Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende 2 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek birde normal gebeliğim oldu.7+4 iken düşük yaptım şimdi tekrarda çocuk istiyoruz...bat 21.04.2020 inşallah bu yıl bebişle biter hepimiz için... 2020 çok iyi gelmedi bari bebişlerle bize güzel kapanışlar sunsun

AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Çikolata kistinin boyutu nedir canım bendede var ameliyat zararlı değil mi

Günaydın herkese..morale çok ihtiyacım var.geçen ay 14 Mart’ta düşük yaptım.yaş 37 olunca bu ay hiç beklemeden yeniden denedik.12 Mart’ta 30 gün doluyor ama regl tarihimi kestiremiyorum.amh seviyem düşük.ne yapacağımı bilmiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif.moralim çok bozuk..hiç bir yere sığmıyorum..bu ay bir mucize olur mu ?

Ara adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor geçen ay da böyle olmuştu.testi ne zaman tekrarlayayım

Benim yaşım 28 16 aydir bebek gelmedi bir yandan tüp bebek meselesini ciddi ciddu düşünüyorum artık. Son care sizde oyle yaparsınız. Internetten arastirin saracoglunun mutlaka bi tedavisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…