Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı şekilde yumurtlama zamanından sonra gögüslerim hassaslaşıyor yine her zamanki gibi regl olacağım sanırım 20 nisanda hiç umudum kalmıyor böyle keşke bir sürpriz olsa. Geçen ay çok umutluydum günüm geçmişti ilk kez leke gelmişti ama sonuç negatif oldu. Neyse vardır bunda da bir hayır herhalde

Aaaa hangi macunmuş böyleinşallah canım sağlıkla alırsın benbişini kucağına 2.5 yıllık hasretin sona erer
Amin canm inşallah. Bu themra adlı macunlar biz burda bi aktardan aldk internette de satışı yaplyor. Ordan sen ve eşin için alablrsn canm biraz arastr kendi sorununa göre size iyi gelecek olanı seçip al

Kızlar bişey sorcam ya bilgisi olan var mı. 5 gün oldu soğan kürüne başladım adetim bitmeden 2 gün önce başlamıştım. 3 gündür kasık ağrım oluyor çok fazla da akıntı var şeffaf. Sizce neden kaynaklıdır. Kist falan yok bu arada. Göğüs ağrısı da var biraz

Çok üzüldüm canım. Ama ümidini kesme belki geç dollenmedir. Adet olmadığın sürece bi ümit vardır.
Aynen canm üzüldüm ama adet olmazsam tekrar yaparm. Yoksada ne yapalım canımız sağolsun
Sıkma canını daha regl olmadin belki geç döllenme vardır hani sürekli ümit vari konusmayim da diyorum ama regl olursanda darısı Mayıs'a diyeceğiz canim
Üzüldüm ama umudum hala var daha adet olmadm gecikme olursa tekrar yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…