- 25 Ekim 2019
- 638
- 672
- 30
Allah razı olsun canım. Rabbimden umut kesilmez tabiki inşallah onlardan biride ben olurum .Geçmiş olsun canım benim ben çok duydum tüpü tıkalı olupta hamile kalani inanki
İnşallah aynen öyle sen güzel düşün elinden geleni yap bebisin sağlıklı gelişinde nasıl gelirse gelsinAllah razı olsun canım. Rabbimden umut kesilmez tabiki inşallah onlardan biride ben olurum .
Evet haklısın canım tabiki Rabbime şükürler olsun hep şükrediyorum bana o duyguyu kısa olsada tattırdığı için korkuyorum ama umutluyum elhamdülillahBana sorarsan benim de geç oldu ama şimdi o günleri hatırladıkça bin kere hamdolsungüzel düşünelim hep
Ben aldım hamilede kaldım yumurtlama olduğu gün testte doktor dada teyit ettim ama düşük oldu bebeğim şimdi yine aldım geldi dün adetim bitsin hemen başlicamCanım bir gebenin günlüğü Instagram'da bende takip ediyorum hep tereddutte kaldım alsammi diye hamilelik gerçekleştirmiş çoğunda sen aldinmi
Canım denedik dedi bi kaç kere açılsaydı açılırdı herhalde . Istanbula yeniyim koskoca şehir sen bir umut diyip iyi bir doktor arıyorsun ama senin umut dediğine para kazanmak gözüyle bakanlar var ıyi bir doktor nasıl bulurum bilmiyorumHani bazen rahim filminde açılıyor bazısı ise ileri derecede oluyor canım önce senin bunu öğrenmen lazım işinin ehli bir doktordan
Tamam kuzum ekliyorumBenide eklermisin canim
Bat 21 Nisan
Senin çok yakın zamanda olacak bak görEvet haklısın canım tabiki Rabbime şükürler olsun hep şükrediyorum bana o duyguyu kısa olsada tattırdığı için korkuyorum ama umutluyum elhamdülillahinşallah bu günlerde geçecek hasretimiz son bulacak inanıyorum ama sabır gerek
Allah elbet yardım eder canımCanım denedik dedi bi kaç kere açılsaydı açılırdı herhalde . Istanbula yeniyim koskoca şehir sen bir umut diyip iyi bir doktor arıyorsun ama senin umut dediğine para kazanmak gözüyle bakanlar var ıyi bir doktor nasıl bulurum bilmiyorum
Bende alayım inşallah ozman yaa belki bir umutBen aldım hamilede kaldım yumurtlama olduğu gün testte doktor dada teyit ettim ama düşük oldu bebeğim şimdi yine aldım geldi dün adetim bitsin hemen başlicam
Amin inşallah. Rabbim ben dahil hepimizin evlatlarımıza giden yolda ki süreci kolaylaştırsın zorlastirmasn.İnşallah aynen öyle sen güzel düşün elinden geleni yap bebisin sağlıklı gelişinde nasıl gelirse gelsin ❤
Amin birbirimize dua edelimAmin inşallah. Rabbim ben dahil hepimizin evlatlarımıza giden yolda ki süreci kolaylaştırsın zorlastirmasn.
Amenna . CanimAllah elbet yardım eder canım
Evet çok haklısın canım şuan zaten tedaviler hep iptal oldu kafanı bununla yorma evde zaten bunalım halindeyiz. Şu illet bi gitsin önüne öyle bakar araştırmaya başlarsın burdan da sorarız hem canımCanım denedik dedi bi kaç kere açılsaydı açılırdı herhalde . Istanbula yeniyim koskoca şehir sen bir umut diyip iyi bir doktor arıyorsun ama senin umut dediğine para kazanmak gözüyle bakanlar var ıyi bir doktor nasıl bulurum bilmiyorum
Ben gittigidiyordan aldim 30 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 40tlCanım bir gebenin günlüğü Instagram'da bende takip ediyorum hep tereddutte kaldım alsammi diye hamilelik gerçekleştirmiş çoğunda sen aldinmi
Tup bebek icin suan cok erken bemce ilk once tuplerin acilip acilmayacagini arastirman gerekir belkide ameliyatla acilacak neden hemen tup bebek dusunuyorsun virys azalsin iyice arastirVallahi canım anesteziden uyanır uyanmaz doktorun yanına koştum kapalı diyince tüplerin benim sinirler boşaldı tabi ağlamaktan konuşamadık. Rahmin gayet iyi dediğini ve Istanbula gidiyorsun orda bakil tüp bebek uzmanlarının en iyileri orda dedigini hatrlyrm bir tek. Ben attım kendimi dışarı yani anlayacağın o gün ağlamaktan hiç bisey konuşamadım. Sonrada çıkıp istanbula geldim.
Aynen artik elimden geleni ben yapayımda gerisini Allaha bıraktımEvet çok haklısın canım şuan zaten tedaviler hep iptal oldu kafanı bununla yorma evde zaten bunalım halindeyiz. Şu illet bi gitsin önüne öyle bakar araştırmaya başlarsın burdan da sorarız hem canım
Al canım tavsiye ederim marka vermek hoş olmadı sanki ama kaset testler doğru göstermiyor en güvenilir bir gebenin günlüğü bence ama bikaç satıcı daha var kim hangisini isterse ondan alsın ben deneyip memnun kaldığımı söyledim Allah herkesi hepimizi sevindirsinBende alayım inşallah ozman yaa belki bir umut
Dediğim yerde de 30 adet ovulasyon testi 2 adet gebelik testi 60 canım ama hamile kalan o kadar insan var ki ordaBen gittigidiyordan aldim 30 adet ovulasyon 5 adet gebelik testi 40tl
Sen elinden geleni yap gerisi Allah in taktiri hepimiz öyleyiz canımAynen artik elimden geleni ben yapayımda gerisini Allaha bıraktım