Hz. Meryem'in durumu değişik bir örnek ailesinin yıllarca çocuğu olmuyor annesi bir oğlum olsun onu tapınağa hizmet etsin diye bağışlayacağım diyor sonra Hz. Meryem doğuyor aslında Meryem erkek ismi. Erkek beklerken kız doğuyor. Sonra Hz. Isa'nın durumu. Allah babasız var ediyor onu. Yani Allah isterse sebepsiz de verir istemezse her şey yolunda da olsa vermez . Biz Allah'ın tabiriyle aceleci davranıyoruz. Isteklerimizin bizim için gerçekten iyi olup olmadığını bilmeden inatla istiyoruz. Bence en mantıklısı kendi kişiliğimizi kadınlıgımızı fark etmek hayattaki amacımızı çocuk doğurmakla sınırlı tutmamak tedbir alıp takdiri Allah'a bırakmak...Çok haklısın,inanki son zamanlarda düşündüğüm şeyin aynısı,her şeyle modern hayatla mücadele etmek zorunda kalmış olmak bizi kimlik karmasasina sokmuş,geç de olsa farkına varıp bu aydan başlayarak hayatımda ona göre duzenlemeler yapmaya çalıştım daha sakin daha dingin bir ben olarak,evet önce kadın olarak kendimizi sevmeliyiz buna ihtiyacimiz var
Burayı seviyorum gerçekten,daha önce nerelerdeymisim ki,bu bahsettiğiniz yönteme biraz baktım tabiiki doğru anladiktan sonra hayatımda uygulamaya koymak istiyorum,tesekkurler
Bu yöntemi birkaç aydır kullanıyorum ve eskisinden çok daha iyiyim kesinlikle işe yarıyor. Bir de olumlama cümleleri oluşturup her gün söylemek bu kayıtları yenilemek gerekiyor. Ben bebegim olmuyor diye üzüldüğümü zannederken aslında hamilelik sıkıntılarını yaşamadığım için sevindiğimi farkettim bu süreçte
Arkadaşlarımın çoğu hamileydi bu yıl kimi kaygılı kimi rahat kimi mutluydu. Hepsi doğurdu olumlu düşünenlerin hepsinin bebeği sakin ve mutluyken kaygılı olanın bebeği 40 günlük olmadan anne sütünü reddetti günlerce ağladı arkadaş da bunalıma girdi haliyle. Egitimde buna benzer bir kavram var KENDINI GERCEKLESTIREN KEHANET deniliyor. Yani biz düşüncelerimizle bilerek ya da bilmeyerek yaşantımıza yön veriyoruz.
Canım iki gün pik var dün bugüm ve art ardona 3 gün daha değerlendirmeni öneririmKızlar bişey soracam benim dün ve bugün yumurtlama pik yaptı dün değerlendirdik ama bugün kasık ağrım çok var değerlendirmesem birşey olurmu? Sabaha belki azlalır ağrım nedersiniz?
Esas pik yapıp ikinci çizgi sakinleştikten sonra çatlama oluyor 12 ya da 24 saat içinde döllenmezse yumurta adetle atılıyorKızlar bişey soracam benim dün ve bugün yumurtlama pik yaptı dün değerlendirdik ama bugün kasık ağrım çok var değerlendirmesem birşey olurmu? Sabaha belki azlalır ağrım nedersiniz?
Çok teşekkürler tavsiyelerin çok kuvvetli ben evrendeki enerji meselesine çok inanıyorum ancak bir türlü kendimde uygulayamadim,sanırım kaygılı bir yapım var genel olarak ama artık bu tarafimin fazlaliklarini terk etmek istiyorum çünkü yaş 35e dayandı ve ben hayattan kaygilanmak dışında pek bişi anlamadim,iyi ki yolun buraya düşmüş Rabbim herkesin önüne güzellikler çıkarsınBence önce soğan kürü yap canım rahimde enfeksiyon kist varsa temizlensin .inşallah o ay hamile kalırsın . Kalmazsanda diğer ay hayıt a başla derim .
Bence önce soğan kürü yap canım rahimde enfeksiyon kist varsa temizlensin .inşallah o ay hamile kalırsın . Kalmazsanda diğer ay hayıt a başla derim .
