Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman yoktur bence canım zannetmiyorum ama daha kaç oldu ki deneyeli olur elbette .Bende burdan hep duydum gördüm amh düşüklüğüyle hamile kalanları.Evet DNA hasarı kimyasala sebep olabiliyormuş ama sizin sorununuz amh zaten ki çoçuğunuz da varmış hiç aklına getirme canım erkek sorununu .Olur inşallah :) Erkek sorununu düzeltmek çok zor zaten hiç aklına getirme

Olsun canım hayirlisiysa isteyen herkesin olsun,çok yoruldum eşim de çok üzülüyor çocukları çok seviyor hiç aklımıza gelmeyen başımıza geldi,Rabbim kimselere evladı dayanamayacak olana dek aratmasin

Çok teşekkürler ilgin için,iyi ki sizler varsınız burasi var da içimizi dokebiliyoruz

Olsun canım hayirlisiysa isteyen herkesin olsun,çok yoruldum eşim de çok üzülüyor çocukları çok seviyor hiç aklımıza gelmeyen başımıza geldi,Rabbim kimselere evladı dayanamayacak olana dek aratmasin
En azından 1 tane evladın var canım öyle düşün .Bak benimde öyle 1 yıldır bebek istiyorum eşimde ciddi sorun çıktı tüp bebek olacak .Bizimde hiç aklımıza gelmezdi böyle olacağı benim eşimde öyle çok sever ki çocukları , benimde içim gidiyor eşim onda sorun olduğu için içten içe üzülüyor belki etmemeye çalışıyor , belki de kendini suçluyor ama hep içinde yaşıyor .Ona da ayrı bir üzülüyorum .Belki de hiç çocuğumuz olmayacak bilmiyorum .Olur ama senin merak etme en olmadı aşılama , tüp bebekle olur inşallah

Canim çok şükür bir tane evladım var Rabbim herkesin evladını korusun gönülden severim diyenlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin,inan ki kalpten diliyorum ki hayırlısı ile özlemini çektiğiniz o yavruya kavuşursunuz ama kendinizi de çok uzmeyin inanin varsin umutlanin hayaller kurun,ben oğlumda çok inanmistim hep umutluydum acaba diyorum şimdi yeterince umutlu değil miyim

Olacak inşallah olacak bence umudu hiç bırakmamalıyız ama bazen insan böyle oluyor herhalde bende bu kadar olumsuz değildim iki üç gündür öyleyim sürekli bi ağlamalar felan .Normalde ilk tüp denememde tutacak felan diye hissederdim bu sıralar hep olumsuzum .Dua edelim canım inşallah olacak buraya yazacağız hamileyim diye :)

Bizi umutsuz yapan şey belirsizlik sanırım ama inşallah hee şey güzel yönde netlesicek biz de bebegimizi bekliyoruz diyebilicez

Keçiboynuzu kürü sperm hareketliliğini havuç kürü sayısını arttırıyor diyor ibrahim saracoğlu deneyip sonuç alanlar yorum yaparsa belki sizin duruma da bir faydası olur. Bir de şu var ki hamilelik aslında bir insanın yaratılması ve tabiki Allah'ın takdiri. Bizim görünen bir sorunumuz yok hiç korunmadık ama hiç gebelik olmadı mesela. Her negatif sonuçta burnumun direği sızlıyor ama en fazla neden olmadı acaba diye araştırma yapıyorum. Biliyorum ki Allah istediğine sebepsiz de verir ama tevekkülün bir şartı da gereğini yapmak olduğu için tedavi olma şartına dikkat ediyorum. Evlât sahibi olamamak kendini kahredecek kadar büyük bir dert haline dönüşmemeli belki de bu üzüntüler yüzünden değerlerimiz bağışıklık sistemimiz bozuluyor ve vücudumuz hamilelik için hazır olmuyor ya gebelik olmuyor ya tutunmuyor

Evet canım bazen bende düşünüyorum belki hiç bir sorun olmayacaktı ama yine Rabbim nasip etmeyecekti .Sanırım bazen tevekkülü unutuyorum , ben ne kadar istesemde Allah yazmadıkça olmayacak , bazen böyle boşluğa düşüyorum .İnşallah duayla toparlamaya çalışıyorum .Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz şu an bitkisel ve tıbbi .Tedavi sürecinde eşim sonra tüp bebeğe başlayacağız .Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Benim ateş yumurtlama dönemi 37 yi buldu sonra 36 ya indi 36.3 şimdi tekrar 36.9 bendemi umutlansam

