Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım insAllah ama zor gibi hissediyorum daha aylar sürecek bu virüs muhabbeti bence kandırmak istemiyorum kendimi :KK43:

Rabb'im bı yol gösterecek insAllah hakkımızda hayırlı neyse o olsun demekten başka çare yok canım
Evet canım öyle görünüyor zaten sağlıklı değil bu koşullarda Allah büyüktür vardır onun bizler için planı Allah kimseye zeval vermesin 🤲🤲🙏🙏

Merhaba,ben ocak 11 de 8haftalik bebeğimin kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum,sonra bir ay sonra tekrar hamile kaldım bukezde hamile olduğumu anlayamadan düşük yaptım,şimdi tekrar istiyorum,Allah hepimize tez zamanda bebişler nasip etsin😊

Merhaba,ben ocak 11 de 8haftalik bebeğimin kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum,sonra bir ay sonra tekrar hamile kaldım bukezde hamile olduğumu anlayamadan düşük yaptım,şimdi tekrar istiyorum,Allah hepimize tez zamanda bebişler nasip etsin😊
merhaba canım üzüldüm senin adına benimde ilk gebeliğimdi kalp atışı olmadığından boş gebelik dediler bende kürtaj olduğum malesef Allah inşallah sağlıklı bir şekilde yerlerini doldurur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🤲🤲

Evet canım öyle görünüyor zaten sağlıklı değil bu koşullarda Allah büyüktür vardır onun bizler için planı Allah kimseye zeval vermesin 🤲🤲🙏🙏
Amin canım Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin insAllah

merhaba canım üzüldüm senin adına benimde ilk gebeliğimdi kalp atışı olmadığından boş gebelik dediler bende kürtaj olduğum malesef Allah inşallah sağlıklı bir şekilde yerlerini doldurur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🤲🤲
Amin canım inşallah🙏durumlar böyleyken nasıl olur onu bilmiyorum,kan pıhtılaşması var bende ikinci düşüğümün sebebi oymuş,erken farkedip gebelegimi kontrole gitseymişim dururmuş malesef farketmedim hamile olduğumu😟

Amin canım inşallah🙏durumlar böyleyken nasıl olur onu bilmiyorum,kan pıhtılaşması var bende ikinci düşüğümün sebebi oymuş,erken farkedip gebelegimi kontrole gitseymişim dururmuş malesef farketmedim hamile olduğumu😟
Senin için üzüldüm çok zor bir durum bu gerçekten😥swviniyosun hamileyim diye sonra hüsran😟senin kaç haftalıktı peki

Kızlar hamileyimmm❤❤❤🌹🌹🌹

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    13,2 KB · Görüntüleme: 35
cinancanım tam aksine ben istemiyordum eşim çok baskı yapıyordu ben son. Bir aya kadar korunuyordum sonra bıraktım adet günüm geçti ve göhüslerimde hassasiyet tarzı birşeyler hissettim daha öceden bi tane aldığım test yaptım ve çift çizgi çıktı çok tuhafım şuan ve eşime daha söylemedim

X