulunuyor mu yada aldığınız sayfanın adı neKaset testler kötü doğru göstermiyor üç dört yer var instagramda hangi satıcı dan dilerseniz alın strip yani çubuk testler güvenli nasıl yapıldığını satan kişi anlatıyor takibinide yapıyor kolay zaten her gün adet bitimi başlanıyor ilk idrar olmamak şartıyla saat 12-4 arası bir saat sıvı almayı kesiyorsun mesela 12den bire kadar hiç sıvı tüketmiyosun saat birde idrar yapıp testi on saniye içinde bekletin valla çok uzun oldu alma niyetine girersen kadın açıklar olmazsa ben yine yardımcı olurum
Çok sevindim adına.Herkese hayırlı, sağlıklı geceler dilerim. Bebek sahibi olma yolunda sabırla 7 yıl bekleyen biriyim, sizleri gerçekten çok iyi anliyorum. Daha önce 11. haftada kaybettigim ikiz gebeliğim oldu, çok kötü günler geçirdim. 21 gün önce aşılama yaptirdim ve geçen hafta çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim. İnşaallah nasipse anne adayıyım ama yaşadığım kötü tecrubelerden dolayı hep bir tedirginlik ve korku hissediyorum. İnşaallah Rabbim isteyen herkese ve bana da anne olmayi nasip etsin
Hiç öyle deme canım. Olumlu düşün. Her birimiz bu mutluluğu tadacaz. Sadece bazımız daha erken, bazımız daha geç...Amenna öyledir demekki daha layık degilmki Nasip etmiyor
Hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudumbebeğini kaybeden anneler bunu okuyun
Var gibi duruyor yarın ama bence yarın tekrar yapınbana bilgi verirmisiniz.. test sonucunda bi cizgi var mi yok mu ordaki hafiflik normal bisey mi
Senin canın nasıl istiyorsa öyle yapalım sen yeter ki kendini bırakma, burada her ay çok güzel haberler alalım hem sana da iyi gelir inşallahKızlar benim adımı yazmaya gerek var mı su an daha yeni sezeryan oldum biliyorsunuz ancak 6 aya yeni bir bebek düşüncem şimdi mi yazalım benim adımı mı sonra mı
Günaydın herkeseeeeGünaydın canlarrr
Konu sahibini etiketle kuzumTmm cnm kımın yazması lazım
İnşâllah canım bilmiyorum tekrardan hamıle kalıp bebeğimi kucagıma alabılır mıyım bilmiyorumSenin canın nasıl istiyorsa öyle yapalım sen yeter ki kendini bırakma, burada her ay çok güzel haberler alalım hem sana da iyi gelir inşallah
Günaydın herkeseeee
Adet olmadın mı cnmMerhaba ben de varım Bat: 2 nisan 2020 beni de ekler misiniz
Canım bildiğim kadarıyla iptal oldu çoğu. Şuan sadece acil olan durumlara bakıyorlarBu salgın sürecinde tüp bebek işlemleri yaptıran var mı?
Batın ını ver kuzumAybush beni de alır mısın canım ama ben sezeryan oldugum için temmuzdan sonra bırakcam korunmayı
Yeni topik kuzucummmm insallahKuzummm gunaydinnnnnn yeni tipk snrmmmmmm insallah bzlernde olir bebelerii üzülme canmmm
Ben çizgi gördüm inşallah gebeliktir bat ne zamandı? Testi yarın sabah ilk idrarla tekrar etsen keşkebana bilgi verirmisiniz.. test sonucunda bi cizgi var mi yok mu ordaki hafiflik normal bisey mi
Tamam dir ekliyorumBeni de ekler misiniz ? 29nisan bat 4 aydir deniyorum
Canım su an Batım ne olur bilmiyorum kı tekrardan ne zaman adet olurum bilmiyorum daha sezeryan olalı 24 gun oluyoBatın ını ver kuzum
Canım lütfen kendini bu kadar yıpratma. Çok zordur. Tahmin bişe edmiyorum. Ama Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cennetin kapısında bekleyecek oğlun seni inşallah.Bakın kızlar bu benim cennet kuşu oğlum benim gül yüzlü oğlum