- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Günaydın canım herkeste bir olmaz ama düşük sonrası gebelik kolay olur derler hep, kendi kendine hamile kalmışsın bu çok güzel bir şey. Hem yaşa takılma yirmili yaşlarda olup yumurta problemi ile başa çıkmaya çalışan rezervi düşük nice kadın var. Ben her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı hiç böyle bir sıkıntı yaşayacağım aklıma gelmedi. Gel gör ki tedavi ile gebe kaldım. Önce paniği bırak bir kez olmuşsa yine olur Allah'ın izniyle. İlla bu ay olacak diye de kafana takma sen şimdi bir bebek haberi aldın ve düşük yaptığın için hala onun etkisindesin hemen olsun istiyorsun bu çok normal.Günaydın herkese..morale çok ihtiyacım var.geçen ay 14 Mart’ta düşük yaptım.yaş 37 olunca bu ay hiç beklemeden yeniden denedik.12 Mart’ta 30 gün doluyor ama regl tarihimi kestiremiyorum.amh seviyem düşük.ne yapacağımı bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif.moralim çok bozuk..hiç bir yere sığmıyorum..bu ay bir mucize olur mu ?
Testlere gelince benim arkadaşım adetten iki gün önce erken gebelik testi yaptı çıkmadı, adeti üç gün geçti çıkmadı, dördüncü gün çıktı hiç belli olmuyor canım, herhangi bir belirti de arama olur mu yanıltıcı olabiliyor