- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Benim amh im 0,55 canım yani yumurta rezervim alarm veriyor,işte sanırım şansımı artırmak için Dr yazdı ama o da bende küçük küçük birçok yumurta yaptı sadece 2 tane catlamaya hazır yumurta gelişti yani pek de işe yaramadı o yüzden bu ay kararsizim yumurta kalitesi artıran q10 falan kullanmaya başladım dün gitti eşim aldı her şeyi deniyoruz işteCanım neden klomen kullanıyorsun?
Çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun çok sıkıntılı süreç bu tüp bebek süreci...yaptırdım canım genetikte hepsi temiz çıktı bilemiyorum doktorlar doğal seleksiyon dediler. İnşallah böyle şeyler yaşamayız birdahaÇok üzüldüm durumunuza. Bende 3 defa tüp Bebek yaptırdım. İlk ikisinde negatif cikti. Üçüncü de pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Testlerim sonunda kan pıhtılaşmasi oldugum anlaşıldı. Yani bebegim kan pıhtılaşmasi olduğum için ölmüş. Siz yaptırdınız mi kan pıhtılaşmasi testini.
Amin canım sanada inşallah nerelerdesin bakalımRabbim hepimize hayırlı Evladlarrrr nasip etsin arladaslar
İnternet paketi bitmişti canım. Birde her yer kapalı çok küçük bir kasabadayız virüs de olunca zorluk cekiyoruzAmin canım sanada inşallah nerelerdesin bakalım
Ya canım amh azalmışsa bu tarz ilaçlar kaliteyi düşürür bence Q10 bende geçen ay düşük yapmaya başladıktan sonra başladım birde B complek vitamin. Eşimede başlattım. Bilemedim hani sorun yok ama işe yarar diye düşünüyorum ki ben faydasını gören çok kişi biliyorumBenim amh im 0,55 canım yani yumurta rezervim alarm veriyor,işte sanırım şansımı artırmak için Dr yazdı ama o da bende küçük küçük birçok yumurta yaptı sadece 2 tane catlamaya hazır yumurta gelişti yani pek de işe yaramadı o yüzden bu ay kararsizim yumurta kalitesi artıran q10 falan kullanmaya başladım dün gitti eşim aldı her şeyi deniyoruz işte
Aaa ne güzel ya küçük bir yerde yaşamak hep hayalimdir. Boşver kafa dinlemişsin işte.İnternet paketi bitmişti canım. Birde her yer kapalı çok küçük bir kasabadayız virüs de olunca zorluk cekiyoruz
Ciftcilik yapıyoruz dinlemeye birsey kalmıyor malesefAaa ne güzel ya küçük bir yerde yaşamak hep hayalimdir. Boşver kafa dinlemişsin işte.
Yayla balı polen Yemen lazım hemen kalitesi artsın.Benim amh im 0,55 canım yani yumurta rezervim alarm veriyor,işte sanırım şansımı artırmak için Dr yazdı ama o da bende küçük küçük birçok yumurta yaptı sadece 2 tane catlamaya hazır yumurta gelişti yani pek de işe yaramadı o yüzden bu ay kararsizim yumurta kalitesi artıran q10 falan kullanmaya başladım dün gitti eşim aldı her şeyi deniyoruz işte
Benim adet olduğumda 36.2 ye düştü normalde yumurtlama sonrası 36.6 seyretti hep.Kaçtı ateşin ve kaça düştü canım
Normal ates olçerle mi ölçüyor sunu,z?Benim adet olduğumda 36.2 ye düştü normalde yumurtlama sonrası 36.6 seyretti hep.
Dijital ateşölçerle dil altından ölçüyorum canımNormal ates olçerle mi ölçüyor sunu,z?
Bende yapayım bir bakalımDijital ateşölçerle dil altından ölçüyorum canım
Burdayım canım geldimNerelerdesiniz kuzucuklarrrr
Nasılsın canım nasıl gidiyorNerelerdesiniz kuzucuklarrrr
Benim bugün bat günüm ama olmadım bir iki gün oynar genelde o yüzden beliyorum bide geçen ay baya gecikmişti ara lekelenmelerim olmuştu çok doktor kürtaj bağladı ama bu ayda geçikicek gibi duruyor hayırlısı olsun hakımızda napalim senin pat yarın değilmi varmı bi gelişme falanBende yapayım bir bakalım
İnşallah canım inşallah bize deYa canım amh azalmışsa bu tarz ilaçlar kaliteyi düşürür bence Q10 bende geçen ay düşük yapmaya başladıktan sonra başladım birde B complek vitamin. Eşimede başlattım. Bilemedim hani sorun yok ama işe yarar diye düşünüyorum ki ben faydasını gören çok kişi biliyorum