- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Cümleyle beraber insAllah canım sizlere de sağlıkla bebişler nasıp etsin insAllah Rabb'imRabbim önünüzü açsın bereket versin kazanciniza da inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümleyle beraber insAllah canım sizlere de sağlıkla bebişler nasıp etsin insAllah Rabb'imRabbim önünüzü açsın bereket versin kazanciniza da inşaallah
İnşaallah canım çok dua ediyorum ramazanda müjdeli haber vermeyi çok istiyorum size inşaallah bizde bu kafileye giricez Rabbimin izniyleCümleyle beraber insAllah canım sizlere de sağlıkla bebişler nasıp etsin insAllah Rabb'im
insAllah cnm bende canı gönülden isteyen herkesin hamile kalmasını istiyorum cidden Rabb'im bekletmesin insAllah mübarek ayın hürmetine her sağlıklı günler hep de bebislerimiz gelsin insAllahİnşaallah canım çok dua ediyorum ramazanda müjdeli haber vermeyi çok istiyorum size inşaallah bizde bu kafileye giricez Rabbimin izniyle
AmininsAllah cnm bende canı gönülden isteyen herkesin hamile kalmasını istiyorum cidden Rabb'im bekletmesin insAllah mübarek ayın hürmetine her sağlıklı günler hep de bebislerimiz gelsin insAllah
Kan testi verin benceHerkese merhabalar, bizde son bi kaç aydır deniyoruz, bu ay 3 gün gecikti reglim. Test yapinca hayalet gibi silik t çizgisi cıktı. Ama ertesi gun yaptigimda koyulasmadi yine aynı silik yok gibi. Öyle işte...
Cumaya kadar beklicem hala olmazsa regli cuma vericem artık, malûm virüs tedirgin oluyorum.Kan testi verin bence
Haklısın ne zaman uygun gorursenbo zaman gitmen daha iyi tabiCumaya kadar beklicem hala olmazsa regli cuma vericem artık, malûm virüs tedirgin oluyorum.
Takıntı haline getirince vücut geriliyor ve ister istemez gebelik gerçekleşmiyor aklınızı gebelik yerine başka şeylerle yormanizi tavsiye ederim çünkü ne zaman beyin başka şeylerle ilgilendi o zaman vücut rahatlıyor ve hamile kalma şansı artıyor benimki hep öyle oldu ne zaman sürekli gebelik bekledim olmadı ama ne zaman aklım başka şeylerle meşgul o zaman hamile kaldimMerhabalar dokuz aylık evliyim biz de çocuk istiyoruz nasip olmadı bi türlü doktor bi sorun olmadığını söyledi eşimin testlerinde de sıkıntı çıkmadı. Paniklemeye başladım artık ovulasyon testini soğan suyunu bi çok şeyi denedik nasip olmadı. Adet olunca moralim bozuluyor ister istemez
Takıntı haline getirince vücut geriliyor ve ister istemez gebelik gerçekleşmiyor aklınızı gebelik yerine başka şeylerle yormanizi tavsiye ederim çünkü ne zaman beyin başka şeylerle ilgilendi o zaman vücut rahatlıyor ve hamile kalma şansı artıyor benimki hep öyle oldu ne zaman sürekli gebelik bekledim olmadı ama ne zaman aklım başka şeylerle meşgul o zaman hamile kaldim
Canım uzun zamandır girmiyordum ben hiç korunmadım doktor kontrolünde herşeyin iyi olduğunu gerek olmadığını söylediBizde ne cikcak bakalım umarım sebebi olurda ona gore önlemimizi alırız canım sen bıraktın mi korunmayı canm
Kıyamam, şans işin şakası, sağlık olsun yeter ki inşallah saglikla sihhatle kucagina alirsin canım. Dünyaya bir can getirmek, sorumluluğunu almak, geleceğini belli oranda sağlayabilmek zor gerçekten. Bu sebepten hep düşündük, taşındık, erteledik, hazırlandık. Şimdi virus çıktı. Olsun bekleyecegiz. Sen de en güzelini alacaksın ogluna ayakkabininİlla ki her şey için güzel bir vakit var ama biz bilmiyoruz işte şans konusunda yarışıriz benim ki sana göre şans bana göre şanssizlik belki ama işte herkeisn derdi farklı kız kızımdaki hamileliğimde eş ailesi yüzünden zindan olmuştu bu seferde virüs saolsun her türlü etkiliyor daha bı ayakkabı almadık oğluma bekliyoruz herşey eksik ama piyasa sıkıntılı para olmayınca nasıl alicaz istediğimizi bilmiorum yine içimde kalacak snrm
Öyle ama yeni uğraşlar yeni hobiler bulmak gerek ki akıl rahat etsinAh keşke takmasak ister istemez takıyoruz hepimiz
Bence test yapma çıkmaz çünkü nasibinde ne varsa o oluyor zaten canımKızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum
Yeni hobiler edinin yeni uğraşlar olsun emin olun farkedecektirTakıntı haline getirmemeye çalışıyorum ama İşte kafamdan atamıyorum bir türlü.
Orası öyle tabi ama bu ay artık ozlemim tavan yaptıBence test yapma çıkmaz çünkü nasibinde ne varsa o oluyor zaten canım