Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah canım çok dua ediyorum ramazanda müjdeli haber vermeyi çok istiyorum size inşaallah bizde bu kafileye giricez Rabbimin izniyle😊
insAllah cnm 🤲🤗 bende canı gönülden isteyen herkesin hamile kalmasını istiyorum cidden Rabb'im bekletmesin insAllah ♥️ mübarek ayın hürmetine her sağlıklı günler hep de bebislerimiz gelsin insAllah

Herkese merhabalar, bizde son bi kaç aydır deniyoruz, bu ay 3 gün gecikti reglim. Test yapinca hayalet gibi silik t çizgisi cıktı. Ama ertesi gun yaptigimda koyulasmadi yine aynı silik yok gibi. Öyle işte...

Merhabalar dokuz aylık evliyim biz de çocuk istiyoruz nasip olmadı bi türlü doktor bi sorun olmadığını söyledi eşimin testlerinde de sıkıntı çıkmadı. Paniklemeye başladım artık ovulasyon testini soğan suyunu bi çok şeyi denedik nasip olmadı. Adet olunca moralim bozuluyor ister istemez :KK43:

Merhabalar dokuz aylık evliyim biz de çocuk istiyoruz nasip olmadı bi türlü doktor bi sorun olmadığını söyledi eşimin testlerinde de sıkıntı çıkmadı. Paniklemeye başladım artık ovulasyon testini soğan suyunu bi çok şeyi denedik nasip olmadı. Adet olunca moralim bozuluyor ister istemez :KK43:
Takıntı haline getirince vücut geriliyor ve ister istemez gebelik gerçekleşmiyor aklınızı gebelik yerine başka şeylerle yormanizi tavsiye ederim çünkü ne zaman beyin başka şeylerle ilgilendi o zaman vücut rahatlıyor ve hamile kalma şansı artıyor benimki hep öyle oldu ne zaman sürekli gebelik bekledim olmadı ama ne zaman aklım başka şeylerle meşgul o zaman hamile kaldim

Takıntı haline getirince vücut geriliyor ve ister istemez gebelik gerçekleşmiyor aklınızı gebelik yerine başka şeylerle yormanizi tavsiye ederim çünkü ne zaman beyin başka şeylerle ilgilendi o zaman vücut rahatlıyor ve hamile kalma şansı artıyor benimki hep öyle oldu ne zaman sürekli gebelik bekledim olmadı ama ne zaman aklım başka şeylerle meşgul o zaman hamile kaldim

Ah keşke takmasak ister istemez takıyoruz hepimiz

Kızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum:kızgın:

İlla ki her şey için güzel bir vakit var ama biz bilmiyoruz işte şans konusunda yarışıriz 😁🤭 benim ki sana göre şans bana göre şanssizlik belki ama işte herkeisn derdi farklı kız kızımdaki hamileliğimde eş ailesi yüzünden zindan olmuştu bu seferde virüs saolsun her türlü etkiliyor daha bı ayakkabı almadık oğluma bekliyoruz herşey eksik ama piyasa sıkıntılı para olmayınca nasıl alicaz istediğimizi bilmiorum yine içimde kalacak snrm
Kıyamam, şans işin şakası, sağlık olsun yeter ki🤗🤗 inşallah saglikla sihhatle kucagina alirsin canım. Dünyaya bir can getirmek, sorumluluğunu almak, geleceğini belli oranda sağlayabilmek zor gerçekten. Bu sebepten hep düşündük, taşındık, erteledik, hazırlandık. Şimdi virus çıktı. Olsun bekleyecegiz☺️. Sen de en güzelini alacaksın ogluna ayakkabinin🤗

İşte malum virüsten dolayı evdeyiz okul yok öğrenciler yok ödevler yok meşgale olmayınca düşünüyor insan

X