Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah erken saatle ilk idrarla. Ama eger adetiniz gectiyse en az 5 gun her kosulda cikar diye dusunuyorum
Ben tam hatırlamıyorum ama galiba en son 10 Mart'ta adet olmuştum,gerçi hâlâ hiç umudum yok eşim azospermi olduğu için. Ama umut işte ne yapayım 🤷

Ben tam hatırlamıyorum ama galiba en son 10 Mart'ta adet olmuştum,gerçi hâlâ hiç umudum yok eşim azospermi olduğu için. Ama umut işte ne yapayım 🤷
Umutsuz olmayin modunuzu dusurmeyin kaliteli vitaminli beslenin ve en onemlisi kendinize bir mesgale bulun toptakla ciceklerle ilgilenin misal veya farkli bir hobi.. inanin cok faydasi oluyor.

Benim için bir umut var mıdır acaba hâlâ ?
Neden umut olmasın ki en başta sen umutsuz olma allah okadar büyükki Allah'tan hep hayılısını iste insan oğlunun başına neler gelmez nasılki bazılarımıza verdiği gibi aldıysa sanada yoktan var edebilir yeterki o istesin hiç bişey imkansız değil sana bir kardeş tavsiyesi Allah'ım inşallah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sende bize müzjdeli haberi verirsin 🤲🙏🥰

Neden umut olmasın ki en başta sen umutsuz olma allah okadar büyükki Allah'tan hep hayılısını iste insan oğlunun başına neler gelmez nasılki bazılarımıza verdiği gibi aldıysa sanada yoktan var edebilir yeterki o istesin hiç bişey imkansız değil sana bir kardeş tavsiyesi Allah'ım inşallah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sende bize müzjdeli haberi verirsin 🤲🙏🥰
Amin. Allah razı olsun... Güzel dua'larınız için sağolun. Bu ay biraz gecikti acaba diyorum yine de bilmiyorum. Tabi ki herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada 10 yıllık evliyim bebek kokusuna hasret yaşıyorum😔😔

Amin. Allah razı olsun... Güzel dua'larınız için sağolun. Bu ay biraz gecikti acaba diyorum yine de bilmiyorum. Tabi ki herşeyin hayırlısı olsun. Bu arada 10 yıllık evliyim bebek kokusuna hasret yaşıyorum😔😔
Sendende razı olsun canım benim inşallah hamilesindir inşallah çok aminn 🤲 bende 8 yıllık evliyim ve 4 ay önce boş gebelik yaşadım düşünki okadar yıl sonra hasretsin sonra oluyor ama yarım kalıyor sevincin işte herşey Allah'ın taktiri tabiki bende ilk öğrendiğimde isyan ede ede ağladım ama sonra toparlandım daha çok istedim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz Allahın rahmetine ihtiyacımız var olucak inşallah bi gün inşallah yakındır o günler sen hiç test yaptınmı adetin kaç gün sürüyor ovulasyon testi demedinmi hiç

Merhaba arkadaşlar iki gündür ovulasyon testinde çift çizgi görüyorum iki gün olması normal mi?
Normal canım bazen iki bazen üç gün sürenler bile oluyor önemli olan silikleşmesi yani çatlaması nezaman adet günün yakınsa belki vardır inşallah 😊

Kızlar rahim filmi çektirdiği ay erken adet olan var mı? Geçen ay sonu rahim filmi çektirdim .Bi kaç gün sonra yoğun akıntılarım başladı , acaba yumurtlama mı yoksa filmin etkisi mi anlamadım .Daha adetime 9-10 gün var .Ama 2 gündür göğüslerim çok kötü ağrıyor ve hassaslar .Sanırım adet olacam gibi .Bu kadar düzeni bozacak bir işlem mi bu HSG ?
Canım bende fılmı cekıldıkten 10 gun sonra hastalanmıstım

X