Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler kızlar kimler uyanık akşam elişi yapayim biraz dedim dalmışım yeni bitti namazı da kıldım yenice yattım uyumadan bı bakayım dedim topiğe kimseler yok

Hayırlı geceler kızlar kimler uyanık akşam elişi yapayim biraz dedim dalmışım yeni bitti namazı da kıldım yenice yattım uyumadan bı bakayım dedim topiğe kimseler yok
Hayırlı geceler canım Allah kabul etsin evet bende seslendim kimse ses vermedi nerde bu kısçeler uyuyorlar galiba 😀

Ol

Olabilir ses çıkmadığına göre 😃 iyiyim canım sağol uyku tutmadı beni attım kendimi buraya napiym:KK58:
Rasgelsin diyelim 🤭:KK70: uykular nereye gidiyor şu günlerde bilmiyorum vala benimde gece yatınca iki gündür mide yanması oluyor ondan tutmuyor uyku dalamiyom hemen

Rasgelsin diyelim 🤭:KK70: uykular nereye gidiyor şu günlerde bilmiyorum vala benimde gece yatınca iki gündür mide yanması oluyor ondan tutmuyor uyku dalamiyom hemen
Çok şükür canım idare ediyoruz büyüyor hareketlerden iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik hastaneye gitmiyorum merak etsem de 🤷🤗
Oh oh maşallah :nazar: iyi olun inşallah hastanelerin durumu malum zaten inşallah durumlar düzelirde gönül rahatlığıyla gider görürsün 🥰

Valla istiyoruz bizde her durumda çocuk durum buykende nasıl olur bilmiyorum hastane işleri sıkıntılı beklenmedik durumlar olur Allah esirgesin tabi ama zor 🤷

22 gecikme oldu nerdeyse sogan suyundan sonra hamileliyim diye test yaptim negatif cikti belirtileri var agri felan ama kendi yok

22 gecikme oldu nerdeyse sogan suyundan sonra hamileliyim diye test yaptim negatif cikti belirtileri var agri felan ama kendi yok
Canım uzun olmuş evet olsa çıkardı testte heralde adetlerin gecikirmiydi böyle belki geç döllenmedir diycem ama bilemedim şimdi nezaman testi yaptım canım

Oh oh maşallah :nazar: iyi olun inşallah hastanelerin durumu malum zaten inşallah durumlar düzelirde gönül rahatlığıyla gider görürsün 🥰
amin canım insAllah ama zor gibi hissediyorum daha aylar sürecek bu virüs muhabbeti bence kandırmak istemiyorum kendimi :KK43:
Valla istiyoruz bizde her durumda çocuk durum buykende nasıl olur bilmiyorum hastane işleri sıkıntılı beklenmedik durumlar olur Allah esirgesin tabi ama zor 🤷
Rabb'im bı yol gösterecek insAllah hakkımızda hayırlı neyse o olsun demekten başka çare yok canım

X