Sabah erken saatle ilk idrarla. Ama eger adetiniz gectiyse en az 5 gun her kosulda cikar diye dusunuyorumHanımlar hamilelik testi en uygun ne zaman yapılmalıdır
Ben tam hatırlamıyorum ama galiba en son 10 Mart'ta adet olmuştum,gerçi hâlâ hiç umudum yok eşim azospermi olduğu için. Ama umut işte ne yapayımSabah erken saatle ilk idrarla. Ama eger adetiniz gectiyse en az 5 gun her kosulda cikar diye dusunuyorum
Yarında yapıcam canım genelde benim 2 gün sürüyor çatlamasıPik olmuş istersen yarın da yap çatlamış mı kontrol et
Umutsuz olmayin modunuzu dusurmeyin kaliteli vitaminli beslenin ve en onemlisi kendinize bir mesgale bulun toptakla ciceklerle ilgilenin misal veya farkli bir hobi.. inanin cok faydasi oluyor.Ben tam hatırlamıyorum ama galiba en son 10 Mart'ta adet olmuştum,gerçi hâlâ hiç umudum yok eşim azospermi olduğu için. Ama umut işte ne yapayım
Neden umut olmasın ki en başta sen umutsuz olma allah okadar büyükki Allah'tan hep hayılısını iste insan oğlunun başına neler gelmez nasılki bazılarımıza verdiği gibi aldıysa sanada yoktan var edebilir yeterki o istesin hiç bişey imkansız değil sana bir kardeş tavsiyesi Allah'ım inşallah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sende bize müzjdeli haberi verirsinBenim için bir umut var mıdır acaba hâlâ ?
Amin. Allah razı olsun... Güzel dua'larınız için sağolun. Bu ay biraz gecikti acaba diyorum yine de bilmiyorum. Tabi ki herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada 10 yıllık evliyim bebek kokusuna hasret yaşıyorumNeden umut olmasın ki en başta sen umutsuz olma allah okadar büyükki Allah'tan hep hayılısını iste insan oğlunun başına neler gelmez nasılki bazılarımıza verdiği gibi aldıysa sanada yoktan var edebilir yeterki o istesin hiç bişey imkansız değil sana bir kardeş tavsiyesi Allah'ım inşallah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sende bize müzjdeli haberi verirsin
Sendende razı olsun canım benim inşallah hamilesindir inşallah çok aminnAmin. Allah razı olsun... Güzel dua'larınız için sağolun. Bu ay biraz gecikti acaba diyorum yine de bilmiyorum. Tabi ki herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada 10 yıllık evliyim bebek kokusuna hasret yaşıyorum
Normal canım bazen iki bazen üç gün sürenler bile oluyor önemli olan silikleşmesi yani çatlaması nezaman adet günün yakınsa belki vardır inşallahMerhaba arkadaşlar iki gündür ovulasyon testinde çift çizgi görüyorum iki gün olması normal mi?
Testlerini aybilirsin istiyorsanMerhaba arkadaşlar iki gündür ovulasyon testinde çift çizgi görüyorum iki gün olması normal mi?
Piki yani koyulaşmayı gördüğün günleri ve 34 gün sonrası özellikle çatlamayı gördüğün günü değerlendir canım inşallah hayırlı haberi alırsınSabah bakarım çatlamış mı diye. Peki kaç günü değerlendirmek lazım bu durumda?
Sabah bakarım çatlamış mı diye. Peki kaç günü değerlendirmek lazım bu durumda?
Canım yanlış yazmışım 3 ve 4 gün sonrası 34 gün fazla olabilirPiki yani koyulaşmayı gördüğün günleri ve 34 gün sonrası özellikle çatlamayı gördüğün günü değerlendir canım inşallah hayırlı haberi alırsın
Teşekkür ederim inşallahPiki yani koyulaşmayı gördüğün günleri ve 34 gün sonrası özellikle çatlamayı gördüğün günü değerlendir canım inşallah hayırlı haberi alırsın
34 ihtimalini düşünmedim anlamıştım 3-4 olduğunuCanım yanlış yazmışım 3 ve 4 gün sonrası 34 gün fazla olabilir
Canım bende fılmı cekıldıkten 10 gun sonra hastalanmıstımKızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?
Gözünüz aydınne zamandır deniyorsunuz?
Belirtileriniz nelerdi?
Yaklaşık 17 gün falan gecikmişti ve 2000+ bir beta çıktı canımÖncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza aldırsınRegliniz kaç gün gecikmişti ve beta kaç çıktı?
Canım eşinde sperm sıkıntısı yoksa gün aşırı hergün daha garantiTeşekkür ederim inşallahüst üste mi olmalı iki günde bir mi diye tereddüt ettim de