Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkularimizdan kaygılarimizdan kurtulsak hamile kalıcaz ben inanıyorum,Aralıkta bi deneyelim dedik hamile kaldım kimyasal da olsa sonra aman oldu mu aman olcak mı stresinden olmuyor da olmuyor

Al benden de o kadar aylar geçti olmadı, olmuyor. Hormon testi yaptırmıştım sonuçlarım çıktı onları bile Dr gösteremedim virüsten dolayı. Ama görünür de o testlerde sıkıntı yok. Stres yapıp hamile kalanlar da var gördüğüm kadarıyla sebebini anlayamadım. Defalarca rüyalarımda çift çizgi gördüm ah bir de gerçeğini görsek geçen ay çok ağladım toparlayamadım kendimi bu ay bakalım ne olacak 20si bir gelmedi

Evet ben adet oldum bu sabah Ovu testi yapan kız adet oldu denek ki neymiş güvenmemeliymisiz 4 gün vardı daha oysaki 5 ayin sonunda kendimi bırakıp ağlamaya başlıcam sanırım
Hiç üzülme canım Allah büyük dur bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz... aslında demiştim öncesi testler çok yanıltıcı diye.yani yapılsa bile olumlu olumsuz takmamak lazım. İnşallah son kırmızıları görüşün olur

Al bendende okadar aynı şeyler hep herşey normal bebek yok... dün gece bende çift çizgi görüyordum ilkkez böyle bir rüya gördüm ama

20si hayırlısı ile gelsin canım,benim de hormonlarimi Klomen mahvetti geçen ay 3 gün gecikti bu ay 4 gün erken geldi,adetim de kendini şaşırdı,kocam da onu diyor ne stres yapıyorsun ki diyor bak Suriyelilere adamlar ne durumda ama patir patir doğuruyor diyor sinirimi bozuyor

Canim benim çok üzüldüm,sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sana hayırlı zamanda ve mumkunse tez zamanda iyi düşünelim iyi olsun ama o kadar belirsiz bir süreç mi yani bunların benim başıma gelmiş olabilecegine hala inanamıyorum ama sonra bakıyorum dünyanın sonu değil yalnız da değilim,benim halamin kızı hiç beklemedi mesela gitti tüp bebek yaptırdi iki tane arka arkaya doğurdu ama kızdaki rahatlik kimsede yok demek ki diyorum kafayı boşaltacaksin önce ama boşalmiyo ki

Amin canım inşallah . Klomeni çok duydum ama çevremde kullanan olmadı, yengemin de ikinci bebeği olmuyordu hsg çekiminden sonraki ay hamile kaldı kucağımıza aldık elhamdülillah acaba öyle bir durum mu var bende de diyorum. O suriyeli muhabbeti aynen bizde de dönüyor maalesef

Al bendende okadar aynı şeyler hep herşey normal bebek yok... dün gece bende çift çizgi görüyordum ilkkez böyle bir rüya gördüm ama

Ben artık alıştım o rüyalara çift çizgi test rüyaları, hamile olduğum rüyalar, doğum sonrası rüyaları ama boş her birini gördüğümde bu kez var herhalde dedim sonuç yok

Dualarim seninle ve bebek yoluna baş koymuş burdaki bütün arkadaşlarla canım,güzel haberler verirsin bize 10 gün sonra inşallah

Biz çok takiyoruz bence ama istediğimiz için takiyoruz bir şeyden de değil ki

Gerçekten bu konuda endişeliysen dedim bn ve gidip gelmek değil 15 gün sürüyor
Yani insan ister istemez endişe duyuyor canım malesef burda deneyelim .Malesef İstanbul da kalacak yerim yok ve otelde de asla rahat edemem .Ve eşim de bende çalışıyoruz zor gibi .Zaten burda da iyi merkezler var hayırlısı bakalım

Kasıklarım 5 gündür ağrıyo.
Bugün hafif belim ağrıdı.
Doktora söyledim normal ağrılar olabilir dedi.
Çok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin inşallah

Kızlar sormak istediğim bişi var,martta klomen kullanmıştım tutmadı Dr bir ay ara dedi ama 5 kutu yazdı elimde var ancak kullansam mi bilmiyorum folikul kontrolune gidemem diye ancak Dr umu aradım garanti olsun diye bu ay iğne yaparsin kendine 11.gün dedi zaten genelde 12.gün çatlamam oluyor,napmaliyim size şansımı artırmak adına kullanmaliyim riske giripne günlere kaldık resmen hayırlara çıkarız inşallah

Kızlar bir şey daha düşünmeye başladım daha önce çocuğumuz olmasi erkek faktörünü tamamen eliyor mu kimyasal sanırım kromozom sorunlu spremle ilgiliymis ondan acaba demeye başladım artık

Kızlar bir şey daha düşünmeye başladım daha önce çocuğumuz olmasi erkek faktörünü tamamen eliyor mu kimyasal sanırım kromozom sorunlu spremle ilgiliymis ondan acaba demeye başladım artık
Morfoloji sorunu olabilir veya spermde DNA hasarı olabilir canım bence aklınızda kalmasın eşinde sperm testi yaptırsın bir kere döllenme oldu diye erkekte sorun olmayacak diye birşey yok

Morfoloji sorunu olabilir veya spermde DNA hasarı olabilir canım bence aklınızda kalmasın eşinde sperm testi yaptırsın bir kere döllenme oldu diye erkekte sorun olmayacak diye birşey yok
Yani şu an 4 yaşında bi çocuğumuz var ona rağmen eşimden kaynaklanan bir durum da olabilir mi diyorsunuz,yani kaç tane Dr a gittik sadece bir tanesi gebe kalırsın ama zaman alır dedi ama kalabilirsin dedi diğerleri 3 ay falan verdi bizim 5 ay oldu artık bunu da düşünmeye başladım

Canım senin herhangi bir sorunun var mıydı ? Sonradan da erkek sorunu oluşabilirmiş ama bilemedim ki içinin rahat etmesi açısından bi test verebilirsiniz ama çıkmaz bence birşey

Canım senin herhangi bir sorunun var mıydı ? Sonradan da erkek sorunu oluşabilirmiş ama bilemedim ki içinin rahat etmesi açısından bi test verebilirsiniz ama çıkmaz bence birşey
Benim amh sorunum var çok hızlı şekilde gelişti ama baktığım zaman kadın doğum dr u bir arkadaşım 0,06 amh ile ikinciye normal yolla hamile doğuracak ve maşallah her iki bebeği de çok sağlıkli,yani kimyasal gebelik de dna hasarlı spermle ilgili olunca ilk denedigimiz ay gebe kaldım ama düşükle sonuçlandi,çok büyük sıkıntı olsa bu da olmazdı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…