Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum .Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah Kerim 🤗
Yılmak yok pes etmek yokkkk
Kızlar doktorumuzun iyi olduğunu düşünüyorm eşimin
Mayıs sonunda ilerleme olursa adım adım yardmcı olurum herkese ama sonuç görmeden kimseyi yanlş yönlendirmek istemem ilaç konusunda.. Herkesn tedavisi farklı :halay:

Herkese merhaba..
Bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşsun inşallah 🙏

Ayrıntılı ultrasonu gelmiş gebeler gidecek misiniz hastaneye..
Kendi Dr um gel dedi, farklı bir hastane 3 hafta erteleyelim dedi..

Çok kararsız ve endişeliyim, 3,5 yaşında bir oğlum da var evde.
Sizler ne yapacaksınız arkadaşlar, kontrollere devam mı..
Benim 13’ünde kontrolüm var canım. 12+2 oluyorum o zaman. Ben kontrole gidicem. Özele gidiyorum ben, o yüzden tedirgin değilim pek. Yine de tedbirli olmakta fayda var. Eldiven maske kolonya falan yanımızda bulundurmak iyi olur.

Selam kızlar Allah gönlünüze gore versin insallah. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli,eli yüzü düzgün,bütün organları tam ve yerinde,iyi huylu guzel ahlaklı uzun ömürlü bir evlat versin insallah
Bende bu yollardan geçtim ve tup bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Hic bir zaman dualarımda hayırlısı demedim bu arada,dini konu konuşmak yasak siz araştırın.. sebebini ben açıklarsam banlanirim
Tup bebek ten degil ettigim dualar sayesinde oldugunu düşünüyorum
Ilk denemede tuttu

22 ay sonunda oldu. Pko var,ama düzenli adet görürdüm. Hipotiroidi var.ama değerim cok iyiydi.1,60 falandı aylarca TSH değerim Esim de morfoloji ve sperm sayıları sorunu vardi sayı hız düzeldi ama morfoloji en son kötüydü sonra bi ilaç kullandı ama bakılmadı yani belki yine morfoloji düşükken yapıldı tup bebek onu bilemiyorum.

Ve sadece tek embriyo vardi o da tuttu. Geri de dondurulmuş falan yok yaşamadı onlar.
3.gun embriyosu ve de🤗🤩
O zaman çok üzülmüştüm tutmayacak tekrardan tedaviye başlıcam diye çünkü sadece 1 tane vardi dondurulmustu o kondu o da şuan 26 haftalık olcak teyzeleri 😊😊😊
Pko olanlar hic üzülmesin yalniz görünen yumurtalar 25 tane falandı ultrosonda ama söndü sonra hepsi yumurta çok oldugu icin kalitesiz oluyormus genelde pko da doktor söylemişti.
Sormak istediğiniz biseyler varsa yardımcı olurum

Iyi geceler
Bndede pko ve 2 cm kist var 2 kere tup bebek tutmadı eşimde sorun yok acaba hangi merkeze gittiniz. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerim başına 😍

Yılmak yok pes etmek yokkkk
Kızlar doktorumuzun iyi olduğunu düşünüyorm eşimin
Mayıs sonunda ilerleme olursa adım adım yardmcı olurum herkese ama sonuç görmeden kimseyi yanlş yönlendirmek istemem ilaç konusunda.. Herkesn tedavisi farklı :halay:
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım .Bizde tedaviye devam ediyoruz bakalım ne olcak bilmiyorum .Zaten şu süreçte başka yapabileceğimiz birşey yok .Doktora inanıyoruz şimdilik .

9 aylık evliyim 3. Ayımda ilk. Gebelik elde ettim kürtajla sonclandi kalbi durmasi nedeniyle suanda suanda kurtaj olalı 3 ay oluyor tekrar istiyorum ovulasyonda yumurtlamayi yakaladim ınsallah olur 🙏🙏
Aminnnn insallah olurrr haber ver ama :)

4 yil oldu benim de. Non klasik konjenital adrenal hiperplazi tanısı kondu 3ay önce. Kortizon kullanıyorum. Çok umutsuz ve mutsuzum kızlar 😭

X