Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki hiç dusunmedigim için arastirmamistim doktor isterse bakalım artık hayirlisi

Eşinde baktırdımı kendine. Şu salgından dolayı araştırın yapıyorlardır mutlaka. Bu zamanda da akışına bırakın kendizi

Çok şükür bir sıkıntı yok aramızda ama insan istiyor işte

Günaydın canım boşver hiç üzülme, benimde amh düşük sayılır... ben tüp bebek yaptım olmadı kendiliğimden gebe kaldım düşük yaptım sonra dedimkii herşeyin bir vakti varmış. Yumurtlamayı her ay görüyorum düzenlide adet oluyorum tüp bebk sonucunda kaliteli embiryolarımda oluştu eee nerde bu amh maden düşüktü. Bu süreçte çok kişiyle konuştum Yaşı küçük olupta amhı düşük olan çok kişi var. Doktorum amh tek başına yeterli değil demişti.yumurta sayına ultrasyonla baktıralirsin zaten gebelik için bir olgun yumurta yeterli canım.ayrıca lh, fsh, tsh, insülün direnci gibi birkaç test daha var bunlarda hamile kalmayı zorlaştırıyor düzene sokulması lazım dengesizlik varsa.

8 tane yumurtayla aldılar mı aşılamaya benim gittiğim hastanede max 3 yumurta fazla olursa yapmıyorlar aşılama hayırlısı değilmiş demekki işte Allah nasip etmezse ne yaparsan yap olmuyor
Yapildi evet 8 yumurtayla. Ancak surekli kan verdim. Kanda bir deger var (unuttum adini) onun belli bir limitte olmasi gerekiyormus o kontrol altinda oldugu icin sorun yok demisti. Olmadi iste kismet. Ne zaman olacak nasil olacak hic bilmiyorum

Yapildi evet 8 yumurtayla. Ancak surekli kan verdim. Kanda bir deger var (unuttum adini) onun belli bir limitte olmasi gerekiyormus o kontrol altinda oldugu icin sorun yok demisti. Olmadi iste kismet. Ne zaman olacak nasil olacak hic bilmiyorum
Estradiol değeri sürekli bakılan... tüp bebekmi yapıldı

Hayıt hapı nerden aldınız drmu verdi tşk ederim buarada cevabınız için

Doktorunuz ticari amaç gütmeden doğruyu söylemiş gerçekten. Yaşınız müsaitse bencede bekleyin derim. Sizde Inofolic alabilirsiniz. Süreci hızlandırır. Yumurta kalitesini arttırır. Hicbir zararı yok. Doktorunuza danışabilirsiniz. Inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Rahim flimini devlet hastaneleride çekiyor herhangi bir ücret ödemenize gerek yok istanbulda özellerde 500-600 civarı çekiyor küçük şehirler ise belki daha ucuz olabilir

Selamlar canmlar nasıslsnz İyimisnz test yapacaklae var ama yapamadıklarını gördüm Herhalde Geceleri Uyuyamamama Çareee istyormm valla Artk böyle mayhoş gbi gezmekten Bıktm

Fit mutlu anne
prenses annesi kızmı geliyor hadi bakalım sağlıkla inşallah kucağına alırsın meleğimi darısıda bizlerin başına
yok cnm nasipse oğlumuz geliyor bı kızım var 5 yaşında üyeliği ilk aldığımdan beri ismim aynı değiştirsem bari Rabbim sizlere de isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin insAllah
Hayıt hapı nerden aldınız drmu verdi tşk ederim buarada cevabınız için
doktor yazmıştı cnm rica ederm
Selamlar canmlar nasıslsnz İyimisnz test yapacaklae var ama yapamadıklarını gördüm Herhalde Geceleri Uyuyamamama Çareee istyormm valla Artk böyle mayhoş gbi gezmekten Bıktm
Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sne naislsin vala gece uyku problemi sıkıntı ya sbaah çok erken mi kalksan acaba kaçta kalkiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…