Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 nisanda 257 b hcg değerim vardı bugün baya agrım oldu kasık ve belimde akıntıyla koyu kahve kan geldi sabah ki akıntımda hafif turuncumsuydu içi ağrım şuan durdu gibi korkuyorum yasak var yerleşme de böyle olur mu 2 3 haftalık gebelik çünkü
Canım sen yasağa bakma, doktora gidebilirsin. Bence git acile, kanamaya baktır. Durdurmak için ilaç veriyo doktor. Her ihtimale karşı git bence.

Canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor ama bende iki aylıkken bebğimi kaybettim düşük yaptım üzerinden bir ay geçti bu ay korunmadık bakalım hayırlısı nasipte varsa olur beklemedeyim
Çok teşekkür ederim canım. İnşaAllah Rabbim isteyen her kese evlat versin. İnşaAllah bu ay bize güzel haberi verirsin🙏🏻

Canım sen yasağa bakma, doktora gidebilirsin. Bence git acile, kanamaya baktır. Durdurmak için ilaç veriyo doktor. Her ihtimale karşı git bence.
112 yi aradım 5 dakika hatta bekledim konustuk sağlık çalışanına bağlamaya çalıştı 11. Dk da meşgule düştü taksi yok otobüs yok arabamız yok şuan ambulans çağırmak bile çok zor hareket etmeyin ambulans çagırın özel aracınız yoksa dediler ama ulaşmak ne mümkün doktorumu aradım erken çıkmış zeynep kamil yada kanuniye gidebilirsin dedi 🤦‍♀️

Merhaba kızlar 🤗 Pco olup Evo testi hep pozitif ckan varmı aranızda

Benim bı arkasim var onca kez 8 haftalıkken bebeklerinin kalbi durdu kimyasal gebelik ler geçirdi enaz 4-5 kez kürtaj oldu üstelik onun yumurta rezervi çok az yani menopoz a 1-2 sene içinde girecek yaşı 25 doktorlar tüp bebek yapalım dediler oda olmadı ama sonra rabbim ona bir evlat verdi bı kızı oldu demem o ki evet böyle mucizesi olanlar var içini ferah tut canım
Güzel yorumun için teşekkür ederim canım❤️Allah her kese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin

112 yi aradım 5 dakika hatta bekledim konustuk sağlık çalışanına bağlamaya çalıştı 11. Dk da meşgule düştü taksi yok otobüs yok arabamız yok şuan ambulans çağırmak bile çok zor hareket etmeyin ambulans çagırın özel aracınız yoksa dediler ama ulaşmak ne mümkün doktorumu aradım erken çıkmış zeynep kamil yada kanuniye gidebilirsin dedi 🤦‍♀️
Merhaba. Ben Azerbaycanda yaşıyorum Azərbaycanlıyım. Burada da sokağa çıkma yasağı var karantindeyiz. Ama hastanelik acil işimiz varsa, markete, eczane ve ya bankaya gitmemiz gerekiyorsa izin alıp çıka biliriz. Sizde de böyle değil mi?

Merhaba. Ben Azerbaycanda yaşıyorum Azərbaycanlıyım. Burada da sokağa çıkma yasağı var karantindeyiz. Ama hastanelik acil işimiz varsa, markete, eczane ve ya bankaya gitmemiz gerekiyorsa izin alıp çıka biliriz. Sizde de böyle değil mi?
Öyle canım ama taksi yok otobüs yok aracımız yok ambulansa ulaşmak zor hat meşgul millet ekmek için orayı arıyor kola için arıyor şurda ölsem ambulans yarım saat sonra gelebilicek öyle ve kadın hastaneleri bana uzak şuan

Öyle canım ama taksi yok otobüs yok aracımız yok ambulansa ulaşmak zor hat meşgul millet ekmek için orayı arıyor kola için arıyor şurda ölsem ambulans yarım saat sonra gelebilicek öyle ve kadın hastaneleri bana uzak şuan
Yakınınızda götüre bilecek birileri yokmu?

Allah kolaylastirsin bence 112 yi yeniden ara yada yakın olan hastanenin numarasını durumu anlat ambulans yollarlar

Kızlar ovulasyon testi kullanan varmı şipariş ettim ben işe yarıyor mu nasıl kullanıyorsunuz kullanan varsa
Bn suan yapiyorm ama henz pik gormus degilim yada gorurmuyum bu ay onuda bilmiuorm ama bende pco var o yizden belki yumurtkayamammda bilmiyorm ama takipteyim canm

Evet, kendi aracınız yoksa ulaşım bu iki gün sıkıntı. Başka bi doktorla görüşmek istesen, ona açıklasan. Sana ilaç ismi verir, eczaneden alabilirsin aslında.

Bilmiyorm valla
Bende kullanıyorum ovulasyon testi işe yarıyor tabii
Yapiom cikmadi henuz pik belkide bu ay olamzda evdeyiz pcos var zaten kiloda aliyoruz hemen ama diyete girdm diaformin vermisti dr onu kullanmaya basaldm belki onumzdeki aya biraz kilo verirsem yumurtlarmcanm kendimi tavuk gibi hissediyorm :halay:

X