Korkularimizdan kaygılarimizdan kurtulsak hamile kalıcaz ben inanıyorum,Aralıkta bi deneyelim dedik hamile kaldım kimyasal da olsa sonra aman oldu mu aman olcak mı stresinden olmuyor da olmuyor
Canim ben adet oldum az önce inşallah senden güzel haberler alırız
İnşallah canım benim çok üzüldüm bana dua et neolur gerçi bende umutlu değilim bir ay önce düşük yaptım iki aylık bebeğimi kaybettim umarım olur onun acısını dindirir.
Hiç üzülme canım Allah büyük dur bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz... aslında demiştim öncesi testler çok yanıltıcı diye.yani yapılsa bile olumlu olumsuz takmamak lazım. İnşallah son kırmızıları görüşün olurEvet ben adet oldum bu sabah Ovu testi yapan kız adet oldu denek ki neymiş güvenmemeliymisiz4 gün vardı daha oysaki 5 ayin sonunda kendimi bırakıp ağlamaya başlıcam sanırım
Al bendende okadar aynı şeyler hep herşey normal bebek yok... dün gece bende çift çizgi görüyordum ilkkez böyle bir rüya gördüm amaAl benden de o kadar aylar geçti olmadı, olmuyor. Hormon testi yaptırmıştım sonuçlarım çıktı onları bile Dr gösteremedim virüsten dolayı. Ama görünür de o testlerde sıkıntı yok. Stres yapıp hamile kalanlar da var gördüğüm kadarıyla sebebini anlayamadım. Defalarca rüyalarımda çift çizgi gördüm ah bir de gerçeğini görsekgeçen ay çok ağladım toparlayamadım kendimi bu ay bakalım ne olacak 20si bir gelmedi
20si hayırlısı ile gelsin canım,benim de hormonlarimi Klomen mahvetti geçen ay 3 gün gecikti bu ay 4 gün erken geldi,adetim de kendini şaşırdı,kocam da onu diyor ne stres yapıyorsun ki diyor bak Suriyelilere adamlar ne durumda ama patir patir doğuruyor diyor sinirimi bozuyorAl benden de o kadar aylar geçti olmadı, olmuyor. Hormon testi yaptırmıştım sonuçlarım çıktı onları bile Dr gösteremedim virüsten dolayı. Ama görünür de o testlerde sıkıntı yok. Stres yapıp hamile kalanlar da var gördüğüm kadarıyla sebebini anlayamadım. Defalarca rüyalarımda çift çizgi gördüm ah bir de gerçeğini görsekgeçen ay çok ağladım toparlayamadım kendimi bu ay bakalım ne olacak 20si bir gelmedi
Canim benim çok üzüldüm,sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sana hayırlı zamanda ve mumkunse tez zamandaHiç üzülme canım Allah büyük dur bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz... aslında demiştim öncesi testler çok yanıltıcı diye.yani yapılsa bile olumlu olumsuz takmamak lazım. İnşallah son kırmızıları görüşün olur
20si hayırlısı ile gelsin canım,benim de hormonlarimi Klomen mahvetti geçen ay 3 gün gecikti bu ay 4 gün erken geldi,adetim de kendini şaşırdı,kocam da onu diyor ne stres yapıyorsun ki diyor bak Suriyelilere adamlar ne durumda ama patir patir doğuruyor diyor sinirimi bozuyor
Al bendende okadar aynı şeyler hep herşey normal bebek yok... dün gece bende çift çizgi görüyordum ilkkez böyle bir rüya gördüm ama
Dualarim seninle ve bebek yoluna baş koymuş burdaki bütün arkadaşlarla canım,güzel haberler verirsin bize 10 gün sonra inşallahHiç üzülme canım Allah büyük dur bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz... aslında demiştim öncesi testler çok yanıltıcı diye.yani yapılsa bile olumlu olumsuz takmamak lazım. İnşallah son kırmızıları görüşün olur
Biz çok takiyoruz bence ama istediğimiz için takiyoruz bir şeyden de değil kiAmin canım inşallah. Klomeni çok duydum ama çevremde kullanan olmadı, yengemin de ikinci bebeği olmuyordu hsg çekiminden sonraki ay hamile kaldı kucağımıza aldık elhamdülillah acaba öyle bir durum mu var bende de diyorum. O suriyeli muhabbeti aynen bizde de dönüyor maalesef
Çok sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini...gerçekten rahat olmakta fayda var vardır bundada bir hayırDualarim seninle ve bebek yoluna baş koymuş burdaki bütün arkadaşlarla canım,güzel haberler verirsin bize 10 gün sonra inşallah
Gerçekten bu konuda endişeliysen dedim bn ve gidip gelmek değil 15 gün sürüyorCanım şimdilik bulunduğumuz şehirde yaptırmayı düşünüyoruz yani İstanbul uzak bize sürekli gidip gelmem sıkıntı olur bakalım hayırlısı olur inşallah
Yani insan ister istemez endişe duyuyor canım malesef burda deneyelim .Malesef İstanbul da kalacak yerim yok ve otelde de asla rahat edemem .Ve eşim de bende çalışıyoruz zor gibi .Zaten burda da iyi merkezler var hayırlısı bakalımGerçekten bu konuda endişeliysen dedim bn ve gidip gelmek değil 15 gün sürüyor
Merhaba arkadaşlar
Dün gebelik testi yapmıştım silik çift çizgiyi görmüştüm.
