hangi ilaçları kullandı eşiniz acaba söylermisiniz bizde kullanalım.Benim eşimin ml de 2.6 milyondu. Ilaclar sonrası ml de 46 milyon oldu
Hikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorumİnşallah hamiş olarak ayrılırız
kan pıhtılaşması testlerinizi mutlaka yaptırın. bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim. kanfaktör 5 leiden testim heterozigot çıktı. hamilelik boyunca cloxane 0.4 lük iğne kullanmam lazımmış.merhaba topiginiz hayirli olsun❤ ben 2 dusuk yasadim hazirandan bu yana genetik test yaptirdik ancak virus bitmeden hastaneye gidemicez.onun disinda kan pihtilasmasi testide yaptiramadik normalde gecen hafta kan vermem gerekiyordu bunun icin.insallah bu bela kisa surede biterde ben de araniza katilirim
Rabbim hayırla yeniden nasip etsin inşallah sağlıklı olmayan gebeliklerde düşükle sonuçlanıyor çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah
cinancanım tam aksine ben istemiyordum eşim çok baskı yapıyordu ben son. Bir aya kadar korunuyordum sonra bıraktım adet günüm geçti ve göhüslerimde hassasiyet tarzı birşeyler hissettim daha öceden bi tane aldığım test yaptım ve çift çizgi çıktı çok tuhafım şuan ve eşime daha söylemedim
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmm❤❤❤
bu heterozigot falan ne oldugunu henuz bilmiyorum sanirm benden kan pihtilasmasi icin de kan almislar( 15 gun sonra tekrar bunun icin gel demislerdi halbuki).cikan sonuclar simdilik bunlar o heterezigot falan olan sizde de gec mi cikmisti? insallah benim de kanimda ona bakilmistirkan pıhtılaşması testlerinizi mutlaka yaptırın. bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim. kanfaktör 5 leiden testim heterozigot çıktı. hamilelik boyunca cloxane 0.4 lük iğne kullanmam lazımmış.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gittim canım hastanede kan verdim sonuçlarım çıkmadı sistem çökmüş ama hastane bomboş 3 saat kapıda bekledim en son özele geçtim muayene oldum tekrar yüzde 50 ihtimal var hem kalması hem düşmesi için dedi kan sonucunu sordu çıkmadı dedim çıksın ona göre trkrar değerlendiririz bir kese var ama çok ufak gelişemiyor gibi yada geriden geliyor bakıcaz dedi ilaç verdi eve geldim sonucum çıktı 72 ye düşmüş hcg yapılacak birşey kalmamış dedihayırlı olsun sağlıkla ilerler insAllahtebrikler
yaaaa çok üzüldüm canım evde mi anladın gittin mi hastaneye
bu heterozigot falan ne oldugunu henuz bilmiyorum sanirm benden kan pihtilasmasi icin de kan almislar( 15 gun sonra tekrar bunun icin gel demislerdi halbuki).cikan sonuclar simdilik bunlar o heterezigot falan olan sizde de gec mi cikmisti? insallah benim de kanimda ona bakilmistir
Lupus antikoagülan taraması (LA1) 32,6 sn 31 - 44 ANTİ TROMBİN III AKTİVİTESİ (AT-III) 118,8 % 75 - 125 Lupus antikoagülan (doğrulama testi ile)(LA2) 30,5 sn 30 - 38 Protein C% >145 % 70 - 140 TEKRAR EDİLMİŞTİR. Protein S% 78,3 % 5 - 95
hayırlısı canım vardır bı hayır insAllah sağlıkla yeniden hamile kalırsın canımGittim canım hastanede kan verdim sonuçlarım çıkmadı sistem çökmüş ama hastane bomboş 3 saat kapıda bekledim en son özele geçtim muayene oldum tekrar yüzde 50 ihtimal var hem kalması hem düşmesi için dedi kan sonucunu sordu çıkmadı dedim çıksın ona göre trkrar değerlendiririz bir kese var ama çok ufak gelişemiyor gibi yada geriden geliyor bakıcaz dedi ilaç verdi eve geldim sonucum çıktı 72 ye düşmüş hcg yapılacak birşey kalmamış dedi
Düşmüştür bence cnm daha çok küçük zaten o boyutta ancadr sanki ama bilemedim netten baktın mı hiç canım doktor bişey demedi mi kürtaj vs gerekiyor gerekmiyor diyeKızlar düşük yaşayan var mı alttan muayenede kese minnacık göründü bi parça düştü ama kocamandı 1 tl den biraz daha büyük düşmüş mü oluyor şimdi yoksa dökülen rahim duvarı mıdır
iste bakildimi bakilmadimi hic bilmiyorum.doktor sunlari sunlari baktiriyoruz demedi malesef direkt kan almaya gonderdi.1 ay oldu simdilik baska sonuc cikacak mi diye kontrol ediyorum surekli insallah bakilmistir hastaneye uzun bir sure gidemeyecegiz gibi gozukuyor.portein c yüksek çıkmış ama yüksek çıkması iyiymiş benimde yüksekti doktor güzel dedi ona. ama sen faktör 5 leiden testini ve protrombin gen mutasyonu testi yaptırmamışsın mutlaka onları yaptır. heterozigot ya da homozigot çıkarsa kan pıhtılaşması oluyor ve hamile kaldığında iğne vurman gerekiyor kan sulandırması için.
iste bakildimi bakilmadimi hic bilmiyorum.doktor sunlari sunlari baktiriyoruz demedi malesef direkt kan almaya gonderdi.1 ay oldu simdilik baska sonuc cikacak mi diye kontrol ediyorum surekli insallah bakilmistir hastaneye uzun bir sure gidemeyecegiz gibi gozukuyor.
Çokk küçük kendi düşer dedi haftaya c tesi gidicem işte muayene olmayahayırlısı canım vardır bı hayır insAllah sağlıkla yeniden hamile kalırsın canım
Düşmüştür bence cnm daha çok küçük zaten o boyutta ancadr sanki ama bilemedim netten baktın mı hiç canım doktor bişey demedi mi kürtaj vs gerekiyor gerekmiyor diye
Hmm anladım canım hayırlısıÇokk küçük kendi düşer dedi haftaya c tesi gidicem işte muayene olmaya
Hg canım topik sahibi gelince bat tarihini listeye ekler Rabbim kızına sağlıkla kardeş nasip eder insAllahSelam hanimlar ... ben sizi ilk bu topigi actiginiz günden beri takip ediyorum ve cok cana yakin ve cok morel veriyorsunuz birbirinizebende sizin araniza katilmak istedim, benim bi kizim var ve kardes istiyoruz ama olmadi allah nasip etmedi bu zamana kadar insallah bu ay olmustur digip bekliorum Bat 15 nisan
Hg canım topik sahibi gelince bat tarihini listeye ekler Rabbim kızına sağlıkla kardeş nasip eder insAllah
Evet canım bı kızım var 5 buçuk yaşında bı buçuk senelik çaba sonrası geldi ikinci Rabbim izin verir de kucağımıza alabilirsekamin insallah canimSeninde bir kizin vardi degilmi ? Ikinci bebegin ne kadar ara bi süreyle oldu ?
Evet canım bı kızım var 5 buçuk yaşında bı buçuk senelik çaba sonrası geldi ikinci Rabbim izin verir de kucağımıza alabilirsek