Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim estağfirullah. Çok üzüldüm. Rabbim saglicakla hayirli evlatlar nasip etsin tez vakittem Herhangi bisey yaptin mi açılması için canım.
Amiin canım Amiin isteyen kim varsa tez vakitte versin inşallah yok canım yapmadım hatta bana doktorum dediki benim oğlum suyun bitmesine bağlı enfeksiyondan öldü diğeride tıkanmıştır o enfeksiyondan demişti ama Rabbimin hikmeti işte

Brokoli kürü diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama umut işte onu deneycm canım bakalım

Brokoli kürü diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama umut işte onu deneycm canım bakalım
tabiki dene ama herşeyde vardır bi hayır olarak düşün bana iki tüpünde tıkanmıştır dediğinde doktor dedim ki kendi kendime en azından normal yollarla olmayacağını bilirim her ay kendimi sitrese sokmam gider tüp bebek yaptırırım demiştim ki şimdide durumum o son kez ganal f ile aşılama denenecek sonra tüp bebek

Herkese hayırlı, sağlıklı geceler dilerim. Bebek sahibi olma yolunda sabırla 7 yıl bekleyen biriyim, sizleri gerçekten çok iyi anliyorum. Daha önce 11. haftada kaybettigim ikiz gebeliğim oldu, çok kötü günler geçirdim. 21 gün önce aşılama yaptirdim ve geçen hafta çok şükür ki hamile olduğumu öğrendim. İnşaallah nasipse anne adayıyım ama yaşadığım kötü tecrubelerden dolayı hep bir tedirginlik ve korku hissediyorum. İnşaallah Rabbim isteyen herkese ve bana da anne olmayi nasip etsin

Şuan bende o kafadayım canım. Kapalı olduğunu bilmeden önce klomen femara çatlatma iğnesi kullandgm zamanlar adetine yakın yerimden kalkmazdm varsa bisey olur diye iş bile görmezdim evde tabi sonra boşuna olduğunu öğrendim ama şuan biliyorum ki kendiliğinden olmuyor

Sağlıcakla kucağına alırsın bebişini hayırlısıyla canım inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım keyfini çıkar kendini strese sokma Allah büyüktür herşey onun elinde

o durumları bende çok yaşamıştım aşılamadan sonra sürekli yatmak iş yapmamak ama sana şu kadarını söyleyim oğlumun tuttuğu aşılama da dedimki olacaksa olacak zaten yatmıcam düşünmücem ve oy hamile kaldım neler var asla olmaz dedi bi tanıdığımı doktor o şimdi hamile

10 yıllık evliyim ve 8 yıldır çocuk için uğraşıyoruz tükendim artık,psikolojim iyice bozuldu. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah ne diyim.
Kuzum biliyormusun ben 10 yıl sonra gelen bebeğim. Annemler 10 yıl beni beklemişler. Tam ümidinin bittigi anda almış haberimi

İnşaAllahh Rabbim kucagna almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…