Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızı olmayan evladım var demesin demişti yıllar önce tanıştığım biri. Senin varlığın annenin yarasına merhem olmuştur. Allah bir alırken fazlasını veriyor her zaman görmesini bilene tabi.
Allah razı olsun arkadaşım,iyi varsınız yavrularınizi hayırlısı ile kucaklariniza alın çok mutlu günler görün inşallah 🙏

Burayı seviyorum gerçekten,daha önce nerelerdeymisim ki,bu bahsettiğiniz yönteme biraz baktım tabiiki doğru anladiktan sonra hayatımda uygulamaya koymak istiyorum,tesekkurler🌹
Hayat şartları zor olduğu için biz farkında olmadan erkek gibi davranıyoruz kadınlık kimliğimizi kısmen arka plana atıyoruz. Kadınlıgımızı yasamadan anne olmamız bekleniyor. Mantik şu ben kadınım kimliğimi dişiliğimi kabul ediyorum evladım olsa da olmasa ben değerliyim anne olmaya hazırım gibi olumlamalarla bilinçaltı kodlarını değiştirmek psikolojik engelleri kaldırmak

Deri
Hayat şartları zor olduğu için biz farkında olmadan erkek gibi davranıyoruz kadınlık kimliğimizi kısmen arka plana atıyoruz. Kadınlıgımızı yasamadan anne olmamız bekleniyor. Mantik şu ben kadınım kimliğimi dişiliğimi kabul ediyorum evladım olsa da olmasa ben değerliyim anne olmaya hazırım gibi olumlamalarla bilinçaltı kodlarını değiştirmek psikolojik engelleri kaldırmak
Bunu biliyorum ben ☺️

Çok haklısın,inanki son zamanlarda düşündüğüm şeyin aynısı,her şeyle modern hayatla mücadele etmek zorunda kalmış olmak bizi kimlik karmasasina sokmuş,geç de olsa farkına varıp bu aydan başlayarak hayatımda ona göre duzenlemeler yapmaya çalıştım daha sakin daha dingin bir ben olarak,evet önce kadın olarak kendimizi sevmeliyiz buna ihtiyacimiz var 😍

Deri

Bunu biliyorum ben ☺
Arkadaşlarımın çoğu hamileydi bu yıl kimi kaygılı kimi rahat kimi mutluydu. Hepsi doğurdu olumlu düşünenlerin hepsinin bebeği sakin ve mutluyken kaygılı olanın bebeği 40 günlük olmadan anne sütünü reddetti günlerce ağladı arkadaş da bunalıma girdi haliyle. Egitimde buna benzer bir kavram var KENDINI GERCEKLESTIREN KEHANET deniliyor. Yani biz düşüncelerimizle bilerek ya da bilmeyerek yaşantımıza yön veriyoruz.

Bat günüm 9nisandı. Hiç şaşırtmadı beni ve regl oldum. Heyecan yapmama bile müsaade etmiyor gecikip: (
2ay önce hayıt tohumu çayı içtim. Sizce ona mı devam edeyim soğan kürümü yapayım? Aktara gitme şansım yok aslan pençesi alamıyorum.

Bat günüm 9nisandı. Hiç şaşırtmadı beni ve regl oldum. Heyecan yapmama bile müsaade etmiyor gecikip: (
2ay önce hayıt tohumu çayı içtim. Sizce ona mı devam edeyim soğan kürümü yapayım? Aktara gitme şansım yok aslan pençesi alamıyorum.

Bence önce soğan kürü yap canım rahimde enfeksiyon kist varsa temizlensin .inşallah o ay hamile kalırsın . Kalmazsanda diğer ay hayıt a başla derim .

Ben korunurken soğan kürü yaptım. Söktürücü etkisi olduğu için. Kürtaj sonrası Rahmi temizlesin diye yapmıştım. Şimdi hem hayıt hem aslan pençesini kullanıyorum

Hayıt a devam bence düzenli adet oluyorsun

Ay olmasın zaten öyle ya. Sonra hayal kırıklığı daha kötü. Ne güzel düzenli oluyor hem. Ya aslında düzenli güzel beslenip. Birde folik asidini içtin mi yeterli değil mi 🙄 bana doktor içinde bir çok vitamin olan ilaç vermişti ona içmeye devam ederim artık.

Arkadaşlarımın çoğu hamileydi bu yıl kimi kaygılı kimi rahat kimi mutluydu. Hepsi doğurdu olumlu düşünenlerin hepsinin bebeği sakin ve mutluyken kaygılı olanın bebeği 40 günlük olmadan anne sütünü reddetti günlerce ağladı arkadaş da bunalıma girdi haliyle. Egitimde buna benzer bir kavram var KENDINI GERCEKLESTIREN KEHANET deniliyor. Yani biz düşüncelerimizle bilerek ya da bilmeyerek yaşantımıza yön veriyoruz.
Ben de şuna şahit oldum illa 2 yaşına kadar anne sütü alacak diyen arkadaşımin oğlu şu an 5 yaşında falan ve kış geldi mi en az 2 kere hastanede yatıyor bagisikligi cok düşük ondan 6 ay önce doğum yapan emerse emer emmezse mama veren arkasimin oğlu ise masallah özelikle bu sene hiç hasta olmamış,kaygıyla emzirilen bebek bile bunu hissediyor demek ki ne kadar güçlü bir duygu,evrene olumlu mesajlar gönderelim kızlar aman aman 😄

Bence vitamin kullan ben bu ay kullandım üç tane iki gün yumurtlamam oldu.faydası olmuştur diye düşünüyorum

X