Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah saglikli bi sekilde allahim kucaginiza almayi nasip eder canim 🤲🏼 Benim kizimda 5bucuk yasinda asaga yukari demekki ayni yastalar, ama bizde hala gelen giden yok insllah allahim tüm anne olmak isteyenlere bu güzel haberi almayi nasip eder 🤲🏼
Amin insAllah canım 🤲🤗 her nasip vaktine esir cnm vardır bı vakti elbet gelecek inşAllah sabır 🤲❤️ ne zamandır istiyorsunz

Amin insAllah canım 🤲🤗 her nasip vaktine esir cnm vardır bı vakti elbet gelecek inşAllah sabır 🤲❤ ne zamandır istiyorsunz

canim biz 2senedir istiyoruz ama nasip olmadi hrp araya baska seyler girdi yurt disinda oldugumuz icin türkiyeye gelmek icin yaz dönemleri biraktik sonra tekrar denedik felan bugün oldu hala yok bana kalsa yine cok kendimi skmam ama kizim cok istiyor oda beni stresse sokuyor biraz 😑😏

canim biz 2senedir istiyoruz ama nasip olmadi hrp araya baska seyler girdi yurt disinda oldugumuz icin türkiyeye gelmek icin yaz dönemleri biraktik sonra tekrar denedik felan bugün oldu hala yok bana kalsa yine cok kendimi skmam ama kizim cok istiyor oda beni stresse sokuyor biraz 😑😏
Anladm cnm hayrlisi vardir bı vakti eminim olacak insAllah 🤲❤️ benimde kızım aşırı istiyordu onlara anlatmak çok zor gerçekten hep dua ederdi olmadı diye ağlardı daha da stres oluyor insan hakikatrn Rabb'im kızının dualarını kabul etsin insAllah bı an önce sağlıkla gelsin kızına kardeş 🤲🤗

cinancanım tam aksine ben istemiyordum eşim çok baskı yapıyordu ben son. Bir aya kadar korunuyordum sonra bıraktım adet günüm geçti ve göhüslerimde hassasiyet tarzı birşeyler hissettim daha öceden bi tane aldığım test yaptım ve çift çizgi çıktı çok tuhafım şuan ve eşime daha söylemedim
İlaç la mi korunuyordun bide ilacı bıraktıktan hemen sonra mı hamile kaldım bende bıraktım ilacida merak ediyorum

Anladm cnm hayrlisi vardir bı vakti eminim olacak insAllah 🤲❤ benimde kızım aşırı istiyordu onlara anlatmak çok zor gerçekten hep dua ederdi olmadı diye ağlardı daha da stres oluyor insan hakikatrn Rabb'im kızının dualarını kabul etsin insAllah bı an önce sağlıkla gelsin kızına kardeş 🤲🤗

Yok canim cocuklara bu olayi anlatmak imkansiz 😏 ama allahim insallah bir gün hepimizi burda mutlu haberi vermeyi nasip eder 🤲🏼

Selam hanimlar ... ben sizi ilk bu topigi actiginiz günden beri takip ediyorum ve cok cana yakin ve cok morel veriyorsunuz birbirinize 🥰 bende sizin araniza katilmak istedim, benim bi kizim var ve kardes istiyoruz ama olmadi allah nasip etmedi bu zamana kadar insallah bu ay olmustur digip bekliorum 🤲🏼 Bat 15 nisan 🐣
Selam hanimlar ... ben sizi ilk bu topigi actiginiz günden beri takip ediyorum ve cok cana yakin ve cok morel veriyorsunuz birbirinize 🥰 bende sizin araniza katilmak istedim, benim bi kizim var ve kardes istiyoruz ama olmadi allah nasip etmedi bu zamana kadar insallah bu ay olmustur digip bekliorum 🤲🏼 Bat 15 nisan 🐣
Hoşgeldiniz rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 💕

Evet Canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın hele söz konusu evlatken ben 9+1 haftalıktı canım 😔😔
Üzme kendino😔düşukten sonra kurtajdan sonra çabuk hamile kalıyosun gerçekten,ben kürtajdan sonra ilk denemede hamile kalmişım bukadar çabuk olacağını düşünmedigim için zaten farketmedim düşük yaptığımı,Allahım istediğin zaman versin bebiş inşallah canim🙏

İnşallah canım düzenli adet görüyorsan genelde 10-16 günler arasında oluyor zaten yumurtlama.
Kişiden kişiye değişiyor canım inşaallah hamile kalırsın tabii. Arkadaşımın adet bitiminden sonraki 4. Gününde yumurtlaması olmuştu ovülasyon takip ediyodu ve hamile kalmıştı herkesin vücudu farklı işte🤷🏻‍♀️

Üzme kendino😔düşukten sonra kurtajdan sonra çabuk hamile kalıyosun gerçekten,ben kürtajdan sonra ilk denemede hamile kalmişım bukadar çabuk olacağını düşünmedigim için zaten farketmedim düşük yaptığımı,Allahım istediğin zaman versin bebiş inşallah canim🙏
Canım öyle dediler bu 4. ayım olacak bekliyorum Allahtan hayırlısını rabim önce herkese sonrada bana nasip etsin inşallah bu ay çok mutluyum bakalım inşallah

Hic bilmiyorum🤷🏽‍♀️ bebegi de 6 yıldır erteliyoruz, en son bu nisanda anlaşmıştık, virus çıktı 🤣🤣 bakalim hangi aya kalacak yine🤭🤭 asiri şanslıyım 😁
İlla ki her şey için güzel bir vakit var ama biz bilmiyoruz işte şans konusunda yarışıriz 😁🤭 benim ki sana göre şans bana göre şanssizlik belki ama işte herkeisn derdi farklı kız kızımdaki hamileliğimde eş ailesi yüzünden zindan olmuştu bu seferde virüs saolsun her türlü etkiliyor daha bı ayakkabı almadık oğluma bekliyoruz herşey eksik ama piyasa sıkıntılı para olmayınca nasıl alicaz istediğimizi bilmiorum yine içimde kalacak snrm

İlla ki her şey için güzel bir vakit var ama biz bilmiyoruz işte şans konusunda yarışıriz 😁🤭 benim ki sana göre şans bana göre şanssizlik belki ama işte herkeisn derdi farklı kız kızımdaki hamileliğimde eş ailesi yüzünden zindan olmuştu bu seferde virüs saolsun her türlü etkiliyor daha bı ayakkabı almadık oğluma bekliyoruz herşey eksik ama piyasa sıkıntılı para olmayınca nasıl alicaz istediğimizi bilmiorum yine içimde kalacak snrm
Rabbim önünüzü açsın bereket versin kazanciniza da inşaallah 😊

X