DüştüAllah kolaylastirsin bence 112 yi yeniden ara yada yakın olan hastanenin numarasını durumu anlat ambulans yollarlar
Düştü canım ya değerlerimde düşmüşEvet, kendi aracınız yoksa ulaşım bu iki gün sıkıntı. Başka bi doktorla görüşmek istesen, ona açıklasan. Sana ilaç ismi verir, eczaneden alabilirsin aslında.
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin üzülme rabbim tez vakitte yerini sağlıklı evlatlarla doldursun hastaneye gittinmiDüştü canım ya değerlerimde düşmüş
hayırlı olsun sağlıkla ilerler insAllahKızlaar selam dün gece 2 idrar testi yaptım ve ikiside pozitifpazartesi doktora gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur
yaaaa çok üzüldüm canım evde mi anladın gittin mi hastaneyeDüştü canım ya değerlerimde düşmüş
Hayırlı geceler canım Allah kabul etsin evet bende seslendim kimse ses vermedi nerde bu kısçeler uyuyorlar galibaHayırlı geceler kızlar kimler uyanık akşam elişi yapayim biraz dedim dalmışım yeni bitti namazı da kıldım yenice yattım uyumadan bı bakayım dedim topiğe kimseler yok
Saol canım amin insAllahHayırlı geceler canım Allah kabul etsin evet bende seslendim kimse ses vermedi nerde bu kısçeler uyuyorlar galiba
Olabilir ses çıkmadığına göreSaol canım amin insAllahaaaa himmm bilemedim ekşınlı şeyler mi yapıyolar acaba sen nasılsın napyorsun canım
Sen nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inşallah nasıl gidiyor hamilelikSaol canım amin insAllahaaaa himmm bilemedim ekşınlı şeyler mi yapıyolar acaba sen nasılsın napyorsun canım
Rasgelsin diyelimOl
Olabilir ses çıkmadığına göreiyiyim canım sağol uyku tutmadı beni attım kendimi buraya napiym
Çok şükür canım idare ediyoruz büyüyor hareketlerden iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik hastaneye gitmiyorum merak etsem deSen nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inşallah nasıl gidiyor hamilelik
Rasgelsin diyelimuykular nereye gidiyor şu günlerde bilmiyorum vala benimde gece yatınca iki gündür mide yanması oluyor ondan tutmuyor uyku dalamiyom hemen
Oh oh maşallahÇok şükür canım idare ediyoruz büyüyor hareketlerden iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik hastaneye gitmiyorum merak etsem de
Canım benim adetim geçen ay geçikmişti uzun süreden kastın kaç gün meselaKizlar aranizdz adeti cok uzun sure geciken varmi yakti beni bu sogan suyu
Canım uzun olmuş evet olsa çıkardı testte heralde adetlerin gecikirmiydi böyle belki geç döllenmedir diycem ama bilemedim şimdi nezaman testi yaptım canım22 gecikme oldu nerdeyse sogan suyundan sonra hamileliyim diye test yaptim negatif cikti belirtileri var agri felan ama kendi yok
amin canım insAllah ama zor gibi hissediyorum daha aylar sürecek bu virüs muhabbeti bence kandırmak istemiyorum kendimiOh oh maşallahiyi olun inşallah hastanelerin durumu malum zaten inşallah durumlar düzelirde gönül rahatlığıyla gider görürsün
Rabb'im bı yol gösterecek insAllah hakkımızda hayırlı neyse o olsun demekten başka çare yok canımValla istiyoruz bizde her durumda çocuk durum buykende nasıl olur bilmiyorum hastane işleri sıkıntılı beklenmedik durumlar olur Allah esirgesin tabi ama zor
Bat ;20-04-2020Bat lar eklenecek dostlar not alıyorum, burda herkes mutluluk gözyaşı dökecek inşallah