- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Gittigidiyorda on yirmi tl daha ucuz ama asla pik olmuyo bende o hataya düştüm laboquick diye bi kaset testi markası berbattıDediğim yerde de 30 adet ovulasyon testi 2 adet gebelik testi 60 canım ama hamile kalan o kadar insan var ki orda
Canım bende ordan almıştım. Şimdi hamileyim ama onu kullandığım için değil. İlk bir ay denedim, yumurtlama günlerimi öğrendim. Sonra o ay olmayınca bıraktım ovülasyonu falan. İki ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldım.Canım bir gebenin günlüğü Instagram'da bende takip ediyorum hep tereddutte kaldım alsammi diye hamilelik gerçekleştirmiş çoğunda sen aldinmi
YaSenin çok yakın zamanda olacak bak gör
Evet Allah tan umut kesilmez diyip yola devamBenden hepinize iyi geceler güzel anne adaylarıUmutsuzluk yok bu gece kendinize söz verin Çalışmaları da hiçbir zaman bırakmayın
O markati bende duydum iyi değilmişGittigidiyorda on yirmi tl daha ucuz ama asla pik olmuyo bende o hataya düştüm laboquick diye bi kaset testi markası berbattı
Hayırlısı olsun darısı başımızaCanım bende ordan almıştım. Şimdi hamileyim ama onu kullandığım için değil. İlk bir ay denedim, yumurtlama günlerimi öğrendim. Sonra o ay olmayınca bıraktım ovülasyonu falan. İki ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldım.
Haklisin aslinda ama tüplerimin kapalı olması beni çok yıprattı canım. Beklemediğim bişeydi gerçekten dünya başıma yıkıldı hissettim . Eşimden ayrılmayı bile düşündüm. Bundan sonraki sürecin nasıl seyredecegini kestiremediğim için uzaması halinde psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum o yüzden biran önce tedaviye başlamak istiyorumTup bebek icin suan cok erken bemce ilk once tuplerin acilip acilmayacagini arastirman gerekir belkide ameliyatla acilacak neden hemen tup bebek dusunuyorsun virys azalsin iyice arastir
Kuzum hani mucize testler diolarya tabikide Allah'tan gelen bişey doğru gösterdiğinden testler hamile kalma sansin arriyimusCanım bende ordan almıştım. Şimdi hamileyim ama onu kullandığım için değil. İlk bir ay denedim, yumurtlama günlerimi öğrendim. Sonra o ay olmayınca bıraktım ovülasyonu falan. İki ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldım.
AminnnnHayırlısı olsun darısı başımıza
Canım merhaba bende aynı dertten muzdarip dim evliliğimin birinci yılı çektirdim daha doğrusu yarıda bıraktık sağ tüpüm tıkalı çıktı daha sonra laparoskopi ameliyatı oldum doktor açılma olmadığını söyledi bunun üzerine aşıla yapıldı 3 kez 3. Aşılamam tuttu ama maalesef oğlum 30 haftalık Ken karnımda öldü ve suni sancı ile normal doğum yaptım daha sonra tekrar hsg filmi istediler benden çekindim ve asla açılma olmaz dedikleri sağ tüpüm açık çıktı Allahtan umut kesilmez biraz uzun oldu kusura bakmaCanım denedik dedi bi kaç kere açılsaydı açılırdı herhalde . Istanbula yeniyim koskoca şehir sen bir umut diyip iyi bir doktor arıyorsun ama senin umut dediğine para kazanmak gözüyle bakanlar var ıyi bir doktor nasıl bulurum bilmiyorum
Banada sadece coraspin kullanıcaksın dedi ama gebe kalıncaBen isimlerini hatırlamıyorum genlerin. Kan sulandırıcı plesantaya geçmiyor, zararı yok diye biliyorum. Hatta tedbir amaçlı coraspin başlattı bana doktor
Evet canım bence faydalı. İşe yarıyor. Genelde ben erken yumurtluyormuşum bunu öğrendim. Ama sonrasında stres yapmamak gerekli.Kuzum hani mucize testler diolarya tabikide Allah'tan gelen bişey doğru gösterdiğinden testler hamile kalma sansin arriyimus
Bebeğim bak tedavi diyorsun bu bir umut değil mi? Sebepsiz olsa o ayrı kötü yeter ki tedavisi olsunHaklisin aslinda ama tüplerimin kapalı olması beni çok yıprattı canım. Beklemediğim bişeydi gerçekten dünya başıma yıkıldı hissettim . Eşimden ayrılmayı bile düşündüm. Bundan sonraki sürecin nasıl seyredecegini kestiremediğim için uzaması halinde psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum o yüzden biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Canım benim reglim 2 gün geçtiğinde 45 tiAma değer çok düşük artacak mi bilmiyorum ki
Valla içimden geldi hayra çıksın inşallah canımmYaallhmı söyletti tüylerim diken diken oldu okurken yemin ederim rabbim duysun sesini ve hayırlısıyla ömrüme nasip etsin inşallah rabbim seninde gönlündekini tez vakitte nasip etsin sana güzel yürekli arkadaşım
Tabiki Allah verirse olur test bi araç sadece benim eşim vardiyalı ilişki ona göre oluncs yumurtlama kaçtımı diye dert olmuyor her gün doktora gidip yumurta varmı diye baktıramayız hele şu virüs zamanında testler bu yönden çok iyiKuzum hani mucize testler diolarya tabikide Allah'tan gelen bişey doğru gösterdiğinden testler hamile kalma sansin arriyimus
inşallah bakalım salıya kadar bekleyeceğimCanım belirtiler adet belirtilerine çok benziyor. Bende hamile kaldığımda kasıklarımda hafif sancı hissetmiştim. Bir de hafif baş ağrısı. İnşallah hamilesindir sende.
Yok canim estağfirullah. Çok üzüldüm.Canım merhaba bende aynı dertten muzdarip dim evliliğimin birinci yılı çektirdim daha doğrusu yarıda bıraktık sağ tüpüm tıkalı çıktı daha sonra laparoskopi ameliyatı oldum doktor açılma olmadığını söyledi bunun üzerine aşıla yapıldı 3 kez 3. Aşılamam tuttu ama maalesef oğlum 30 haftalık Ken karnımda öldü ve suni sancı ile normal doğum yaptım daha sonra tekrar hsg filmi istediler benden çekindim ve asla açılma olmaz dedikleri sağ tüpüm açık çıktı Allahtan umut kesilmez biraz uzun oldu kusura bakma