Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testi kullanan varmı şipariş ettim ben işe yarıyor mu nasıl kullanıyorsunuz kullanan varsa

Selam arkadaşlar.benimde 13 yıldır olmuyor çocuğum sadece 6yıl önce bir kere tüp bebek yaptıra bildik oda olmadı malesef. Ben Azerbaycan da yaşadığım için burda devlet tüp bebeye destek olmuyor yalnızca kendi maaşımızla biriktirdik.çoookzor bir durum bazen kendime beddua yapıyorum sonra çok kötü oluyorum. Bazende olacak diye umutlanıyorum. Şimdi saraçoğlu kürlerini yapıyorum başkada birşey gelmiyor elimden.yaşım 35. eşimde azospermi neyse arkadaşlar sizi üzdüysem özür dilerim.Rabbim hepimize gözümüzü aydınlatacak evlatlar versin

Merhaba her kese. BAT tarihim 16.04.2020. Beni de eklerseniz sevinirim☺. Bir senelik evliyim. İki hamilelik geçirdim ilki evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım çok sağlıklı iyi bir hamilelikdi 5.5 ayda servikal yetmezlik yüzünden bebeğim doğup melek oldu

3 ay sonra ocak ayında yeniden hamile olduğumu öğrendim, fakat hep akıntım oldu korkuyordum içimde rahatsızlık vardı biliyordum bir şey olacak diye 6 haftada kanamam olduğu için doktora gittim. Bebeğin kalp atışının olmadığını söyledi. Aldırmayıp 2 hafta daha bekledim. Yine aynı kalp atışı yoktu hiç gelişmediği için kürtaj oldum. 3 ay geçti üzerinden Allah nasip ederse yeniden hamilelik istiyorum. Benim gibi kürtaj olup sonra sağlıklı hamilelik geçiren varmı?

Valla canm tek tesellim o sanırım oda tek olacak
Bence böyle karamsar olma bak 6 yıldır evliyim 6 kez evlat kaybettim yaşayan hiç bebeğim yok ama yeniden içine ümit veren Allah bebeğimide verir ben Rabbimden istiyorum ve vermesini umup istiyorum sende işte devam et üstelik yaşayan bir evladın varken daha çok işte

Amin yaşadıklarımız üzücü ama rabbim bizi feraha cikartsin katından bize hayırlı evlat versin

Benim bı arkasim var onca kez 8 haftalıkken bebeklerinin kalbi durdu kimyasal gebelik ler geçirdi enaz 4-5 kez kürtaj oldu üstelik onun yumurta rezervi çok az yani menopoz a 1-2 sene içinde girecek yaşı 25 doktorlar tüp bebek yapalım dediler oda olmadı ama sonra rabbim ona bir evlat verdi bı kızı oldu demem o ki evet böyle mucizesi olanlar var içini ferah tut canım

Benimde kızımdan önce 2 kaynım var kızımdan sonra da 2 kimyasalım. Kızımda 36 haftalık doğdu hamileliğimde sıkıntılı geçti kızım yoğun bakımda 1 hafta kaldı. Benimde 7 senem hiç kolay geçmedi. Bazen insan olmayacak deyip umutsuzluğa kapılıyor ama Allahtan umut kesilmez yinede z Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kayıpların nedendi merak ettim

Kimsenin hayatı kolay değil hepimiz sınav oluyoruz ayrı ayrı benim gebelik kayıplarım 2 kimyasal gebelik geçirdim 1 tanesinin 9 haftalık kalbi durdu öyle kaybettim 2 tanesi biri4 aylıkken su kesesi patladı doğum oldu diğeri 4 aylıkken anensefaliydi ve kistler oluşturmuştu beni öldürmeye başlamıştı bu yüzden sonlandırdık diğeri 6 aylık enfeksiyon sebebiyle erken doğum oldu 15 dk yaşadı kaybettik sonra

Yaa çok üzüldüm rabbim yerini dolduracaktır en güzelleriyle. Geciktiriyosa güzelleşiyordur eminim. Tahlil falan yaptırdınız mı peki neden tekrarlanıyormş düşükler

Yaa çok üzüldüm rabbim yerini dolduracaktır en güzelleriyle. Geciktiriyosa güzelleşiyordur eminim. Tahlil falan yaptırdınız mı peki neden tekrarlanıyormş düşükler
Aminn rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda Yaptırdık kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor ama kullanıyorum zaten başkada olumsuz bir şey yok yani zamanı değilmis hayatımda

Günaydın hayırlı sabahlar
günaydın canlar

Canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor ama bende iki aylıkken bebğimi kaybettim düşük yaptım üzerinden bir ay geçti bu ay korunmadık bakalım hayırlısı nasipte varsa olur beklemedeyim

Aminn rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda Yaptırdık kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor ama kullanıyorum zaten başkada olumsuz bir şey yok yani zamanı değilmis hayatımda
Benimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyomuş kayıplarım ondanmış. Sulandırıcı ın dozu düşüktür Dr yükseltmedi mi. Tabiki zamanı değilmiş demekki

Kızlar 3 nisanda 257 b hcg değerim vardı bugün baya agrım oldu kasık ve belimde akıntıyla koyu kahve kan geldi sabah ki akıntımda hafif turuncumsuydu içi ağrım şuan durdu gibi korkuyorum yasak var yerleşme de böyle olur mu 2 3 haftalık gebelik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…