Ne güzel yazmışsın çok doğru...benim yaş sınırda tüp bebek denedim olmadı üzülmedim takdir dedim onca ilaçlar iğneler üstelik her iğne vuruşumda ağlıyordum...sürekli doktordaydık yumurta toplandı karnım şişti günlerce... çok sıkıntılı bir süreçti çok gene şükrettim ardından kendiliğimden hamile kaldım tamam dedim demekki Allahım beni ilaçlara muhtaç etmeden bunu nasip edecekmiş derken iki aylıkken düşük yaptın tüm testler genetikler temiz çıktı.eşimde bende tek sorun yok ayrıca ailemde herkes ilk geceden hamile kaldı.benim tüm arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor ama ben hiç of demedim.sonuçta vardırbundada bir hayır diyorum.herkes bu hayatta birşeyle sınanır kimisi çocukla kimisi parayla, kimi sağlıkla bizimde payımıza düşen buymuş. Ama sağlığımız yerinde ya geriside gelir ben inancımı hiç kaybetmedim.

Canım neden klomen kullanıyorsun?

İnşallah bende sizler gibi düşünebilirim , bazen çok umutsuz hissediyorum kendimi .İnancımı kaybediyorum bazen ve isyan ediyorum neden benim başıma geliyor diye .Bu düşüncelerden bir an önce kurtulmam lazım..

Ben çocukken çocuğu olmayan bir komsumuz vardı, bir kız evlat edinmişti çocuğu da seviyordu, sonra bir oğlu oldu ve o kız aynı evde bakımsız kaldı. Insanoğlu bir şeyi elde edene kadar çok istiyor elde edince aynı değeri vermiyor. Bizim inatla bir şeyi istememiz onu bizden uzaklaştırıyor. Hz. İbrahim oğlu ismaili çok sevdiği için onunla sınanmıştı. Evladı taparcasına sevmemek, verenin de alanın da Allah olduğunu görmek gerekiyor. Allah'ın peygamberleri bile sınanırken bizim her şeyi kolayca elde edebileceğimizi sanmamız hayal kırıklığına uğratıyor sürekli. Halbuki dünya her şeyin istedigimiz an olduğu yer değil ki...

Zaten ümitsizliğe kapıldığım an aklıma bunlar geliyor .Teşekkür ederim yazdıkların için :)

Canım Allah daha büyük dertler vermesin ayrıca sen boşuna üzülüyorsun eşinde sıfır sperm dahi olsa gebe kalabilirsin. Benim arkadaşın eşinde sıfır sperm morfoloji çok kötüydü , kız ikinci tüp bebek denemesinde gebe kaldı. Üstelik türkiyede ve kıbrıstaki tüm doktorlar boşuna uğraşmayın çocuğunuz olmaz demişlerdi. Kız hiç umudunu yitirmedi şimdi yeni doğum yaptı 8 qylık erken doğum ama çokşükür bebkleri çok iyi.ya benim bir doktorum demişti hocam herşeyin normal kafayı boşalt olur çocuk veleki olmadı gene olur çünkü tıp çok ilerlledi demişti.ama benim kafa rahat lakin herşey vaktine esir bence...mesele ben her ay ikiz diye karnımı seviyorum eşimlede oğluşların diye dalga geçerek konuşuyorum. Birde onlara isim taktım. Sanki bizimle birlikteler gibi davranıyorum arada sırada çokta eğlenceli oluyor.pozitif düşündükçe pozitifi çekersin. Negatif düşüncenin ve isyanın sana getireceği sadece üzüntü...

Zaten ümitsizliğe kapıldığım an aklıma bunlar geliyor .Teşekkür ederim yazdıkların için :)
Eşime bugün yoksa sen benim kadar istemiyor musun bu bebeği dedim o da bu babanın dinlenmeye ihtiyacı var dedi gitti yattı saat on gibi Biz de gecenin yarısına kadar düşünelim niye olmuyor diye. Aslında bize bu rahatlıktan Allah'a bırakırken gerçekten ona güvenme hissinden lazım sanırım

Ya şöyle yazdıklarınız benim modumu ne kadar yükseltiyor Çok teşekkür ederim .Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da evlat versin .Herşey güzel olacak inşallah

Aynen canım bi teslim olabilsek zatem söylediğimiz kadar güvensek Ona herşey çok daha iyi olacak .Tüp bebek de sadece bir vesile olacak benim için .Allah bir an önce sana da verecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…