Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dediğim yerde de 30 adet ovulasyon testi 2 adet gebelik testi 60 canım ama hamile kalan o kadar insan var ki orda
Gittigidiyorda on yirmi tl daha ucuz ama asla pik olmuyo bende o hataya düştüm laboquick diye bi kaset testi markası berbattı

Canım bir gebenin günlüğü Instagram'da bende takip ediyorum hep tereddutte kaldım alsammi diye hamilelik gerçekleştirmiş çoğunda sen aldinmi
Canım bende ordan almıştım. Şimdi hamileyim ama onu kullandığım için değil. İlk bir ay denedim, yumurtlama günlerimi öğrendim. Sonra o ay olmayınca bıraktım ovülasyonu falan. İki ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldım.

Senin çok yakın zamanda olacak bak gör 🤗
Ya 🥰🥰🥰 allhmı söyletti tüylerim diken diken oldu okurken yemin ederim rabbim duysun sesini ve hayırlısıyla ömrüme nasip etsin inşallah 🙏🙏 rabbim seninde gönlündekini tez vakitte nasip etsin sana güzel yürekli arkadaşım 😘

Canım bende ordan almıştım. Şimdi hamileyim ama onu kullandığım için değil. İlk bir ay denedim, yumurtlama günlerimi öğrendim. Sonra o ay olmayınca bıraktım ovülasyonu falan. İki ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldım.
Hayırlısı olsun darısı başımıza

Tup bebek icin suan cok erken bemce ilk once tuplerin acilip acilmayacagini arastirman gerekir belkide ameliyatla acilacak neden hemen tup bebek dusunuyorsun virys azalsin iyice arastir
Haklisin aslinda ama tüplerimin kapalı olması beni çok yıprattı canım. Beklemediğim bişeydi gerçekten dünya başıma yıkıldı hissettim . Eşimden ayrılmayı bile düşündüm. Bundan sonraki sürecin nasıl seyredecegini kestiremediğim için uzaması halinde psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum o yüzden biran önce tedaviye başlamak istiyorum

Kuzum hani mucize testler diolarya tabikide Allah'tan gelen bişey doğru gösterdiğinden testler hamile kalma sansin arriyimus

Canım denedik dedi bi kaç kere açılsaydı açılırdı herhalde . Istanbula yeniyim koskoca şehir sen bir umut diyip iyi bir doktor arıyorsun ama senin umut dediğine para kazanmak gözüyle bakanlar var ıyi bir doktor nasıl bulurum bilmiyorum
Canım merhaba bende aynı dertten muzdarip dim evliliğimin birinci yılı çektirdim daha doğrusu yarıda bıraktık sağ tüpüm tıkalı çıktı daha sonra laparoskopi ameliyatı oldum doktor açılma olmadığını söyledi bunun üzerine aşıla yapıldı 3 kez 3. Aşılamam tuttu ama maalesef oğlum 30 haftalık Ken karnımda öldü ve suni sancı ile normal doğum yaptım daha sonra tekrar hsg filmi istediler benden çekindim ve asla açılma olmaz dedikleri sağ tüpüm açık çıktı Allahtan umut kesilmez biraz uzun oldu kusura bakma

Kuzum hani mucize testler diolarya tabikide Allah'tan gelen bişey doğru gösterdiğinden testler hamile kalma sansin arriyimus
Evet canım bence faydalı. İşe yarıyor. Genelde ben erken yumurtluyormuşum bunu öğrendim. Ama sonrasında stres yapmamak gerekli.

Haklisin aslinda ama tüplerimin kapalı olması beni çok yıprattı canım. Beklemediğim bişeydi gerçekten dünya başıma yıkıldı hissettim . Eşimden ayrılmayı bile düşündüm. Bundan sonraki sürecin nasıl seyredecegini kestiremediğim için uzaması halinde psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum o yüzden biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Bebeğim bak tedavi diyorsun bu bir umut değil mi? Sebepsiz olsa o ayrı kötü yeter ki tedavisi olsun 🌸

Ya 🥰🥰🥰 allhmı söyletti tüylerim diken diken oldu okurken yemin ederim rabbim duysun sesini ve hayırlısıyla ömrüme nasip etsin inşallah 🙏🙏 rabbim seninde gönlündekini tez vakitte nasip etsin sana güzel yürekli arkadaşım 😘
Valla içimden geldi hayra çıksın inşallah canımm 🙏🌸🤗

Tabiki Allah verirse olur test bi araç sadece benim eşim vardiyalı ilişki ona göre oluncs yumurtlama kaçtımı diye dert olmuyor her gün doktora gidip yumurta varmı diye baktıramayız hele şu virüs zamanında testler bu yönden çok iyi

Canım merhaba bende aynı dertten muzdarip dim evliliğimin birinci yılı çektirdim daha doğrusu yarıda bıraktık sağ tüpüm tıkalı çıktı daha sonra laparoskopi ameliyatı oldum doktor açılma olmadığını söyledi bunun üzerine aşıla yapıldı 3 kez 3. Aşılamam tuttu ama maalesef oğlum 30 haftalık Ken karnımda öldü ve suni sancı ile normal doğum yaptım daha sonra tekrar hsg filmi istediler benden çekindim ve asla açılma olmaz dedikleri sağ tüpüm açık çıktı Allahtan umut kesilmez biraz uzun oldu kusura bakma
Yok canim estağfirullah. Çok üzüldüm.😞 Rabbim saglicakla hayirli evlatlar nasip etsin tez vakittem Herhangi bisey yaptin mi açılması için canım.

X