Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki hiç dusunmedigim için arastirmamistim doktor isterse bakalım artık hayirlisi

Eşinde baktırdımı kendine. Şu salgından dolayı araştırın yapıyorlardır mutlaka. Bu zamanda da akışına bırakın kendizi

hmm bekle cnm o zmn biraz eşin haklı testte negatif görmekte üzüyor
Allah yardımcınız olsun cnm sebepsiz mı cnm bı sıkıntınız var mı MaşAllah ne güzel vajinismusu yenmişsin bu da geçecek inan Rabbim in imtihanı hepimizin için farkli
Çok şükür bir sıkıntı yok aramızda ama insan istiyor işte

Günaydın herkese..morale çok ihtiyacım var.geçen ay 14 Mart’ta düşük yaptım.yaş 37 olunca bu ay hiç beklemeden yeniden denedik.12 Mart’ta 30 gün doluyor ama regl tarihimi kestiremiyorum.amh seviyem düşük.ne yapacağımı bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif.moralim çok bozuk..hiç bir yere sığmıyorum..bu ay bir mucize olur mu ?
Günaydın canım boşver hiç üzülme, benimde amh düşük sayılır... ben tüp bebek yaptım olmadı kendiliğimden gebe kaldım düşük yaptım sonra dedimkii herşeyin bir vakti varmış. Yumurtlamayı her ay görüyorum düzenlide adet oluyorum tüp bebk sonucunda kaliteli embiryolarımda oluştu eee nerde bu amh maden düşüktü. Bu süreçte çok kişiyle konuştum Yaşı küçük olupta amhı düşük olan çok kişi var. Doktorum amh tek başına yeterli değil demişti.yumurta sayına ultrasyonla baktıralirsin zaten gebelik için bir olgun yumurta yeterli canım.ayrıca lh, fsh, tsh, insülün direnci gibi birkaç test daha var bunlarda hamile kalmayı zorlaştırıyor düzene sokulması lazım dengesizlik varsa.

8 tane yumurtayla aldılar mı aşılamaya benim gittiğim hastanede max 3 yumurta fazla olursa yapmıyorlar aşılama hayırlısı değilmiş demekki işte Allah nasip etmezse ne yaparsan yap olmuyor
Yapildi evet 8 yumurtayla. Ancak surekli kan verdim. Kanda bir deger var (unuttum adini) onun belli bir limitte olmasi gerekiyormus o kontrol altinda oldugu icin sorun yok demisti. Olmadi iste kismet. Ne zaman olacak nasil olacak hic bilmiyorum

Yapildi evet 8 yumurtayla. Ancak surekli kan verdim. Kanda bir deger var (unuttum adini) onun belli bir limitte olmasi gerekiyormus o kontrol altinda oldugu icin sorun yok demisti. Olmadi iste kismet. Ne zaman olacak nasil olacak hic bilmiyorum
Estradiol değeri sürekli bakılan... tüp bebekmi yapıldı

mrb canım özel bı takviye kullanmadım ama şöyle ki bı ay ilaç tedavisi gördüm klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi yanında hayıt hapı ve glukofen kullandım olması adet olunca bi ay daha hayıt hapı (adet düzenliyor bildiğim kadarıyla) ve glukofene devam ettim bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı de o ay da olmadı erken yumurtlama oldu erken adet oldum ertesi ay yani hamile kaldığım ay diyim hiç bişey kullanmadım hepsini bıraktım sadece spora gittim bol bol koştum falan düzenli de ilişki olmadı esim yola gidip geliyordu aralarda oldu yumurtlamam geç olmuş biraz tabi sonra öğrendim onu da ilaçlarjn ve kürün etkisi devam etmiş olabilir bı kaç ay etkisi sürüyor diyorlar yardımcı olabilmidimdr umarım

Canım bence övgü testin de umut vaad ediyor hadi hayırlısı sabah yapınca hemen at lütfen merak ediyoruz insAllah güzel sonuç alacaksın 🤲🤗
Hayıt hapı nerden aldınız drmu verdi tşk ederim buarada cevabınız için

Sağlıkla alın kucağıniza bebeginizi,ben de aynı durumdayım yaşadığım yerdeki Dr um hemen yardimci üreme tekniği dedi biz de Amerikan Hastanesine gittik,Prof.Dr Bülent Uman muayene etti beni ve bana sen kendi kendine de hamile kalabilirsin ama beklemek istemiyorum dersen hemen bugün 2 yumurtanı alırız dedi biz de kendimiz denemeye karar verdik bir de şöyle dedi yumurta rezervi düşük kadınların yumurta rezervi normal olan kadınlara göre 1 yılda gene kalabilme oranı aynıdır dedi,ben çok güvendim sanki neyse onu söylemiş gibi geldi bana abartmadan
Doktorunuz ticari amaç gütmeden doğruyu söylemiş gerçekten. Yaşınız müsaitse bencede bekleyin derim. Sizde Inofolic alabilirsiniz. Süreci hızlandırır. Yumurta kalitesini arttırır. Hicbir zararı yok. Doktorunuza danışabilirsiniz. Inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

İnşallah 😔😔ben evlendigimde hemen hemen bir yıl ilişkiye giremedim vajinismustum çok çektim altınları bozdurup 7 bin TL tedaviye koyduk şükür atlattık şimdi de hamile kalamiyorum ve ben muayene ölürken bile borçla gidip geliyorum maddi durumumuz yok onun için hep hastaneye gidemiyorum çok uzuluyorum doktor rahim filmi çekeriz diyor olmazsa hangi parayla inanın artık icim aciyor teşekkür ederim yinede
Rahim flimini devlet hastaneleride çekiyor herhangi bir ücret ödemenize gerek yok istanbulda özellerde 500-600 civarı çekiyor küçük şehirler ise belki daha ucuz olabilir

Selamlar canmlar nasıslsnz İyimisnz test yapacaklae var ama yapamadıklarını gördüm Herhalde 😊😊 Geceleri Uyuyamamama Çareee istyormm 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ valla Artk böyle mayhoş gbi gezmekten Bıktm

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
prenses annesi kızmı geliyor hadi bakalım sağlıkla inşallah kucağına alırsın meleğimi darısıda bizlerin başına
yok cnm nasipse oğlumuz geliyor bı kızım var 5 yaşında üyeliği ilk aldığımdan beri ismim aynı değiştirsem bari ☺️ Rabbim sizlere de isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin insAllah 🤲
Hayıt hapı nerden aldınız drmu verdi tşk ederim buarada cevabınız için
doktor yazmıştı cnm rica ederm
Selamlar canmlar nasıslsnz İyimisnz test yapacaklae var ama yapamadıklarını gördüm Herhalde 😊😊 Geceleri Uyuyamamama Çareee istyormm 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ valla Artk böyle mayhoş gbi gezmekten Bıktm
Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sne naislsin vala gece uyku problemi sıkıntı ya sbaah çok erken mi kalksan acaba kaçta kalkiyon

X