Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon testi denedim iki kez ikisinde de yumurtlamayi gördüm ama sonuç negatif .. benim yumurtalarım istenen boyuta gelmiyor sanırım sorunum bu
Bu ayrı bi problem bunun için macunlar var yumurta geliştiren ister hazır alın ister İnternet te içinde neler olduğunu bulup kendiniz yapın

Bndede pko ve 2 cm kist var 2 kere tup bebek tutmadı eşimde sorun yok acaba hangi merkeze gittiniz. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerim başına 😍
Amin insallah. Sagolun 🤗🤗 ben adana medline da yaptırdım . Ondan once başarısız aşılama m da var başka yerde. Zaten aşılama tutmuyor genelde. 2 cm kist engel olacağını zannetmiyorum ama rahim duvarı cok kalinken de transfer edilince tutmayabiliyor bazi doktorların bilgisi yetersiz cok kızıyorum bende. Tabi kısmet meselesi de var.. insallah sizin de olur tez zamanda canim🤩

Kızlar ıyi geceler hepinize.
Böyle böyle bi topik güzell olmuş en azından kafa dağıtırız bu zor günlerde.
Biz 1 yıllık evliyiz. 6. Aydan sonra sürekli hastanelerdeyim k çatlatma iğneleri klomen femara derken sonuç alamayınca anestezili rahim filmi çekildim ve iki tüpümde tikaliymis bunu ogrendim ve nasıl yıkıldm tahmin edersiniz üzerine birde tayinimiz cıktı ailemdende ayrılıp gelice yeni yeni atlatmaya başladım. Tüpleri tıkalı olupda hamile kalan duydunuzmu hiç doğal yolla. Yada beylikdüzü veya yakın yerlerde ıyi bir tüp bebek merkezi biliyor musunuz.
Herhangi bir açılma olmadimi tüplerde

Bir gebelik hikayen varsa devamı kolay olur derler Hadi inşallah bakalım sağlıklı pıt pıt kalbi atan bir melek gelsin 🤗
Sağol canım benim iyi dileklerin için amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah evet hep öyle duyuyorum ama korkuyorum da geç olur diye

Bu ayrı bi problem bunun için macunlar var yumurta geliştiren ister hazır alın ister İnternet te içinde neler olduğunu bulup kendiniz yapın

Polysitol adında vitamin takviyesi kullanıyorum yumurtalık geliştirmesi için özellikle polikist over olanlara tavsiye ediliyor yeni başladım biraz deniyim sonra başka şeylere yönelerim 🤗

Elimde degildi inan agliyasim geliyor sürekli ne bilim eşim çok istiyir bide sanki benim yüzümden çocuğa hasret mis gibi hissediyorum
inan birçoğumuz bu duyguları yaşıyoruz veya yaşadık yalnız değilsin... ama bu çok sabır gerektiren bir süreç önce kendini düşünmelisin çünkü bebeğin senin bedeninde can bulacak 😉 Dr. Banu Çiftçi nın bir sözü var "Ben bebek olsam bu stresli bünyeye gelmek istemem" diye 😉

Sağol canım benim iyi dileklerin için amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah evet hep öyle duyuyorum ama korkuyorum da geç olur diye
Bana sorarsan benim de geç oldu ama şimdi o günleri hatırladıkça bin kere hamdolsun 🤗 güzel düşünelim hep

Canım tuplerin açılma imkanı yok muymuş?
Vallahi canım anesteziden uyanır uyanmaz doktorun yanına koştum kapalı diyince tüplerin benim sinirler boşaldı tabi ağlamaktan konuşamadık. Rahmin gayet iyi dediğini ve Istanbula gidiyorsun orda bakil tüp bebek uzmanlarının en iyileri orda dedigini hatrlyrm bir tek. Ben attım kendimi dışarı yani anlayacağın o gün ağlamaktan hiç bisey konuşamadım. Sonrada çıkıp istanbula geldim.

inan birçoğumuz bu duyguları yaşıyoruz veya yaşadık yalnız değilsin... ama bu çok sabır gerektiren bir süreç önce kendini düşünmelisin çünkü bebeğin senin bedeninde can bulacak 😉 Dr. Banu Çiftçi nın bir sözü var "Ben bebek olsam bu stresli bünyeye gelmek istemem" diye 😉
Evet canım çok doğru bir söz aslında o sağlıklı gelişinde hayırlı bir evlat olarak başka bişey istemiyorum ❤️

Vallahi canım anesteziden uyanır uyanmaz doktorun yanına koştum kapalı diyince tüplerin benim sinirler boşaldı tabi ağlamaktan konuşamadık. Rahmin gayet iyi dediğini ve Istanbula gidiyorsun orda bakil tüp bebek uzmanlarının en iyileri orda dedigini hatrlyrm bir tek. Ben attım kendimi dışarı yani anlayacağın o gün ağlamaktan hiç bisey konuşamadım. Sonrada çıkıp istanbula geldim.
Hani bazen rahim filminde açılıyor bazısı ise ileri derecede oluyor canım önce senin bunu öğrenmen lazım işinin ehli bir doktordan

Nereden aldığın farkeder mi nasıl yapılıyor falan yazıyor değil mi
Kaset testler kötü doğru göstermiyor üç dört yer var instagramda hangi satıcı dan dilerseniz alın strip yani çubuk testler güvenli nasıl yapıldığını satan kişi anlatıyor takibinide yapıyor kolay zaten her gün adet bitimi başlanıyor ilk idrar olmamak şartıyla saat 12-4 arası bir saat sıvı almayı kesiyorsun mesela 12den bire kadar hiç sıvı tüketmiyosun saat birde idrar yapıp testi on saniye içinde bekletin valla çok uzun oldu alma niyetine girersen kadın açıklar olmazsa ben yine yardımcı olurum

Geçmiş olsun canım benim ben çok duydum tüpü tıkalı olupta hamile kalani inanki

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri🤗🤗🤗🤗
@Murpyy 08.04 2020
Aybush Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
@nurtenn64 14.04.2020
@Mucizemm222 15.04.2020
@Ogretmennhanimm hanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
@MoonfacedMom 14. 04.2028

kizinbiri9 kizinbiri9 01.04.2020
Evva Evva 17.04.2020
@Sohrabb 27.04.2020
@merve1611 09.04.2020
@Minikkadin_19 14.04.2020
@Umut999 09.04.2020
@Paresilaaa 06.04.2020
@Feminas 09.04.2020
A Azra0618 19.04.2020
Minicikpandam Minicikpandam 01.05.2020

:anneadayı:Gebe Kalan Annelerimiz:anneadayı:
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020

@Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi MelodiminEsi 31.01.2020
Benide eklermisin canim
Bat 21 Nisan

Kaset testler kötü doğru göstermiyor üç dört yer var instagramda hangi satıcı dan dilerseniz alın strip yani çubuk testler güvenli nasıl yapıldığını satan kişi anlatıyor takibinide yapıyor kolay zaten her gün adet bitimi başlanıyor ilk idrar olmamak şartıyla saat 12-4 arası bir saat sıvı almayı kesiyorsun mesela 12den bire kadar hiç sıvı tüketmiyosun saat birde idrar yapıp testi on saniye içinde bekletin valla çok uzun oldu alma niyetine girersen kadın açıklar olmazsa ben yine yardımcı olurum
Canım bir gebenin günlüğü Instagram'da bende takip ediyorum hep tereddutte kaldım alsammi diye hamilelik gerçekleştirmiş çoğunda sen aldinmi

X