Evet canım öyle görünüyor zaten sağlıklı değil bu koşullarda Allah büyüktür vardır onun bizler için planı Allah kimseye zeval vermesinamin canım insAllah ama zor gibi hissediyorum daha aylar sürecek bu virüs muhabbeti bence kandırmak istemiyorum kendimi
Rabb'im bı yol gösterecek insAllah hakkımızda hayırlı neyse o olsun demekten başka çare yok canım
merhaba canım üzüldüm senin adına benimde ilk gebeliğimdi kalp atışı olmadığından boş gebelik dediler bende kürtaj olduğum malesef Allah inşallah sağlıklı bir şekilde yerlerini doldurur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba,ben ocak 11 de 8haftalik bebeğimin kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum,sonra bir ay sonra tekrar hamile kaldım bukezde hamile olduğumu anlayamadan düşük yaptım,şimdi tekrar istiyorum,Allah hepimize tez zamanda bebişler nasip etsin
Amin canım Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin insAllahEvet canım öyle görünüyor zaten sağlıklı değil bu koşullarda Allah büyüktür vardır onun bizler için planı Allah kimseye zeval vermesin
Amin canım amin inşallahAmin canım Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin insAllah
Amin canım inşallahmerhaba canım üzüldüm senin adına benimde ilk gebeliğimdi kalp atışı olmadığından boş gebelik dediler bende kürtaj olduğum malesef Allah inşallah sağlıklı bir şekilde yerlerini doldurur rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah
Senin için üzüldüm çok zor bir durum bu gerçektenAmin canım inşallahdurumlar böyleyken nasıl olur onu bilmiyorum,kan pıhtılaşması var bende ikinci düşüğümün sebebi oymuş,erken farkedip gebelegimi kontrole gitseymişim dururmuş malesef farketmedim hamile olduğumu
Çok güzel bir haber tebriklerrrrrKızlar hamileyimmm❤❤❤
Gozun aydin canim rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar hamileyimmm❤❤❤
Çok sağol canım teşekkürler...Nasıl olacak süreç bakalım çok tedirginimGozun aydin canim rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Teşekkürler canımÇok güzel bir haber tebriklerrrrrAllahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Çok sağol canım teşekkürler...Nasıl iyi olacak allahın izniyle canim hic tedirgin olma . Bu anlarım tadını çıkar
Hayırlı olsun canım ne zamandır istiyorsun Allah'ım sana bağışlasın inşallahKızlar hamileyimmm❤❤❤
Çok sağol canım güzel dileklerin içinHayırlı olsun canım ne zamandır istiyorsun Allah'ım sana bağışlasın inşallah
Sende sağolÇok sağol canım güzel dileklerin için
Evet Canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın hele söz konusu evlatken ben 9+1 haftalıktı canımSenin için üzüldüm çok zor bir durum bu gerçektenswviniyosun hamileyim diye sonra hüsran senin kaç haftalıktı peki