İnşallah..Umut etmekten vazgeçme... Rabbim ol der olur anlamassın
Kizlar kimin ne sorunu var yazlaimn mi hepimize moral.olmus olur derrtlesip konuşuruz hemde
Canım yine sen bilirsin ama hiçbir ayı kaçırmayın derim benİnşallahumutla bekliyoruz
Damak boyunca hissedilen bir ağrı su bile içerken dişlerim sızlıyor sadece sağ tarafı kullanacak dereceye geldim
Bekle canım bitki çaylarını araştır içmeye gayret göster birazda yumurtalık bolgene masaj yap ki hareketlensin kan dolaşımı artsın orda ben öyle yapiyorum gecikinceBenim daha da uzun sürüyor gecikmesi son üç aydır duphaston kullanıp adet oldum bakalım bu ay kaç gün surucek gelmesi ilaç kullanmadan beklicem
Adetlerin düzensizse mutlaka kullan derimBide ovulasyon testi sizce kullanmaalimiyim
Evet canım eksik dua yapmamak lazım hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olalım diye dua edelim kolay hamilelik kolay doğum... Rabbimin lütfu geniş nasılsaKızlar sadece hamile kalayım diye dua etmeyin sağlıklı bir hamilelik isteyin Allah'tan ben de ovulasyon takibiyle Aralık ta hamile kalmıştım rabbim gebe kalmayı nasip etti ama nihayete ermedi 12+3 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldımdoktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan adetin bitmesini bekliyorum yine test aldım kısmetse takip edip tekrar çocuk çalışmasına başlicam rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin
Soğan suyu deneyin pkosu olanlar adeti düzenler hamile kalmayı kolaylaştırır ve ovulasyon takibi yapın illa yumurtlama günü gelecekHiç inanki reglle olan biley değil ilaçla regl gören biri bile gebe kalabiliyor sorusunuz Allahm dileyecek zamnını o ol demedn ne yapsak boş
Bak bunda çok haklısın canım regl olmayınca çok hızlı yürüyüş yapıyorum ben işe yarıyorBekle canım bitki çaylarını araştır içmeye gayret göster birazda yumurtalık bolgene masaj yap ki hareketlensin kan dolaşımı artsın orda ben öyle yapiyorum gecikince
Ayn de öyleSoğan suyu deneyin pkosu olanlar adeti düzenler hamile kalmayı kolaylaştırır ve ovulasyon takibi yapın illa yumurtlama günü gelecek
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bu ovulasyon testi işe yarıyor mu bnde 1 buçuk yıldır istiyorum hiç kullanmadım nasıl oluyorKızlar sadece hamile kalayım diye dua etmeyin sağlıklı bir hamilelik isteyin Allah'tan ben de ovulasyon takibiyle Aralık ta hamile kalmıştım rabbim gebe kalmayı nasip etti ama nihayete ermedi 12+3 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldımdoktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan adetin bitmesini bekliyorum yine test aldım kısmetse takip edip tekrar çocuk çalışmasına başlicam rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin
Hic bir sıkıntı yoktu ne bendene esimde evlendigimizden beri hic korunmadik artik umidimizi kesmistik önceden bakardim yumurtama donemijebfalan bakmiyodum 2 3 aydir eh iste Rabbim herseyin zamaninin kararliyor bu sıkıntılı gunlerde cicek gibi acti ruhumuzAyy canm sıkıntı neydi Rabbim bized nasip etsn birşey denedin mi
Aslında duzensizdi klomen kullanınca düzene girdi bende kararsız kaldım doktror hep 14 dunde çağırıyor yumurta için ama ozman tam gelişmemiş oluyorAdetlerin düzensizse mutlaka kullan derim