Sabah aile hekimliğine gidip kan verdim ve biraz önce sonucu öğrenmeye gittim.
Aile hekimi Beta hCG 34 dedi.
Düşük bir rakam hamile olabilirsin ama canlanmadan düşedebilir dedi.
Daha çok yeni olduğu için kadın doğum doktoruna gitsen ultrasonda bile görünmeyebilir dedi.
10 gün kadar bekle ondan sonra git, eğer kanama filan olursa beklemeden git dedi.
Bu kadar.
Ne hissetsem bilemiyorum.
Bu arada e nabızda hala sonuç 0 yazıyo.
Dün kan verdikten sonra bir barkod vermişlerdi ben onu kaybettim.
Sonuçları oradaki eczaneden alabiliyormuşuz normalde.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
@Murpyy
Çok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin inşallahKasıklarım 5 gündür ağrıyo.
Bugün hafif belim ağrıdı.
Doktora söyledim normal ağrılar olabilir dedi.
Sizin sorununuz nedir amh ınız falan iyi gorunuyor neden hamile kalamıyosunuz?Ben önermiyorum kullandığım ay kimyasal oldu sağlıklı değil bence sağlıksız spermi dölleyebiliyormuş o yüzden hamilelik tam anlamıyla gerçekleşmiyor maleseef
Morfoloji sorunu olabilir veya spermde DNA hasarı olabilir canım bence aklınızda kalmasın eşinde sperm testi yaptırsın bir kere döllenme oldu diye erkekte sorun olmayacak diye birşey yokKızlar bir şey daha düşünmeye başladım daha önce çocuğumuz olmasi erkek faktörünü tamamen eliyor mukimyasal sanırım kromozom sorunlu spremle ilgiliymis ondan acaba demeye başladım artık
Yani şu an 4 yaşında bi çocuğumuz var ona rağmen eşimden kaynaklanan bir durum da olabilir mi diyorsunuz,yani kaç tane Dr a gittik sadece bir tanesi gebe kalırsın ama zaman alır dedi ama kalabilirsin dedi diğerleri 3 ay falan verdi bizim 5 ay oldu artık bunu da düşünmeye başladımMorfoloji sorunu olabilir veya spermde DNA hasarı olabilir canım bence aklınızda kalmasın eşinde sperm testi yaptırsın bir kere döllenme oldu diye erkekte sorun olmayacak diye birşey yok
Canım senin herhangi bir sorunun var mıydı ? Sonradan da erkek sorunu oluşabilirmiş ama bilemedim ki içinin rahat etmesi açısından bi test verebilirsiniz ama çıkmaz bence birşeyYani şu an 4 yaşında bi çocuğumuz var ona rağmen eşimden kaynaklanan bir durum da olabilir mi diyorsunuz,yani kaç tane Dr a gittik sadece bir tanesi gebe kalırsın ama zaman alır dedi ama kalabilirsin dedi diğerleri 3 ay falan verdi bizim 5 ay oldu artık bunu da düşünmeye başladım
Benim amh sorunum var çok hızlı şekilde gelişti ama baktığım zaman kadın doğum dr u bir arkadaşım 0,06 amh ile ikinciye normal yolla hamile doğuracak ve maşallah her iki bebeği de çok sağlıkli,yani kimyasal gebelik de dna hasarlı spermle ilgili olunca ilk denedigimiz ay gebe kaldım ama düşükle sonuçlandi,çok büyük sıkıntı olsa bu da olmazdı diyorumCanım senin herhangi bir sorunun var mıydı ? Sonradan da erkek sorunu oluşabilirmiş ama bilemedim ki içinin rahat etmesi açısından bi test verebilirsiniz ama çıkmaz bence birşey