Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gebelikte ateş oluyo mu?
Yoksa adet zamanı mı oluyo?

Kızlar ben adet oldum hem de 4 gün kadar önce birinciyi 2.ayda yapmıştim ikinci bekletiyor ve bekletmeye devam edicekmis gibi hissediyorum,5 sene sonra adeta bir yıkım yaşanmis bende
1.yi yaptığınız gibi 2.yi dusunmeye başlayın kızlar hazır oluyorken

Acaba gebelik mi var bu kadar koyu çıkmış
Benim bildiğim ovulasyon testleri hamülelikle alakası yok
Acaba gebelik mi var bu kadar koyu çıkmış
Ovülasyon testiyle gebeliğin bir bağlantısı yok. Ovülasyon testi yumurta çatlamaya yakın yavaş yavaş koyulaşıyor. En koyu olduğu zaman yumurta çatladı birlikte ol demek.

Bugün biraz ateşim var gibi hissetmiştimde
O yüzden sordum.
normal canım çünkü hamilelik boyunca normal seyrimden yüksek seyreder ateş . Normalde benim bazal ateşim 36.2 yumurtlama sonrası max 36.6 olmuştur bugün 36.8 olunca hafif ümitlenmeye başladım ama bugün inanışmaz bir bel ağrısı var adete yakın hep olur o yüzden emin olamıyorum.

Tebrikler canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah darısı burda isteyen herkesin başına... sende rahat ol hiç stres yapma

Canım adetmi oldun sen

Bu iki üç gündür o kadar çok kafama takıyorum ki bebek olayını .Eşimi de üzüyorum iyice .Neden bizim başımıza geldi bu sorunlar deyip isyan edecek duruma geliyorum bazen .Tüp bebek yapacaz virüs geldi eşimin değerleri iyice düştü felan, zaten yapsakta tutacak mı bide onu düşünüyorum ..Adet oldum ondan mı bilmiyorum durup durup ağlıyorum , instagrama giriyorum kiminin bebeği var kimi hamile .Üzülmekten bi hal oldum iki gündür Nasıl aşabilirim bu duyguyu kızlar ?Normalde bu kadar takmazdım..

Onu biliyorum canım bende testlerle gebe kaldım ama hamilelik olduğu zaman ovülasyon testleri böyle koyu çıkabiliyo o yüzden söyledim adete az kalmış yumurtlamayı önce gördüğüne göre bu koyulaşma gebelikte olabilir hormon değişikliği de olabilir

En koyu olduğu zaman yumurtlama olur bir iki gün sonra silinince çatlama demek bu arada

Benim de bugün adet günüm normal takvime göre bugün olmam lazım. Kasık ağrısı göğüs hassasiyetim çok 3-4 gündür bakalım olacak mıyım

Ne umutsuz vakalar var da çocuk sahibi oluyor tüp bebeğe kesin karar verdiysen işini şansa bırakma Bülent tıraş a yaptır çok iyi bi doktor instagramdan denk geldim sayfasını sen de incele orda hastalarının hikayelerini de anlatıyor belki bir tık pahalı olabilir diğer yerler göre ama güvenilir Türkiye’nin her bir köşesinden bu adama gidenleri duyuyorum mutlaka incele canım bence

Aynı ağlama durumu bende de var çok korkuyorum yine regl olmaktan
Korkularimizdan kaygılarimizdan kurtulsak hamile kalıcaz ben inanıyorum,Aralıkta bi deneyelim dedik hamile kaldım kimyasal da olsa sonra aman oldu mu aman olcak mı stresinden olmuyor da olmuyor

Canım şimdilik bulunduğumuz şehirde yaptırmayı düşünüyoruz yani İstanbul uzak bize sürekli gidip gelmem sıkıntı olur bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…