Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hamile misin tebrikler yeni gördüm takvimini sağlıkla ilerlesin
Yaa insAllah yerleşmedr canım daha çok yeni ya dinlen bol bol ulaşım sıkıntın varmış hastaneye gidebilsen keşke ama

Kızlaar selam dün gece 2 idrar testi yaptım ve ikiside pozitif pazartesi doktora gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur
Canım selam gebelik testi mi pozitif. Çok sevindim hayırlı olsun. Gebelik için bir şlaç veya kür kullandın mı .ovulasyo. Testi kullandınmı camım.

Kızlaf birde sizce soğan kürü ile hayıt suyu sizce aynı ay yapılabilir mi ?

Kızlaar selam dün gece 2 idrar testi yaptım ve ikiside pozitif pazartesi doktora gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur

Çok sevindim böyle haberler umut oluyor gerçekten, hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah benim size bir sorum olacak stres engel oluyor diyorlar ya siz stres yaptınız mı bu ay? Ya da düşündünüz mü?

Merhaba eğer imkanınız varsa bir acile gidin pruluton depot iğnesi yaptırın progestan ampul de olır

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz Beklenen Adet Tarihim : 19 Mayıs

Kizlar adetim biteli 8 gün oldu ama sol kasığımda adet sancısı gibi bi ağrı ve göğüs ağrısı var sizce neden kaynalidir. Soğan kürü kullanıyorum o mu etkiledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…