Öğretmen misin cnm hayır olsun niye yiyon kafayıiyiym bende canım hamdolsun okuldaki öğrencilerle ugrasıyrum ebada kafayı yicem
Aynen pcos un böyle bı sıkıntısı var anında kilo alıyoruzbende 1.60 a 57 kg kilo aldım bu sıralar.. pko olunca kilo allması da kolay oluyor.. kendimi bildim bileli bu bela benimle
Amin canm inşallah. Bu themra adlı macunlar biz burda bi aktardan aldk internette de satışı yaplyor. Ordan sen ve eşin için alablrsn canm biraz arastr kendi sorununa göre size iyi gelecek olanı seçip alAaaa hangi macunmuş böyleinşallah canım sağlıkla alırsın benbişini kucağına 2.5 yıllık hasretin sona erer
evet canım ortaokulda, 1 ay olacak hala öğrenemedilerÖğretmen misin cnm hayır olsun niye yiyon kafayı
Evet 31 ildeymishayırlı olsun kızlar bugün 12 itibariyle sokağa çıkma yasağı getirildi byükşehirlerde 2 günlüğüne
Bilmem hayırlısı canımHayırlı olsun canım . Kız olma ihtimali çok yüksek bebeğinin . Allah gönlündekini nasip etsin.
Çok üzüldüm canım. Ama ümidini kesme belki geç dollenmedir. Adet olmadığın sürece bi ümit vardır.Kızlar dayanamadım testi yaptm negatif
Sıkma canını daha regl olmadin belki geç döllenme vardır hani sürekli ümit vari konusmayim da diyorum ama regl olursanda darısı Mayıs'a diyeceğiz canimKızlar dayanamadım testi yaptm negatif
Aynen canm üzüldüm ama adet olmazsam tekrar yaparm. Yoksada ne yapalım canımız sağolsunÇok üzüldüm canım. Ama ümidini kesme belki geç dollenmedir. Adet olmadığın sürece bi ümit vardır.
Üzüldüm ama umudum hala var daha adet olmadm gecikme olursa tekrar yaparmSıkma canını daha regl olmadin belki geç döllenme vardır hani sürekli ümit vari konusmayim da diyorum ama regl olursanda darısı Mayıs'a diyeceğiz canim
Öyle kuzum bizde nerde o şansMoonfacedMom kuzum sağlık olsun
Olsun yılmak yokkkkkÖyle kuzum bizde nerde o şans
Sanırsam yıldım olmuyo kabullendim artıkOlsun yılmak yokkkkk
HayırSanırsam yıldım olmuyo kabullendim artık
Valla canm tek tesellim o sanırım oda tek olacakHayır
Kız senin yine bir evladın var
Biz ne yapak