Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 8 yıldır evliyim 3 yılı korunarak geçti sonrası olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu herşey yolunda şimdi çok şükür 4 ay önce boş gebelik yaşadım şimdi bekliyorum inşallah rabbim bu ay nasip eder herkese ve bana ayrıca bu ay ovu testiyle takip ediyorum

Kızlar sadece hamile kalayım diye dua etmeyin sağlıklı bir hamilelik isteyin Allah'tan ben de ovulasyon takibiyle Aralık ta hamile kalmıştım rabbim gebe kalmayı nasip etti ama nihayete ermedi 12+3 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldım 😣doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan adetin bitmesini bekliyorum yine test aldım kısmetse takip edip tekrar çocuk çalışmasına başlicam rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin

Benim daha da uzun sürüyor gecikmesi son üç aydır duphaston kullanıp adet oldum bakalım bu ay kaç gün surucek gelmesi ilaç kullanmadan beklicem
Bekle canım bitki çaylarını araştır içmeye gayret göster birazda yumurtalık bolgene masaj yap ki hareketlensin kan dolaşımı artsın orda ben öyle yapiyorum gecikince

Kızlar sadece hamile kalayım diye dua etmeyin sağlıklı bir hamilelik isteyin Allah'tan ben de ovulasyon takibiyle Aralık ta hamile kalmıştım rabbim gebe kalmayı nasip etti ama nihayete ermedi 12+3 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldım 😣doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan adetin bitmesini bekliyorum yine test aldım kısmetse takip edip tekrar çocuk çalışmasına başlicam rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin
Evet canım eksik dua yapmamak lazım hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olalım diye dua edelim kolay hamilelik kolay doğum... Rabbimin lütfu geniş nasılsa 🤗

Hiç inanki reglle olan biley değil ilaçla regl gören biri bile gebe kalabiliyor sorusunuz Allahm dileyecek zamnını o ol demedn ne yapsak boş
Soğan suyu deneyin pkosu olanlar adeti düzenler hamile kalmayı kolaylaştırır ve ovulasyon takibi yapın illa yumurtlama günü gelecek

Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bu ovulasyon testi işe yarıyor mu bnde 1 buçuk yıldır istiyorum hiç kullanmadım nasıl oluyor

Ayy canm sıkıntı neydi Rabbim bized nasip etsn birşey denedin mi
Hic bir sıkıntı yoktu ne bendene esimde evlendigimizden beri hic korunmadik artik umidimizi kesmistik önceden bakardim yumurtama donemijebfalan bakmiyodum 2 3 aydir eh iste Rabbim herseyin zamaninin kararliyor bu sıkıntılı gunlerde cicek gibi acti ruhumuz😊

X