Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hz. Meryem'in durumu değişik bir örnek ailesinin yıllarca çocuğu olmuyor annesi bir oğlum olsun onu tapınağa hizmet etsin diye bağışlayacağım diyor sonra Hz. Meryem doğuyor aslında Meryem erkek ismi. Erkek beklerken kız doğuyor. Sonra Hz. Isa'nın durumu. Allah babasız var ediyor onu. Yani Allah isterse sebepsiz de verir istemezse her şey yolunda da olsa vermez . Biz Allah'ın tabiriyle aceleci davranıyoruz. Isteklerimizin bizim için gerçekten iyi olup olmadığını bilmeden inatla istiyoruz. Bence en mantıklısı kendi kişiliğimizi kadınlıgımızı fark etmek hayattaki amacımızı çocuk doğurmakla sınırlı tutmamak tedbir alıp takdiri Allah'a bırakmak...

Burayı seviyorum gerçekten,daha önce nerelerdeymisim ki,bu bahsettiğiniz yönteme biraz baktım tabiiki doğru anladiktan sonra hayatımda uygulamaya koymak istiyorum,tesekkurler

Rica ederim şifa olsun.youtube dan olumlamalar dinlemenizi hatta mümkünü varsa olumları kendi sesinizle telefona kaydeterek özellikle uyludan önce dinlemenizi tavsiye ederim . Beynimiz gerçek ile haysli ayırt edemez siz ne düşünürseniz onu gerçek olarak kabul eder . Ve tüm şartşar ona göre oluşur. Lütfen pozitif düşün. Hayal kur ama olmuş gibi inanarak mesela gebelik testinde çift çizgi gördüğünü hamile olduğunu. Hamileylen beler yapacağını . Neler alacağını . Nasıl bir bebeğin olacağını hayal et olumla . O zaman inan ki olur.
Ve vaktin varsa lütfen başak sayan ın sen değişirsen herşey değişir kitabını okumanı ve yine başak sayının youtube kanalında ki 21 günlük meditasyonunu bebeğini hayal ederek ve düşünerek yapmanı tavsiye ederim .

Süpersin be bilinçlisin ve bilinçleniyorsun. Emin ol. Bir gün çok güzel bir anne olacaksın inanmaktan vazgeçme.

Bu söylediklerine inanıyorum ve çoğu zaman aynı şeyleri gözlemledim .

Kızlar bişey soracam benim dün ve bugün yumurtlama pik yaptı dün değerlendirdik ama bugün kasık ağrım çok var değerlendirmesem birşey olurmu? Sabaha belki azlalır ağrım nedersiniz?

Arkadaşlar yumurta oluşumunda sıkıntı yaşayanlar. Ben prowomen kullanıyordum. Geçen ay kontrole gittiğimde doktoruma prowomen kullandığımı söylediğimde senin yeterince yumurtan var onu kullanmana gerek yok demişti. Yani kaliteli yumurta oluşumunda gayet iyiymiş bilginize.

Kızlar bişey soracam benim dün ve bugün yumurtlama pik yaptı dün değerlendirdik ama bugün kasık ağrım çok var değerlendirmesem birşey olurmu? Sabaha belki azlalır ağrım nedersiniz?
Esas pik yapıp ikinci çizgi sakinleştikten sonra çatlama oluyor 12 ya da 24 saat içinde döllenmezse yumurta adetle atılıyor

Bence önce soğan kürü yap canım rahimde enfeksiyon kist varsa temizlensin .inşallah o ay hamile kalırsın . Kalmazsanda diğer ay hayıt a başla derim .
Çok teşekkürler tavsiyelerin çok kuvvetli ben evrendeki enerji meselesine çok inanıyorum ancak bir türlü kendimde uygulayamadim,sanırım kaygılı bir yapım var genel olarak ama artık bu tarafimin fazlaliklarini terk etmek istiyorum çünkü yaş 35e dayandı ve ben hayattan kaygilanmak dışında pek bişi anlamadim,iyi ki yolun buraya düşmüş Rabbim herkesin önüne güzellikler çıkarsın

Canım iki gün pik var dün bugüm ve art ardona 3 gün daha değerlendirmeni öneririm
Evet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozuldu

Yani pik olduğunda illaki değerlendirilmesimi gerekiyor
Pik olması yumurtlama silikleşmesi çatlama göstergesi döllenme için çatlama gerekiyor çünkü yumurta yeterince büyüyünce ancak bunlar gerçekleşiyor mesela ben bu ay yumurta takibi yaptım strip testle yumurta gelişmedi ama önceki aylarda olmuştu şu an adeti bekliyorum eşime önümüzdeki maçlara bakacağız artık dedim bile

Ohalde ben bugünü değerlendirmesemde olur sonuçta yumurtlamayı gördük yarında çatlar sanırım ozaman değerlendirmek gerekiyor testim bu şekilde dünü değerlendirdim bugünü es geçiyorum

Eklentiler

• C65B713B-E316-4AFA-BCF0-0D597A9F5B87.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 32
Anladım canım ikinci çizgi silikleşinde yumurta çatlamışmı oluyor
Pik yaptıktan sonra siliklesme başlıyor bazen iki üç gün sürdüğünü söyleyen kadınlar var ovulasyon takibi yapan hanımın sayfasında yani her gün test yapıp degisimi izlemek gerekiyor . Doktor 2 günde bir ilişki gebelik için ideal demişti sperm sayısı her gün ilişki olduğunda azalıyor çünkü. Yani 2 günde bir randevu ayarlayıp gerisine de hayırlısı demek kalıyor

Ayyy canım bende öyle düşünüyorum sonuçta hergün ard arda sıkıntı sperm kaliteside düşüyor.

Amin canım inşallah gönlündeki nasip olacak . Ve öylede oldu
hen bu ay sogan suyu yapmistim tekrar mi yapsam

Canım tekrar yapma soğan kürü 6 ayda bir yapılır. Eğer prolaktin yüksekliğin yoksa incir kürü yap . Hormon düzensizliklerin var ise yoksada hayıt suyu çok faydalı ben ikinci oğluma önce soğan kürü kullandık diğer ay hayıt suyu kullandım ve o ay hamile kaldım.

Evet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozuldu

Kendini iyi hissedersen dene canım . Önemli olan silimince yani yumurta çatlayımca olan ilişkiden ziyade pikken ilişki olması . Çünkü yumurta çatladıktan sonra en fazla 6-24 saat canlı kalıyor. Önceden sperm olursa hemen döllenir . Zaten spermler sağlıklıysa 48-72 saat canlı kalıyor.

Yani pik olduğunda illaki değerlendirilmesimi gerekiyor
Bence pikken ve ondan sonraki 3 gün değerlendirmeli . Toplam 4 gün yani. Mantığıda şu özellikle dr ler bile önemli olan içerde sperm beklemesi ve hemen yumurtayı döllemesi derler. O yüzden de gün aşırı deneyin derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…