Evet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozulduCanım iki gün pik var dün bugüm ve art ardona 3 gün daha değerlendirmeni öneririm
Yani pik olduğunda illaki değerlendirilmesimi gerekiyorEsas pik yapıp ikinci çizgi sakinleştikten sonra çatlama oluyor 12 ya da 24 saat içinde döllenmezse yumurta adetle atılıyor
Siliklestikten sonra yazdım ama telefon sağolsun ☺Esas pik yapıp ikinci çizgi sakinleştikten sonra çatlama oluyor 12 ya da 24 saat içinde döllenmezse yumurta adetle atılıyor
Pik olması yumurtlama silikleşmesi çatlama göstergesi döllenme için çatlama gerekiyor çünkü yumurta yeterince büyüyünce ancak bunlar gerçekleşiyor mesela ben bu ay yumurta takibi yaptım strip testle yumurta gelişmedi ama önceki aylarda olmuştu şu an adeti bekliyorum eşime önümüzdeki maçlara bakacağız artık dedim bileYani pik olduğunda illaki değerlendirilmesimi gerekiyor
Anladım canım ikinci çizgi silikleşinde yumurta çatlamışmı oluyorSiliklestikten sonra yazdım ama telefon sağolsun ☺
Daha dün çatladı canım bat 22 Nisan inşallah hamile kalırızOoo hadi bakalım sonuç bellimi canım inşallah hamile kalırsın bende ardından
Ohalde ben bugünü değerlendirmesemde olur sonuçta yumurtlamayı gördük yarında çatlar sanırım ozaman değerlendirmek gerekiyor testim bu şekilde dünü değerlendirdim bugünü es geçiyorumPik olması yumurtlama silikleşmesi çatlama göstergesi döllenme için çatlama gerekiyor çünkü yumurta yeterince büyüyünce ancak bunlar gerçekleşiyor mesela ben bu ay yumurta takibi yaptım strip testle yumurta gelişmedi ama önceki aylarda olmuştu şu an adeti bekliyorum eşime önümüzdeki maçlara bakacağız artık dedim bile
Pik yaptıktan sonra siliklesme başlıyor bazen iki üç gün sürdüğünü söyleyen kadınlar var ovulasyon takibi yapan hanımın sayfasında yani her gün test yapıp degisimi izlemek gerekiyor . Doktor 2 günde bir ilişki gebelik için ideal demişti sperm sayısı her gün ilişki olduğunda azalıyor çünkü. Yani 2 günde bir randevu ayarlayıp gerisine de hayırlısı demek kalıyorAnladım canım ikinci çizgi silikleşinde yumurta çatlamışmı oluyor
Benimde bat 21 Nisan hadi bakalım peşi sıra inşallah benimde bugün yumurtlama günüm idemek aynıyızDaha dün çatladı canım bat 22 Nisan inşallah hamile kalırız
Ayyy canım bende öyle düşünüyorum sonuçta hergün ard arda sıkıntı sperm kaliteside düşüyor.Pik yaptıktan sonra siliklesme başlıyor bazen iki üç gün sürdüğünü söyleyen kadınlar var ovulasyon takibi yapan hanımın sayfasında yani her gün test yapıp degisimi izlemek gerekiyor . Doktor 2 günde bir ilişki gebelik için ideal demişti sperm sayısı her gün ilişki olduğunda azalıyor çünkü. Yani 2 günde bir randevu ayarlayıp gerisine de hayırlısı demek kalıyor
Çok teşekkürler tavsiyelerin çok kuvvetli ben evrendeki enerji meselesine çok inanıyorum ancak bir türlü kendimde uygulayamadim,sanırım kaygılı bir yapım var genel olarak ama artık bu tarafimin fazlaliklarini terk etmek istiyorum çünkü yaş 35e dayandı ve ben hayattan kaygilanmak dışında pek bişi anlamadim,iyi ki yolun buraya düşmüş Rabbim herkesin önüne güzellikler çıkarsın
hen bu ay sogan suyu yapmistim tekrar mi yapsam
Evet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozuldu
Bence pikken ve ondan sonraki 3 gün değerlendirmeli . Toplam 4 gün yani. Mantığıda şu özellikle dr ler bile önemli olan içerde sperm beklemesi ve hemen yumurtayı döllemesi derler. O yüzden de gün aşırı deneyin derler.Yani pik olduğunda illaki değerlendirilmesimi gerekiyor